Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Gör riktigt söta julklappar till barn med dina egna bilder

Letar du efter en söt, rolig och personlig julklapp till barn? Designa den själv och lägg en speciell present under granen, som sprider glädje om och om igen.

Julen är barnens fest! Och även om julen är mycket mer än julklappar är det ju trots allt presenterna som de små ser fram emot i juletid. Därför är julklappar till barn också något alldeles extra! Kanske är önskelistorna långa, men om du vill ge bort några speciella och personliga julklappar till barnen i familjen kommer här några tips på fotopresenter som är både unika och personliga.

Ett litet barn sitter i sin säng och tittar på en CEWE FOTOBOK
Med en CEWE FOTOBOK com julklapp kan du låta barnen gå på upptäcktsfärd i en värld av bilder

Berätta dina historier med en CEWE FOTOBOK som julklapp till barn

Den allra bästa historien är den om barnet eller barnen du älskar! Om livet, upplevelser, minnen och alla upplevelser som sker för första gången. Och det finns nog ingen berättelse ett barn gillar att höra mer än berättelsen om sig själv. Berätta historien i bilder – välj ut en massa vackra bilder på barnet och samla dem i en CEWE FOTOBOK. En söt, spännande och personlig julklapp som ger barnen möjlighet att ge sig ut på äventyr i en värld av bilder. En fotobok är en självklar julklapp till barn, oavsett ålder. Om presenten är till en liten bebis är en babybok med tjocka, rundade sidor ett självklart val. Om barnet är äldre kan det vara så att ett fotoalbum i kompakt panorama- eller kvadratiskt format passar bäst. Utbudet av format är stort. Se fram emot att ge bort en unik julklapp som varar för evigt och skapar glädje gång på gång.

Ge bort väggbilder i julklapp till barnen – fin dekoration till deras rum

Ett litet barn tittar och pekar mot en väggbild med ett motiv av sig själv
Ge bort vackra väggbilder i julklapp till barnen - perfekt för barnrummet

Vad passar bättre än en fin familjebild, två fnissande kompisar eller kanske alla syskon tillsammans? Välj ut ett vackert motiv som du vet att barnet tycker om, och få det förstorat som en förstoring eller väggbild som du kan ge bort i julklapp. Med en förstoring eller väggbild kan barnrummet få en personlig touch, och barnet kan se fram emot att titta på en eller fina vackra bilder varje dag. Du kan välja bland ett stort utbud med spännande material och ramar när du beställer väggbilder som julklappar till barn. Designa väggbilden utifrån vad som passar barnet som ska få bilden i julklapp. Vi är säkra på att förstoringen kommer skapa mycket glädje i barnrummet.

Roliga spel – en säker julklappsfavorit hos barn

Två barn sitter vid ett träbord och spelar memo
Spel är alltid en succé som julklapp till barn

Vem kommer att lägga den sista biten och vem kommer att få flest matchningar? Sällskapsspel är alltid populära julklappar till barn. Och ännu roligare blir det när spelen dekorerats med personliga bilder. Vad sägs om att beställa ett pussel att ge bort i julklapp? Leta upp barnets favoritmotiv och designa och beställ ett pussel med egen bild på, snabbt och smidigt. Välj mellan 112 eller 266 bitar. Du kan också välja ett Ravensburger-pussel med upp till 2000 bitar för de lite mer pusselrutinerade barnen. Tror du att ett fotomemo skulle vara mer uppskattat? Välj då ut 25 olika bilder och designa ett personligt fotomemo i julklapp – vi garanterar många roliga stunder för både stora och små.

Psst... Julhelgen kan ibland kännas lite långtråkig för vissa barn, så under julen är det perfekt att ta fram olika nya spel för att få tiden att gå lite snabbare.

Kreativa julklappar till barn – för lek och färgglad fantasi

Ett barn målar med Faber-Castell färgpennor
Låt barnen släppa lös sin kreativitet med roliga och färgglada julklappar

De allra flesta barn älskar färger och använder gärna sin fantasi för att rita och måla roliga figurer. Därför är de vackra färgpennorna från Faber-Castell också självklara som julklappar till barn. Låt barnen släppa lös sin kreativitet med färgpennor eller akvarellpennor i bästa kvalitet. Julklappen blir extra personlig eftersom du kan dekorera metalletuiet som färgpennorna ligger i med en personlig bild. Kanske behöver teckningarna eller målningarna förgyllas ytterligare av de små konstnärerna? Då passar fotoklistermärken bra. Klistermärkena kan även användas på skolböcker eller som dekoration på en kopp, flaska eller ett pennfodral. Du kan också beställa personliga fotomagneter som julklappar till barn. Överraska barnen med kvadratiska eller hjärtformade fotomagneter, och låt barnet sätta upp dem på den magnetiska anslagstavlan eller på kylen.

En fin julklapp till barn kan också vara en fin mugg eller drickflaska

Ett litet barn sitter med en fotomugg i handen
Skapa en fotomugg eller en drickflaska som julklapp till barnen, snabbt och enkelt

Beställ en personlig mugg med egen bild på i julklapp till barn. Det blir lite roligare att dricka varm choklad eller juice när muggen designats med en bild på barnet själv eller kanske på barnets favorithusdjur. Som julklapp kan du exempelvis ge bort en snygg porslinsmugg, en praktisk emaljmugg eller kanske en cool magisk mugg? Det finns många muggar att välja mellan och det går snabbt att designa och beställa en fotomugg eller två. Du kan också ge barnet en smart drickflaska med personliga bilder på i julklapp. Drickflaskan är perfekt att ha med sig på resor, att ha i skolväskan eller att ta med sig på träningen.

Vi hoppas att du har fått inspiration på söta och roliga julklappar till barn. Du kan hitta många fler tips på julklappar till resten av familjen i vårt stora utbud av bildpresenter.

Mycket nöje!

Du kanske även är intresserad av detta?

Här hittar du mer inspiration och tips för dig med barn

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och fotokalender*
  • Unik välkomstförmån
  • Kreativa idéer och tips på julklappar
  • Få ännu mer julinspiration
  • Använd tillfället för att göra fina personliga julklappar
* Du får värdekoderna när du har anmält dig till nyhetsbrevet. Koderna gäller för din första beställning av CEWE FOTOBOK, förstoringar och fotokalender. Genom att registrera dig godkänner du vår dataskyddspolicy, som du hittar längst ner på sidan. Du kan när som helst avregistrera dig via länken i nyhetsbrevet.
Tack så mycket :)
Bekräfta din prenumeration i e-posten vi har skickat till dig*

Av säkerhetsskäl får du inom kort ett bekräftelsemeddelande på e-post. Du aktiverar din registrering genom att klicka på länken i e-postmeddelandet.

Ursäkta!
Det uppstod tyvärr ett fel!

Det gick tyvärr inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev, försök igen senare.