CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på din första beställning

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Pussel för barn

Kul för både stora och små: Din bild som pussel

För små pusselfans: Med denna personliga gåva kan du designa rätt pussel för varje barn.

  • 40 extra stora, robusta pusselbitar
  • Med pusselram som bas
  • För barn från 3 till 6 år
  • Vattenbaserat tryck
från 199,00 kr *

Hur vill du beställa?

I nästa steg ser du den förväntade leveranstiden utifrån dina val.

Produktinformation

Mått:

  • Pussel: ca 24 x 32 cm
  • Pussel inkl. ram: ca 29 x 37,2 cm
  • Pusselbitar: ca 4 x 5 cm/bit

Material:

  • 2,1 mm tjock FSC-certifierad pusselkartong
  • Vattenbaserat tryck

Mönster:

Välj mellan många olika designförslag

Pussel för barn

Skapa ett personligt pussel med egen bild på för barn
Exempel på ett pussel för barn med sjöjungfrur i en designmall

Pussel för barn från 3 år

Skapa ett pussel för barn med en av våra designmallar, som du kan se ett exempel på i den här bilden. Det finns flera varianter av pussel för barn att välja mellan. Skapa ett pussel med bara en, eller med flera bilder som är betydelsefulla för ditt barn. De flesta barn älskar att lägga pussel och det blir extra roligt när de kan relatera till bilderna. Detta pussel har 40 bitar och vi rekommenderar det för barn i åldern 3, 4, 5 eller till och med upp till 6 år. Men det varierar naturligtvis från barn till barn. Om ditt barn har en mycket välutvecklad finmotorik, eller om du vill stärka den tidigt, kan du även göra pusslet för barn i åldern 2 år, även om den vanliga rekommendationen är från 3 år. Du kan variera svårighetsgraden genom ditt val av motiv; om du t.ex. väljer en bild med mycket gräs eller himmel blir det svårare, och omvänt kan du välja ett foto utan alltför stora områden i samma färg för att göra det lättare.

Lite mer om våra pussel för barn

Personliga pussel för barn

När du skapar personliga barnpussel här på CEWE lägger du till din egen bild som motiv. Du kan lägga till en bild av ditt barn, särskilt om de är 2 eller 3 år gamla. De kommer att tycka att det är superkul att se sitt eget ansikte dyka upp.

Du kan också välja en rolig bild för ditt barnpussel, på när ditt barn blåser såpbubblor, studsar vilt på en studsmatta eller gör något annat roligt.

Eller vad sägs om en bild med deras kompisar från förskolan om de är lite äldre. Eller kanske ett familjefoto? Idéerna är oändliga, och det fina är att du kan skapa pussel för barn med en egen bild som passar just ditt barn.

Pussel för barn i julklapp

Letar du efter julklappstips för barn? Då är ett barnpussel med din egen bild som motiv perfekt, eftersom det är en personlig och unik gåva som kan läggas om och om igen.

Naturligtvis går det lika bra att ge bort ett pussel för barn som födelsedagspresent eller vid något annat tillfälle då du vill ge bort en present.

Hållbart pussel för barn

Våra barnpussel är tillverkade av FSC-certifierad pusselpapp med vattenbaserat tryck för ditt eget motiv. Så du behöver inte oroa dig för oönskade kemikalier när ditt barn lägger pusslet.