Kontakta kundservice:
08-525 031 90

CEWE FOTOBOK: Den perfekta julklappen - full med kärlek

Här får du vår guide för att skapa fotoböcker som riktigt fina och personliga julklappar

Vi vill alla ge bort presenter som mottagaren blir uppriktigt glad över, men idag har de flesta det mesta och önskelistan kanske begränsas till nya strumpor och en stekpanna. Om du vill ge en personlig julklapp som mottagaren verkligen blir överraskad och glad över, ska du välja ut dina bästa bilder och sätta igång med en fotobok. Dina bilder med gemensamma minnen kommer garanterat att väcka genuin glädje när du samlar dem i en fotobok som mottagaren kommer att älska att bläddra i på julafton.

Här har vi skapat den ultimata guiden för dig som vill ge bort en fotobok i julklapp. Guiden kan användas oavsett om du ska göra din allra första fotobok eller om du redan har gjort flera fotoböcker.

Mycket nöje!

Varför är en fotobok den perfekta julklappen?

Vi älskar fina minnen, och med en fotobok visar du mottagaren hur mycket du värdesätter era gemensamma upplevelser

En CEWE FOTOBOK med dina egna bilder i är en unik present som ingen annan kan skapa. Du bygger upp den precis som du vill, med de bilder du vill samla i den - och du kan anpassa den helt för just din mottagare. Du känner mottagaren bäst och vet exakt vilka bilder han eller hon kommer att tycka bäst om.

Eftersom en CEWE FOTOBOK med dina foton är unik, skapar den stor spänning, glädje och förvåning när presenten öppnas eftersom mottagaren inte förväntade sig att få en bok full med personliga bilder. Om du redan har som tradition att ge bort en CEWE FOTOBOK som julklapp, har mottagaren kanske en aning om vad den innehåller. Men det gör det inte mindre roligt. Snarare tvärtom. Glädjen över att få en ny bok full med nya bilder och nya minnen finns alltid där.

Vilka bilder passar bäst i en CEWE FOTOBOK som julklapp?

Det finns nästan inga gränser! Du kan designa din bok precis som du vill. Här är några tips och idéer som kan inspirera dig på vägen.

Årets höjdpunkter

Du kan också samla bilder från det gångna året och skapa en årsbok. Det kan bli en återkommande tradition att ge bort en fotobok med årets alla höjdpunkter.

Tips: Kolla in alla fina bokmallar i vårt fotoprogram som du kan ladda ner till din dator. Med en bokmall får du en bra struktur för hur du kan organisera din bok - och du kan redigera mallen som du vill, t.ex. lägga till eller ta bort element och lägga till extra sidor. Läs vår guide för fotoprogrammet

En gemensam resa

Har ni varit på semester tillsammans? Oavsett om ni åkte söderut, besteg Kilimanjaro, tog en weekendresa till Budapest eller ett semesterhus på västkusten, är en semester tillsammans ett riktigt bra tema för din fotobok som julklapp. Det är ett fint sätt att säga tack för en fantastisk vänskap och en fantastisk resa.

Barn i alla åldrar

Alla barn - oavsett ålder - älskar att få en bok med bilder på sig själva och resten av familjen i, särskilt om man bygger upp boken så att barnet är huvudpersonen. Det är mysigt, lärorikt och roligt för barn att bläddra i en bok om sig själva. Tips: Komplettera bilderna med små texter.

Familjelivet i bilder

Vardagliga ögonblick från familjelivet är definitivt värda en plats i en fotobok. Om du ger fotoboken till din partner kan du välja ut bilder från er vardag tillsammans eller från roliga upplevelser som ni har haft under åren. Om du har barn och behöver en present till mor- och farföräldrarna kan du samla bilder på barnbarnen i en fotobok. Det är en säker julklappssuccé!

Tips: Gör ett extra exemplar till dig själv!

Den stora dagen

Har du ordnat eller besökt en stor fest under året, t.ex. konfirmation, födelsedag eller bröllop? Då är det en bra julklappsidé att samla alla festbilder från dagen i en fotobok. Det blir ett evigt minne av en härlig dag.

Släpp lös fantasin

Det finns många teman som passar för en fotobok, och här är några till: Om din tonåring snart ska flytta hemifrån kan du skapa en fotobok som en kokbok med dina favoritrecept. Ge dina föräldrar en släktbok. Du kan ge en bebis en bok om den första tiden. Möjligheterna är oändliga! Låt fantasin flöda.

Är du redo att påbörja din fotobok som julklapp?

Är du osäker på hur du ska sortera dina bilder?

När du har valt ditt favorittema för boken behöver du välja ut dina bilder

Användbara guider oavsett erfarenhet

Oavsett om du aldrig har skapat en fotobok eller om du redan har gjort många, har vi guider som kan inspirera dig
Är du redo att påbörja din fotobok som julklapp?

Så slår du in din fotobok extra fint

Vanliga frågor och svar om den perfekta julklappen

Den bästa julklappen är den som både gläder och överraskar, och som mottagaren kanske inte ens visste att han eller hon ville ha. En CEWE FOTOBOK är precis en sådan gåva. Det bästa med en fotobok är att du bestämmer själv vad den ska innehålla. Därför kan du skapa en julklapp som passar mottagaren perfekt - och som han eller hon kommer att älska att få.

Det är inte alltid lätt att fylla önskelistan, men en sak som alltid är modern och som du inte kan få av någon annan är en bildprodukt som givaren har gjort speciellt till dig. Det är helt enkelt den vackraste gåvan att öppna - en kärleksfull gåva full av minnen.

Många av våra kunder berättar för oss på Trustpilot hur just en fotobok och en fotokalender har blivit en årlig tradition. Och även om man vet att fotopresenten ligger under granen är glädjen ändå stor eftersom året har varit fyllt av massor av nya underbara minnen som nu finns samlade i en ny fotobok eller fotokalender.

Mammor älskar bilder. Särskilt bilder på sin familj! Mammor är ofta de som har flest nya bilder på sin kamerarulle efter olika fester och familjesammankomster, eftersom de vill sammanfatta alla fina familjeminnen i vackra bilder. Så om du vill ge din mamma något som hon verkligen kommer att uppskatta och älska, kan du välja ut dina bästa bilder som du kan använda på presenter till din mamma. Beroende på hur många bilder du hittar kommer här några tips på vad du kan använda dem till.

**För dig med några få bilder

Även om du inte har mobilen full med bilder som passar som presenter till mamma, kan du ändå överraska hennw med en riktigt kärleksfull fotopresent. För många av våra gåvor behöver du bara en enda bild för att skapa en fantastisk present. Du kan till exempel göra en mugg, ett pussel, ett mobilskal, en termosmugg eller en nyckelring med bara en bild. Du kan också göra en förstoring, exempelvis på aluminiumplatta, om din mamma gillar modern och ljus inredning, eller fotocanvas om din mamma gillar en mer klassisk look. Eller så kan du göra en bild i ram som mamma kan ställa i bokhyllan eller på skänken i vardagsrummet, så att hon kan njuta av den varje dag.

**För dig med ca 20 bilder

Om du har många fina bilder som du vet att din mamma skulle älska att få i present, ska du ta en titt på två av våra julklappsfavoriter. Den första är en fotokalender. Du kan fylla den med dina 12 favoritbilder, men du kan faktiskt lägga in fler bilder per månad om du vill. Våra kalendrar finns både som väggkalendrar och bordskalendrar, och om din mamma vurmar för miljön rekommenderar vi att du tar en titt på bordskalender på naturpapper. Den är tillverkad av 100% återvunnet papper och levereras med en trähållare tillverkad av FSC-certifierat trä. Den andra julklappsfavoriten är en förstoring, och faktum är att våra väggbilder enkelt kan designas med flera bilder. Du kan också välja att skapa en design där du kan lägga in dina 18-20 favoritbilder. Om du bara vill ge bort en söt liten present är hjärtformade [magneter][cp-gifts:decoration:photo-magnet:pip] också en säker succé!

**För dig med över 30 bilder

Om din mobil är fylld med massor av fantastiska bilder rekommenderar vi starkt att du börjar med en CEWE FOTOBOK. Det är en gåva med extra mycket kärlek och fantastiska berättelser. Du skapar en berättelse med dina egna bilder, som gör den unik - och den kommer att skapa mycket glädje hos mottagaren. Om du aldrig har gjort en fotobok kan du läsa mer om hur du kommer igång i artikeln Så gör du din egen fotobok. Om du är sent ute så kan du enkelt göra en fotobok snabbt och smidigt.

Om du är redo för ett stort projekt kan du designa en scrapbook. Du kan använda Retro Prints eller vanlig bildframkallning. De finns med eller utan färgad kant.

Om din mamma har små barnbarn kan du också göra ett memoryspel med familjemotiv som hon kan spela med barnen när de kommer på besök.

Om du behöver ännu fler tips kan du få mer inspiration i artikeln Julklappar till mamma.

Har du svårt att komma på passande julklappar till årets önskelistor? Fotopresenter är de allra finaste presenterna, och om du ännu inte har fått en fotopresent själv, så är den definitivt värd en plats på din önskelista. En personlig gåva sprider glädje både hos den som ger, och hos mottagaren.

Bland julklappsfavoriterna finns CEWE FOTOBOK - perfekt för livets stora och små händelser. Kategorin förstoringar är också en storfavorit, liksom fotokalendrar. Du kanske vill ha ett pussel, ett mobilskal, en mugg eller en drickflaska?

Oavsett vilken typ av pappa din far är, har vi presenterna som passar bäst att överraska honom med!

Den kaffeälskande pappan ska naturligtvis överraskas med en mugg med bild på. Vi har ett brett utbud av olika muggar. Om din pappa är en friluftstsmänniska som vandrar eller tillbringar mycket tid i naturen, ta en titt på vår emaljmugg. Om din pappa uppskattar roliga saker, kan du öka överraskningsmomentet genom att göra en magisk mugg så att han bara ser designen när något varmt hälls i muggen.

Om din pappa är den sportiga typen kan en drickflaska vara precis det han behöver. Den kan tas med till allt från sportevenemang och klassiska konserter till cykling och fitness - och den kan hålla vätskor kalla i timmar och designen kan skräddarsys efter dina önskemål.

Om pappa älskar spel så kan du kolla in alla våra varianter. Vi har spelkort och massor av olika pussel.

Du kan även ge honom ett personligt mobilskal för att skydda hans fina smartphone från skador - kanske med en bild av dig på?

Den bästa presenten du kan ge din pappa är utan tvekan en CEWE FOTOBOK, fylld med bilder på er och från era gemensamma upplevelser.

Du kan också få ännu fler idéer om vad du kan ge pappa vår guide Julklappar till pappa

Behöver du fler presenter?

Kolla även in våra guider om hur du skapar en vacker fotokalender och fina väggbilder i form av förstoringar som julklappar

Mer julinspiration

Få massor av inspiration till personliga julklappar, inslagning och tips inför advent

Välkomstförmån

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar
  • Unikt erbjudande för din första beställning av CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar
  • Kreativa idéer och inspiration
  • Fototips och spännande produktnyheter
  • Roliga fototävlingar
  • Passa på att använda erbjudandet till att skapa vackra och personliga presenter - snabbt och smidigt!
* Du får värdekoderna när du har anmält dig till nyhetsbrevet. Koderna gäller för din första beställning av CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar. Genom att registrera dig godkänner du vår dataskyddspolicy, som du hittar längst ner på sidan. Du kan när som helst avregistrera dig via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket :)

Bekräfta din prenumeration i e-posten vi har skickat till dig*

Av säkerhetsskäl får du inom kort ett bekräftelsemeddelande på e-post. Du aktiverar din registrering genom att klicka på länken i e-postmeddelandet.

Ursäkta!

Det uppstod tyvärr ett fel!

Det gick tyvärr inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev, försök igen senare.