Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Hemmagjorda presenter när de är som bäst

Skapa personliga och hemmagjorda presenter med dina egna bilder och en personlig touch

Om du inte är mästare på att sticka, måla som Picasso eller dreja fram en vacker skulptur så har vi räddningen! Som tur är kan alla designa hemmagjorda presenter hos oss - med en personlig touch i form av egna bilder och text. Leta upp några fina bilder i kameran eller mobilen - vi har mängder med spännande fotopresenter att utforska.

Den bästa av alla hemmagjorda presenter: CEWE FOTOBOK

En fotobok från CEWE ligger på ett bord med blommor runt omkring medan ett barn tittar i den.
Hitta ditt favoritformat och börja på din egen hemmagjorda present

Med denna present gör du succé. Leta upp några bilder som kommer att uppskattas av mottagaren så har du allt du behöver för att designa den bästa av alla hemmagjorda presenter: en CEWE FOTOBOK.

Du har massor av designalternativ när du göra din egen fotobok, men du kan även göra den minimalistisk om du vill genom att bara lägga in en eller två bilder per sida.

Du kan designa din fotobok genom att ladda ner vårt designprogram till din dator. Du kan också designa den online, eller skapa den i vår foto app.

En hemmadesignad present med 12 bilder

Väggkalender med bild på syskon står på bordet
Med tolv bilder kan du skapa din egen fotokalender

Om du vill skapa en present med färre bilder än i en fotobok, så kan du skapa en riktigt fin hemmagjord present med tolv vackra bilder i en vacker eller rolig fotokalender, som ger mottagaren ett helt års glädje.

När du designar din fotokalender kan du välja startmånad, så att din kalender alltid ger 12 månader med bilder att se fram emot.

Börja designa din fotokalender nu

Ett mobilskydd som hemmagjord present

En hand håller ett mobilskal där man ser ryggen på två syskon
Skydda din smartphone med ett skal med ett personligt foto på

Har du en speciell favoritbild som du älskar och vet att presentmottagaren också kommer att tycka om, så är ett mobilskal med foto ett självklart val, kanske som födelsedagspresent till pappa? På ett mobilskal ser presentmottagaren bilden flera gånger om dagen och samtidigt är mobilen skyddad från repor.

Vi har mobilskal i många material, från plast till trä och silikon, och när du har hittat rätt material kan du enkelt leta upp rätt smartphonemodell och designa skalet på nolltid. En perfekt hemmagjord present!

En canvastavla i present

Fotocanvas står mot väggen. På duken finns ett motiv av två barn som utforskar stranden en höstdag
Hitta ditt favoritmaterial bland alla väggbilder

Du kan också få din favoritbild på en canvastavla. Leta upp ett fint familjefoto och beställ ett foto på canvas som present till mormor. Den finns i många olika storlekar och som namnet antyder är det en förstoring på canvastyg. Detta ger ditt foto ett mer konstnärligt utseende tack vare det matta trycket och texturen på duken. En vacker hemmagjord present!

En kreativ present till konstnärliga själar

Fyra etuier med färgpennor ligger på golvet
En hemmagjord present till kreativa personer som älskar att rita

Om personen du ska ge presenten till är en kreativ och konstnärlig själ, så har vi den perfekta hemmagjorda presenten. Med 24 akvarellpennor från Faber-Castell kan man släppa kreativiteten fri och skapa fantastiska mästerverk! Färgerna är vattenlösliga och kan däför blandas med hjälp av lite vatten. Allt du behöver göra är att leta upp en snygg och passande bild för metalletuiet som färgpennorna levereras i.

Skapa en klippbok som hemmagjord present

Klassiska bildtryck ligger lite slumpmässigt på ett bord, medan ett barns hand tar tag i ett av dem
Beställ dina bilder som klassiska fotoutskrifter och använd dem i en kreativ klippbok

En klippbok är alltid en fantastisk presentidé om du vill lägga ner extra mycket kärlek och omtanke på din present. Framkalla och sätt in bilder på naturpapper, skriva små texter, använd tejp med mönster, sätt in biljetter från gemensamma konsertupplevelser, museumbiljetter eller ett kvitto från ett mysigt restaurangbesök. Släpp loss din fantasi och kreativitet!

Andra idéer!
Vi har hundratals fantastiska fotoprodukter att välja mellan. Utforska våra fotopresenter och få inspiration på presenter. Här hittar du fotomuggar, t-shirts med egen bild, fotokuddar och mycket mycket mer. Personliga och hemmagjorda presenter från hjärtat!

Välkomstförmån

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på din första order
  • Kreativa idéer och inspiration
  • Fototips och spännande produktnyheter
  • Roliga fototävlingar
  • Passa på att använda erbjudandet till att skapa vackra och personliga presenter - snabbt och smidigt!
* Du får värdekoden när du har anmält dig till nyhetsbrevet. Koden gäller på hela din första beställning av fotoprodukter. Genom att registrera dig godkänner du vår dataskyddspolicy, som du hittar längst ner på sidan. Du kan när som helst avregistrera dig via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket :)

Bekräfta din prenumeration i e-posten vi har skickat till dig*

Av säkerhetsskäl får du inom kort ett bekräftelsemeddelande på e-post. Du aktiverar din registrering genom att klicka på länken i e-postmeddelandet.

Ursäkta!

Det uppstod tyvärr ett fel!

Det gick tyvärr inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev, försök igen senare.