Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Om du behöver tips på konfirmationspresent för en tjej - skapa en personlig fotobok

Konfirmation

Konfirmationspresenter till tjejer

Tips på fotopresenter för dig som letar konfirmationspresenter till en tjej

Är du inbjuden till konfirmationsfest? Är det en tjej som ska konfirmera sig? Behöver du tips på vad du ska ge henne i konfirmationspresent?

Här får du våra förslag på konfirmationspresenter till henne. Fotopresenter är personliga och passar därför bra om du vill ge något annat än pengar eller smycken, som konfirmanden antagligen kommer att få ändå.

1. EN CEWE FOTOBOK med bilder från hennes liv

Du kan skapa en fotobok över konfirmandens liv. Det är en klassisk konfirmationspresent för både tjejer och killar. Som förälder kan du samla fotominnen från din dotters liv från födsel till konfirmation. Om du ska göra en fotobok till din vän eller kanske din väns dotter, kan du antingen be föräldrarna om hjälp med barndomsbilder eller så finns det många alternativ för andra fotoböcker. Du kan göra boken med bilder från en gemensam semester eller andra gemensamma upplevelser, födelsedagskalas eller kanske en gemensam sport eller annan hobby. Du kan även ta bilder från facebook och instagram. Välj exempelvis vårt mest populära format Stor eller det stilrena formatet Kvadratisk och skapa fotoboken snabbt och enkelt online, i vårt fotoprogram eller i vår app. Om du har gamla bilder i din dator och vill skapa boken i vår app - eller tvärtom - rekommenderar vi att du överför dem till vår molntjänst CEWE MyPhotos för säker lagring. Där kan du även skapa en delad mapp med bilder från din kamera/dator, mobiltelefon eller andra enheter, som du kan dela med andra familjemedlemmar eller vänner. Du kan komma åt mappen i vårt fotoprogram, online eller i vår app för att snabbt och enkelt skapa en fotobok. Använd vår designassistent om du vill spara tid, eller skapa designen helt själv.

Skapa en fotobok om konfirmandens liv - exempelvis i dessa format

2. Art Prints som konfirmationspresent till en tjej

Med våra Art Prints kan du förvandla dina bilder till bildremsor, kvadratiska bilder eller Retro Prints. Det kan bli en riktigt fin konfirmationspresent till din vän, där du samlar dina bästa bilder på roliga minnen tillsammans med konfirmanden. Bildremsorna är redo att hängas upp som dekorationer i hennes rum eller användas som bokmärken, och de andra konsttrycken levereras i vackra askar som är perfekta som present. Askarna gör dem också fina och att förvara på en hylla - och lätta att öppna och titta i när konfirmanden vill återuppleva härliga fotominnen.

Fler fina alternativ med Art Prints

3. Slå in din pengagåva med personliga bilder

Pengagåvor är alltid uppskattade av konfirmander, både flickor och pojkar. Men de är inte personliga, och du kanske vill att din konfirmationspresent inte ska drunkna bland alla andra vita kuvert på presentbordet. Varför inte skapa en kreativ ask med ett stort foto av konfirmanden på? Du kan förstora bilder här. Du kan också lägga pengarna i en låda med Retro Prints. Enkelt, snabbt och personligt på samma gång!

Många olika alternativ för bildframkallning

Personliga färgpennor till den kreativa konfirmanden

Letar du efter en konfirmationspresent till en tjej som är kreativ och älskar att rita och färglägga? Då är våra Faber-Castell färgpennor i ett metalletui med ett personlig bild på, den perfekta konfirmationspresenten. Du kan välja mellan Faber-Castell färgpennor och akvarellpennor. Lägg till ett gemensamt foto på utsidan av etuiet, på dig och din vän, dig och din dotter eller vilken relation du än har med konfirmanden.

Våra tips på kreativa konfirmationspresenter till henne

5. Skapa ett personligt mobilskal till henne

Många konfirmander tillbringar mycket tid med sina telefoner. Därför är ett mobilskal med hennes eget foto på, en konfirmationspresent som kommer att uppskattas och användas flitigt. Här på CEWE kan du välja mellan många olika typer av mobilskal - både i olika material och för olika telefonmodeller. Kom ihåg att fråga hennes föräldrar om hon ska få en ny mobiltelefon i examenspresent, så att du beställer ett fodral till rätt mobilmodell.

Ge henne ett personligt mobilskal i någon av dessa varianter

Vi är nöjda när du är nöjd

Kom ihåg att du alltid kan utnyttja vår 100% nöjdgaranti. Om du är missnöjd med något efter att du fått din produkt, eller om du har gjort fel, kan du alltid få pengarna tillbaka. Vi är nöjda först när du är nöjd.

Välkomstförmån

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på din första order
  • Kreativa idéer och inspiration
  • Fototips och spännande produktnyheter
  • Roliga fototävlingar
  • Passa på att använda erbjudandet till att skapa vackra och personliga presenter - snabbt och smidigt!
* Du får värdekoden när du har anmält dig till nyhetsbrevet. Koden gäller på hela din första beställning av fotoprodukter. Genom att registrera dig godkänner du vår dataskyddspolicy, som du hittar längst ner på sidan. Du kan när som helst avregistrera dig via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket :)

Bekräfta din prenumeration i e-posten vi har skickat till dig*

Av säkerhetsskäl får du inom kort ett bekräftelsemeddelande på e-post. Du aktiverar din registrering genom att klicka på länken i e-postmeddelandet.

Ursäkta!

Det uppstod tyvärr ett fel!

Det gick tyvärr inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev, försök igen senare.