Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Julkalendrar för barn, vuxna och husdjur

Välj ut dina favoritbilder och gör julkalendrar till hela familjen

En av våra decemberfavoriter är julkalendern. Vi älskade den som barn, men definitivt även nu som vuxna. Här guidar vi dig genom de olika julkalendrarna med bilder på, så att du kan hitta de perfekta julkalendrarna för alla nära och kära. Och oroa dig inte, det finns även en julkalender för våra fyrbenta vänner!

Alla våra julkalendrar kan designas med din egen bild på framsidan, och vissa julkalendrar kan även designas med bilder på baksidan av luckorna.

Julkalendrar med bilder för barn

Om barnen får bestämma själva ska det finnas något sött bakom luckorna

Fotojulkalender med kinder®-choklad

Barnens absoluta favorit! Julkalendern är full av godsaker bakom varje lucka varje dag ända fram till julafton och du bestämmer själv om bilden på utsidan av julkalendern ska vara söt, rolig eller med jultema. Och baksidan av luckorna kan även de designas med olika bilder.

Gör den nu

Julkalender att fylla själv

Med en julkalender du fyller själv bestämmer du helt vad som ska finnas bakom luckorna. Du kan glädja ditt barn med allt från favoritgodis och choklad till hårleksaker, små nagellack, bilar, LEGO – eller något helt annat. Du bestämmer både omslagsbild och innehåll – det kan inte bli mer personligt!

Gör den nu

Tony's Chocolonely med ditt foto

NYHET! Det äldre barnet kommer säkert att älska årets nya produkt från det holländska chokladmärket Tony's Chocolonely. Bakom luckorna gömmer sig läckra praliner fyllda med allt från fransk nougat, salt karamell, kola med havssalt till vit choklad med hallonsmak. MUMS!

Gör den nu

Så enkelt är det!

Alla våra julkalendrar är superenkla att designa. Du bestämmer själv om din julkalender ska designas med en eller flera bilder på framsidan. Vissa julkalendrar kan till och med designas med bilder på baksidan av alla luckor. När du designar din julkalender kan du välja en av alla snygga designmallar, men du kan också låta kreativiteten flöda och skapa en snygg design själv med olika cliparts. Det bästa av allt är att du kan beställa mer än en!

Julkalendrar med bilder för vuxna

De vuxna ska också skämmas bort i december. Hitta dina favoriter här!

Ferrero julekalender med ditt foto

Gläd din partner – eller de hjälpsamma mor- och farföräldrarna – med en läcker och helt oemotståndlig julkalender fylld med Ferrero-choklad bakom luckorna. Det finns en läcker blandning av Ferrero Rocher, Ferrero Küsschen och Raffaello, som kan avnjutas till kaffet varje dag ända fram till julafton.

Gör den nu

Julkalender att fylla själv

En fyll-den-själv-julkalender kan också enkelt skapas till vuxna, exempelvis din pojkvän, flickvän, partner eller mor- och farföräldrar. Bakom luckorna kan du gömma favoritgodis och choklad, men även kaffekapslar, te, små krämer och post it-lappar med aktiviteter som ni kan göra tillsammans, som exempelvis att göra en julbakelse, ha en spadag, gå på museum eller julmarknad, dricka glögg eller se en mysig julfilm.

Gör den nu

Tony's Chocolonely med ditt foto

NYHET! Den här julkalendern är perfekt för alla chokladälskare. Bakom luckorna gömmer sig läckra praliner fyllda med allt från fransk nougat, salt karamell, kola med havssalt till vit choklad med hallon. MUMS!

Gör den nu

Julkalender med bilder bakom luckorna

Fastrar, farbröder, mor- och farföräldrar kommer att älska att få denna klassiska luck-julkalender om du fyller den med söta och roliga bilder på barnen från det gångna året. I denna julkalender bestämmer du inte bara motivet på framsidan av kalendern, utan även bilderna bakom alla luckor. 24 unika överraskande bilder varje dag!

Gör den nu

Julkalender med fotocollage

NYHET! Med denna julkalender tar du den klassiska luckjulkalendern till en helt ny nivå. Denna julkalender är designad precis som den klassiska luckkalendern med en omslagsbild och 24 små bilder bakom luckorna. Men efter jul kan kalendern öppnas på sidan och ett fotokollage kan dras ut och hängas på väggen. Smart!

Gör den nu

Vi är nöjda när du är helt nöjd

Kom ihåg att du alltid kan utnyttja vår 100% nöjdgaranti. Om du är missnöjd med något efter att du fått din produkt, eller om du har gjort fel, kan du alltid få tillbaka pengarna eller en ny produkt. Vi är nöjda först när du är helt nöjd.

Julkalendern för husdjuret

Har du en fyrbent vän hemma så måste den såklart också känna att det är jul!

Så enkelt är det att beställa

Det tar bara några minuter att göra en personlig julkalender

Så skapar du en personlig julkalender

Det går snabbt och är lätt att skapa en unik julkalender. Det första du bör göra är att bestämma vilken bild som ska vara på framsidan. När du väl har bestämt dig för den, kan du designa julkalendern så här:

  1. Välj vilken julkalender du vill göra.
  2. Välj om julkalendern ska vara i liggande eller stående format.
  3. Välj en färdig designmall eller skapa en helt egen design
  4. Lägg till din bild på framsidan och dekorera den med text eller cliparts.
  5. Om du har valt en julkalender med bilder bakom varje lucka kan du lägga in de extra bilderna
  6. Kontrollera förhandsgranskningen av julkalenderns design för att se till att den ser ut som du vill ha den.
  7. Slutför din beställning.

Du kan göra hur många julkalendrar du vill och vill du ha fler julkalendrar av samma slag och i samma design justerar du bara antalet i korgen.

Skapa din egen julkalender här

Andra mysiga decembertraditioner

Se våra fina idéer för paketkalendrar och adventspresenter

Våra tre mest populära chokladkalendrar

Här kan du se tre av våra kunders favoriter av våra adventskalendrar med choklad och egna bilder.

Mer inspiration till julmyset

Få tips på hur du gör julkalendrar, julaktiviteter och personliga julkort.

Välkomstförmån

Få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar og fotokalender*
  • Unik välkomstförmån
  • Kreativa idéer och tips
  • Få ännu mer inspiration
* Du får värdekoderna när du har anmält dig till nyhetsbrevet. Koderna gäller för din första beställning av CEWE FOTOBOK och förstoringar. Genom att registrera dig godkänner du vår dataskyddspolicy, som du hittar längst ner på sidan. Du kan när som helst avregistrera dig via länken i nyhetsbrevet.
Tack så mycket :)
Bekräfta din prenumeration i e-posten vi har skickat till dig*

Av säkerhetsskäl får du inom kort ett bekräftelsemeddelande på e-post. Du aktiverar din registrering genom att klicka på länken i e-postmeddelandet.

Ursäkta!
Det uppstod tyvärr ett fel!

Det gick tyvärr inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev, försök igen senare.