Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Söta julklappar till barn, med dina egna bilder

Få tips på personliga gåvor som skapar glädje i många år, och som dina barn inte ens visste att de önskade sig

Julen är barnens fest! Och även om julen är mycket mer än bara julklappar, så står julklapparna oftast högst upp på barnens prioriteringslista. Ofta är önskelistan lång - och om du är en av de som vill ge julklappar som barnet kommer att älska och använda i många år framöver, har du hittat rätt.

Du kan använda dina barns egna bilder för att skapa fina personliga julklappar, för om det är något barn älskar så är det bilder på sig själva.

Julklappstips till små barn

Om du har barn i förskole- eller grundskoleåldern kan du ta en titt på våra fina julklappstips här

Julklappstips till skolbarnet

Om du letar efter en present till skolbarnet kan du ta en titt på våra personliga och kärleksfulla presenter här

Den mest personliga julklappen till barn: CEWE FOTOBOK

Barn i alla åldrar skulle älska att få en bok fylld med bilder på de själva och deras familj

Kärleksfull och miljövänlig presentask

En bildpresentask att fylla själv är den perfekta lösningen för presentinslagningen - och den kan användas om och om igen

Vanliga frågor

Läs vår FAQ för att få svar på dina frågor

Om du är på jakt efter en julklapp till det kreativa barnet är våra Faber-Castell färgpennor en självklar kandidat. De finns i två varianter: klassiska färgpennor och akvarellpennor, där du först ritar din teckning med färgpennorna och sedan även kan stryka över den med en fuktig pensel för en fin akvarelleffekt. Du kan komplettera dina färgpennor med ett anteckningsblock som ditt barn kan rita i. Du kan också göra ett bordsunderlägg med egen bild. Det kan användas som underlag för det kreativa barnet när det ska målas och ritas.

Älskar ditt barn spel och pussel? Kolla in vår kategori fotopresenter. Här hittar du memoryspel, spelkort med bild och olika pussel, som exempelvis premiumpussel 40 bitar i stabil kartong och med en praktisk ram, så att även mindre barn kan vara med. Om pusslet är till ett större barn, ta en titt på våra Ravensburger-pussel, som finns med 500, 1000, 1500 eller 2000 bitar. Både din design och antalet bitar kan variera svårighetsgraden.

Antingen är önskelistan för lång eller full med önskningar som med största sannolikhet kommer att hamna i hörnet av barnkammaren - eller så är önskelistan minimal. Om du vill ge bort en present som varar livet ut, en gåva som barnet inte kommer att få från någon annan - och som barnet kommer att bli riktigt glad för, då ska du skapa en CEWE FOTOBOK med bilder från barnets liv. Det är den bästa och mest personliga julklapp du kan ge ditt barn, oavsett hur gammalt det är. Om ditt barn är i förskoleåldern är en CEWE FOTOBOK Kids perfekt. Fyll boken med 22 favoritbilder och låt ditt barn bläddra i den på egen hand. Om ditt barn är lite äldre passar ett av de åtta andra fotoboksformaten perfekt. Du kan fylla fotoboken till ditt barn med bilder från semestern, vardagen eller olika högtider. Du kan designa och bygga upp fotoboken precis som du vill, men ett tips är att låta ditt barn vara hvudpersonen.

Här på CEWE erbjuder vi många olika fotoboksformat, och vår kundfavorit är CEWE FOTOBOK [Stor][cp-cewe-fotobooks:large:pip], som är lika stor som ett A4-ark. Jämför med våra övriga format och hitta din favorit.

Du kanske även är intresserad av detta?

Här hittar du mer inspiration och tips för dig med barn

Välkomstförmån

Få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar og fotokalender*
  • Unik välkomstförmån
  • Kreativa idéer och tips
  • Få ännu mer inspiration
* Du får värdekoderna när du har anmält dig till nyhetsbrevet. Koderna gäller för din första beställning av CEWE FOTOBOK och förstoringar. Genom att registrera dig godkänner du vår dataskyddspolicy, som du hittar längst ner på sidan. Du kan när som helst avregistrera dig via länken i nyhetsbrevet.
Tack så mycket :)
Bekräfta din prenumeration i e-posten vi har skickat till dig*

Av säkerhetsskäl får du inom kort ett bekräftelsemeddelande på e-post. Du aktiverar din registrering genom att klicka på länken i e-postmeddelandet.

Ursäkta!
Det uppstod tyvärr ett fel!

Det gick tyvärr inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev, försök igen senare.