Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Ge bort en personlig och unik julklapp till pojkvännen eller flickvännen

Vill du ge bort en speciell julklapp till pojkvännen i år? Behöver du tips på den perfekta julklappen till din flickvän? Vi hjälper dig!

Söker du en perfekt julklapp till din flickvän, pojkvän eller partner? Du kanske redan har gett bort strumpor, kalsonger, parfym och ansiktskrämer i födelsedagspresent, alla hjärtans dagpresent och julklapp under de senaste åren? Då är det kanske dags att vara extra kreativ med julklapparna. Med bildprodukter som du designar själv ger du bort en unik och personlig present som din partner garanterat inte har fått tidigare. Här får du några förslag på extra fina julklappar till pojkvännen, flickvännen och din partner.

Den allra bästa julklappen – designa en fotobok som julklapp till flickvännen, pojkvännen eller partnern

Med en CEWE FOTOBOK ger du din flickvän eller pojkvän en riktigt personlig julklapp

Ni har säkert många minnen tillsammans. Samla dem alla i en CEWE FOTOBOK och ge din pojkvän, flickvän eller partner en julklapp som är något extra. Med en fotobok har ni era bästa gemensamma stunder samlade på ett och samma ställe, och både du och din partner kan se fram emot att bläddra i boken och se tillbaka på allt fint ni har upplevt tillsammans. När du bläddrar i boken kommer det förmodligen att leda till många roliga samtal och skratt. Fotoboken är en självklar julklapp till din pojkvän, flickvän eller partner, oavsett hur länge ni har varit tillsammans. Du kan välja mellan många format och antal sidor, beroende på hur liten eller stor bok du vill göra. Det kan också vara en idé att bygga upp fotoboken till din flickvän, pojkvän eller partner som en årsbok fylld med bilder från föregående år. Oavsett vilket är vi säkra på att boken kommer att värma hjärtat på din flickvän, pojkvän eller partner. Hitta mer inspiration till din årsbok här.

Ge bort en praktisk och söt julklapp till din pojkvän, flickvän eller partner med en fotokalender

Fotokalender med en bild på ett par
En fotokalender med olika bilder på er tillsammans är en självklar julklapp som passar perfekt inför det kommande året

Födelsedagar, familjesammankomster, semestrar, möten, sportaktiviteter, kompisträffar etc. - det finns mycket att hålla reda på. Ge din partner en fotokalender i julklapp, och gör det enkelt – och extra mysigt – att få översikt över alla planer. Välj ut dina favoritbilder, och designa och beställ en personlig fotokalender som julklapp till din pojkvän, flickvän eller partner. Då ger du bort en present som är både praktisk, söt och personlig - och som överraskar med nya bilder varje månad! Skulle din pojkvän, flickvän eller partner mer uppskatta en väggkalender för hemmet, en bordskalender för kontoret eller kanske en planeringskalender att ha i väskan? På CEWE har vi ett stort utbud av fotokalendrar. Fundera på vilken typ av kalender som passar din partner bäst, och se fram emot att ge bort en fin julklapp till flickvännen, pojkvännen eller din partner med årets alla nya minnen.

Gör julklappen till flickvännen, pojkvännen eller din partner personlig och unik med en förstoring

Har ni en underbar semesterbild på er två tillsammans, en fin bild från en festlig tillställning eller har ni precis tagit en mysig selfie på en kärleksfull stund? Leta upp din favoritbild på er och få den förstorad som en fin förstoring eller väggbild som du kan ge bort i julklapp till din flickvän, pojkvän eller partner. Har ni barn kan du göra en väggbild med hela familjen som motiv – vem skulle inte bli glad över en så fin bild som förstoring? Eller så kanske din flickvän, pojkvän eller partner skulle vilja ha en förstoring på barnen? Möjligheterna är många, och du kan även välja mellan många olika material och bildramar. Du kan designa förstoringen eller väggbilden precis som du vill ha den. Ett bra tips är att komma ihåg att ha din partners stil i åtanke när du designar bilden, så är du säker på en bra matchning. Den nya väggbilden kommer säkert att få en fin plats i ert hem.

Den perfekta extra julklappen till din pojkvän, flickvän eller partner

Ett par sitter i en soffa och tittar på en mobil med ett personligt mobilfodral
Designa en liten extra julklapp till din flickvän eller pojkvän - snabbt och enkelt

Har du redan koll på julklapparna, men saknar den där extra lilla julklappen till pojkvännen, flickvännen eller partnern? I vårt stora sortiment hittar du många olika bildprodukter som går snabbt och smidigt att designa, och som passar perfekt som extra julklapp eller adventspresent. Brukar din flickvän, pojkvän eller partner börja dagen med en kopp kaffe? Då passar en fotomugg med egen bild på perfekt under julgranen. Om ni tycker att spelkvällar är mysiga, kanske en kortlek eller ett Ravensburgerpussel är en perfekt julklapp till din pojkvän, flickvän eller partner. Om din partners mobil behöver ett nytt, praktiskt och personligt mobilskal så kan du hitta många olika modeller och varianter på mobilskal som julklapp till pojkvännen, flickvännen eller partnern.

Psst... Är du ivrig att ge bort en julklapp till din flickvän, pojkvän eller partner? Börja december månad på bästa sätt genom att överraska din partner, flickvän eller pojkvän med en personlig adventskalender fylld med läcker choklad. Mums!

Vi hoppas att dina unika och personliga julklappar till pojkvännen, flickvännen eller din partner kommer att ge både spänning och glädje till din flickvän, pojkvän eller partner. Kom ihåg att du har 100% nöjd-garanti på dina julklappar från CEWE.

Letar du efter ännu mer inspiration på fina, personliga julklappar till flickvännen, pojkvännen eller din partner? Kolla in vårt julinspiration, där du hittar ett stort utbud av spännande tips på julklappar.
Lycka till med julklappen. Vi önskar dig en riktigt god jul!

Du kanske även är intresserad av detta?

Här hittar du ännu mer inspiration för resten av familjen

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och fotokalender*
  • Unik välkomstförmån
  • Kreativa idéer och tips på julklappar
  • Få ännu mer julinspiration
  • Använd tillfället för att göra fina personliga julklappar
* Du får värdekoderna när du har anmält dig till nyhetsbrevet. Koderna gäller för din första beställning av CEWE FOTOBOK, förstoringar och fotokalender. Genom att registrera dig godkänner du vår dataskyddspolicy, som du hittar längst ner på sidan. Du kan när som helst avregistrera dig via länken i nyhetsbrevet.
Tack så mycket :)
Bekräfta din prenumeration i e-posten vi har skickat till dig*

Av säkerhetsskäl får du inom kort ett bekräftelsemeddelande på e-post. Du aktiverar din registrering genom att klicka på länken i e-postmeddelandet.

Ursäkta!
Det uppstod tyvärr ett fel!

Det gick tyvärr inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev, försök igen senare.