Kontakta kundservice:
08-525 031 90
En fotobok med barnbilder som ligger på ett soffbord medan ett barn tittar i den

Skapa en fotobok snabbt och smidigt

Få våra bästa tips för att skapa din fotobok snabbt och smidigt.

Är din telefon full med bilder? Vill du samla de bästa bilderna i en fotobok? Vill du göra det snabbt och smidigt? Om svaret är "ja" på de tre frågorna så har du hittat rätt. Vi guidar dig till hur du skapar en snygg fotobok av dina bästa bilder.

Låt CEWE-appen designa din fotobok

I vår app kan du skapa en superfin fotobok snabbt och smidigt – oavsett om du har sorterat dina bilder i förväg eller inte. När du klickar på kategorin CEWE FOTOBOK i appen väljer du först önskat format och papperstyp. Du väljer sedan det album som dina bilder ligger i, och väljer 'Smart val'. Dina bilder analyseras och appen väljer ut de bästa bilderna. Därefter kan du justera appens urval efter egna önskemål.

När du har valt bilder ger appen en rekommendation på antalet sidor i din fotobok. Du kan självklart även justera detta om du vill. Appen skapar sedan ett utkast till dig. Titta igenom bokförslaget och gör eventuella justeringar, så är du snabbt redo att beställa den. Lätt som en plätt.

Ladda ner appen

Skapa en fotobok med assistenten i vårt designprogram

I vårt designprogram, som du laddar ner till din dator, kan du få hjälp med att skapa din fotobok med vår digitala assistent. Du behöver bara samla ihop dina bilder i en mapp och starta assistenten.

När assistenten har skapat ditt bokutkast kan du självklart redigera det, och du kan även be assistenten att skapa ett nytt utkast med någon av våra många fina designmallar, så att din bok snabbt får ett nytt utseende. Smart!

Ladda ner fotoprogrammet

Ett extra exemplar i present

En fotobok är en tidlös present som både är personlig och gör sig bra i bokhyllan. Och det bästa av allt är att den är fylld av kärlek. Dina nära och kära kommer att älska att få en fotobok i present. Som tur är är det superenkelt att skapa ett extra exemplar. Så här gör du.

Om du har sparat ditt fotoboksprojekt så hittar du din fotoboksfil där du sparade den. Öppna den och beställ enkelt ett nytt exemplar med eventuella justeringar. Om du ännu inte har beställt din fotobok kan du enkelt lägga två exemplar i varukorgen under beställningsprocessen.

Om du har skapat en CEWE FOTOBOK Stor panorama, som är ett av våra mest populära format, kan du kan enkelt skala ner den till en CEWE FOTOBOK Kompakt panorama.

I vår app öppnar du ditt fotoboksprojekt och klickar på kugghjulet högst upp. Klicka på 'Redigera' och ändra formatet till Kompakt panorama.

I vårt designprogram klickar du på knappen 'Ändra produktinformation' längst ner till höger. I popup-fönstret kan du klicka på knappen "Ändra boktyp" och sedan välja Kompakt panorama.

OSB! När du skalar upp eller ner din bok är det viktigt att proportionerna är desamma som utgångsformatet, t ex kvadratiskt, eftersom layouten på dina sidor annars kommer att förändras.

Du kan också ändra papperstyp och omslag.

Om du vill göra ännu mer av din fotobok kan du till exempel ge den effektlack på fram- och baksida. Både text och cliparts kan dekoreras med effektlack.

Om du har skapat din fotobok i vårt designprogram kan du även lägga till en presentask för din fotobok.

Det kan du. När du har öppnat din befintliga fotoboksfil sparar du den direkt under ett nytt namn, och gör sedan dina ändringar. Ta bort några sidor, byt omslagsbild eller infoga nya bilder och texter här och där. Du kan göra precis de ändringar du vill – och beställa den nya versionen när du är redo.

Vi kan tyvärr inte återställa din fotoboksfil, därför rekommenderar vi att du alltid sparar dina fotoboksprojekt. Om du senare vill beställa samma bok, eller använda samma layout igen, så går det snabbt och smidigt om du har sparat din fotobok. Du kan enkelt öppna den igen för att beställa en kopia, eller byta ut bilder och text om så önskas.

Nu är du klar

Här kan du påbörja din CEWE FOTOBOK

Du är kanske även intresserad av detta?

Här finns lite mer inspiration och fin kunskap för dig som vill göra din första fotobok

Välkomstförmån

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar
  • Unikt erbjudande för din första beställning av CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar
  • Kreativa idéer och inspiration
  • Fototips och spännande produktnyheter
  • Roliga fototävlingar
  • Passa på att använda erbjudandet till att skapa vackra och personliga presenter - snabbt och smidigt!
* Du får värdekoderna när du har anmält dig till nyhetsbrevet. Koderna gäller för din första beställning av CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar. Genom att registrera dig godkänner du vår dataskyddspolicy, som du hittar längst ner på sidan. Du kan när som helst avregistrera dig via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket :)

Bekräfta din prenumeration i e-posten vi har skickat till dig*

Av säkerhetsskäl får du inom kort ett bekräftelsemeddelande på e-post. Du aktiverar din registrering genom att klicka på länken i e-postmeddelandet.

Ursäkta!

Det uppstod tyvärr ett fel!

Det gick tyvärr inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev, försök igen senare.