CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Musmatta
Musmatta
Musmatta

Musmatta

Din favoritbild på en musmatta

Koppla av på jobbet och njut av dina favoritminnen på en personlig musmatta.

 • Halksäkert skumgummimaterial
 • Slitstark yta
 • Stort utbud med designmallar
299,00 kr *

Hur vill du beställa?

Produktinformation

Material:

Halkfritt skumgummi med textilyta

Storlek:

23 x 19 x 0,5 cm

Tryckbar yta:

23 x 19 cm

Färg:

Svart

Design:

Stort utbud med designmallar

Designa en musmatta med foto

Varför är musmattor ofta så tråkiga? De är ofta bara en blå eller svart fyrkant på ditt skrivbord. I bästa fall finns ett tråkigt reklamtryck för något företag som gör något du aldrig haft användning för.

Designa din egen musmatta med foto! Då har du något fint att titta på varje gång du sitter vid datorn. Du bestämmer själv vilken bild som ska pryda din musmatta och du kan även leka med olika designer och färger så att den kanske till och med matchar din inredning eller bara har en färg som du tycker om.

Våra musmattor med bilder mäter 23 x 19 cm och är ½ cm höga. De är gjorda av gummi med ovansida av textil. Denna kombination säkerställa att musmattan ligger kvar och att musen glider obehindrat på den.

På jakt efter en fotopresent?

Designa en musmatta med ditt eget foto Du bestämmer själv vilken bild du vill ha! Beroende på om det är en musmatta till dig själv eller en present till någon du tycker om kan du alltså överväga vad du eller mottagaren skulle tycka om att titta på flera gånger per dag. Se våra förslag på nya musmattsägare här:

 • Pojk- eller flickvännen ska naturligtvis ha en musmatta med en fin bild på dig eller er två tillsammans på kontoret. Det är även en fin alla hjärtans dagpresent till honom
 • Killen som spelar dataspel nästan dygnet runt: Då passar väl en bild på en figur från hans favoritspel? Kom ihåg att du även kan lägga till text så att du kan krydda med häftiga citat från spelet. Kanske skulle han vara intresserad av vår musmatta XL så har musen ännu större yta att röra sig på. Den mäter 32 x 27 cm.
 • Du själv! Man ska komma ihåg att vara snäll mot sig själv, så gör din egen personliga musmatta till kontoret eller hemmadatorn. Du kan dekorera den med en fin bild från semestern, en bild på dig och väninnan eller en bild med hela familjen.

Roliga musmattor med foto?

Eller praktiska? Här kan du få både och! Musmattor kan vara roliga eftersom du själv väljer motivet på den. Designa den direkt på vår hemsida så går det både enkelt och snabbt. Dessutom tillverkas de i riktigt god och hållbar kvalitet och till ett rimligt pris.

Se hur enkel det är att designa din egen musmatta med bild:

 • Klicka på ’Designa här’ här på sidan.
 • Klicka på ’Lägg till bild’ och ladda upp den bild som ska tryckas på musmattan.
 • Välj eventuellt en mall om du vill ha mer dekorationer på musmattan. Du kan även välja att inte ha någon mall om det enbart är din bild som ska tryckas på musmattan.
 • Om du vill kan du lägga till text och färger.
 • När du är nöjd lägger du musmattan i varukorgen och genomför din beställning.

Prova dig även fram med vår kostnadsfria beställningssoftware. Med den får du tillgång till ännu fler designmöjligheter och du kan göra fotoprodukter för alla tillfällen och i samtliga prisklasser.

Vänta på posten ett par dagar. Din musmatta kommer inom 4–6 vardagar.

Se även våra andra roliga och fina fotopresenter

Använd dina bra bilder på roliga och annorlunda sätt. Fotoframkallning är bara en av många möjligheter här hos CEWE. Här kan du se vad du kan använda dina bilder till:

Gör de bästa fotopresenterna till varje tillfälle, till exempel fars dag och mors dag. Du kan även göra fotoböcker där dina bilder trycks direkt på sidorna och du kan lägga till text och olika dekorationer.

Beställ din musmatta idag – lycka till!