Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Födelsedagspresent

Den bästa födelsedagspresenten till pappa

Vilken personlighet har din pappa? Vi har sammanställt våra bästa tips för att ge din pappa den perfekta födelsedagspresenten

Om din pappa inte önskar sig något speciellt, så kan det vara klurigt att komma på en passande present. Istället för strumpor och boxershorts kan du skapa något mycket mer personligt. Vi har gjort en guide med fem olika pappa-personligheter, så att du kan hitta den bästa födelsedagspresenten till pappa.

Presenten till en friluftsälskande pappa: Emaljmugg

Emaljmugg med bild på fyra barn ligger i ett fårskinn
En emaljmugg är en perfekt födelsedagspresent till pappa, och den passar för alla slags drycker

Älskar din pappa vandringar i skog och mark? Tllbringar han helgerna ute i naturen och sover i tält? Eller är han lite lugnare och trivs bäst på härliga dagsutflykter? Oavsett vilken typ av friluftsliv din pappa tycker om så är vi säkra på att han vill njuta av en kopp kaffe när han är ute på äventyr.

Komplettera pappas friluftsutrustning med en fin ny emaljmugg i födelsedagspresent. Du kan designa våra emaljmuggar med en eller flera bilder, och du kan även lägga till egen text.

Skapa en emaljmugg i födelsedagspresent till pappa här

Födelsedagspresenten till far som gillar spel: Kortlek

Hand som håller spelkort med bild av förälder och barn på baksidan
Personliga spelkort till pappa gör spelkvällarna lite roligare

Kan du alltid locka din pappa till en omgång poker eller chicago? Då råder det ingen tvekan om att han kommer att älska att få en uppsättning spelkort i födelsedagspresent där baksidan av korten har ett personligt motiv. Det mest geniala med kortlekar är att de kan användas för att spela en mängd olika spel, så de är perfekta att ha i resväskan när man ska på semester eller weekendresa.

När du designar en kortlek online har du möjlighet att lägga in en bild på baksidan av spelkorten, och om du laddar ner vårt designprogram till din dator kan du där även lägga in bilder på kungen, drottningen, knekten och jokern.

När du skapar en födelsedagspresent till pappa i form av dessa personliga spelkort kommer du utan tvekan ha några fantastiska spelkvällar att se fram emot!

Designa pappas spelkort online här

Gåvan till den teknikintresserade pappan: Mobilskal

Hand som håller en mobiltelefon med skal på. Omslaget visar två badande barn en sommarkväll i den gyllene timmen
Designa ett mobilskal som födelsedagspresent till pappa.

Älskar din pappa tekniska prylar så byter han säkert smartphone ganska ofta. Ge honom ett fint och personligt mobilskal i födelsedagspresent som både skyddar hans telefon och gör den mer personlig.

Hos oss hittar du många olika skal i olika material och för de flesta smartphonemodeller. Hitta din favorit som passar perfekt till din pappas mobiltelefon och som han kommer älska att få i födelsedagspresent.

Se alla möjligheter och skapa ett personligt skal med bild

Födelsedagspresenten till den sportiga pappan: Drickflaskan

En drickflaska med en bild av förälder och barn står på ett bord
En drickflaska som kan hålla vattnet kallt när pappa tränar

Oavsett om din pappa spenderar helgerna på spinningcykeln, tar joggingturer i skogen eller spelar boll med kompisgänget varje tisdag, så blir han garanterat törstig när han idrottar. Därför ska du såklart ge honom en drickflaska i födelsedagspresent, som håller vattnet kallt – och som är designad med en personlig bild på. Om det ska vara en rolig, söt eller motiverande bild som ska finnas på flaskan låter vi dig bestämma.

Beställ din drickflaska här

Gåvan till en godisälskande pappa: Presentask med chokolad

Ett kärlekspar håller en fotopresentask fylld med choklad
Ge din pappa en extra söt födelsedagspresent i form av en presentask med choklad

Är din pappa en riktig chokladälskare? Då ska han givetvis få en riktigt "söt" present, och vad är mer perfekt än en bildpresentask fylld med läckra chokladpraliner från Ferrero?

Våra presentaskar kan designas med både bilder och text, så den söta födelsedagspresenten till pappa kanske ska designas med en bild på er tillsammans, med texten "Världens bästa pappa"?

Gör din pappa extra glad med en bildpresentask med choklad från Ferrero

Födelsedagspresenten till alla pappor: CEWE FOTOBOK

Gläd pappa med en fotobok fylld med bilder som skildrar er berättelse

Oavsett vilken slags pappa du har är den allra bästa födelsedagspresenten till pappa en fotobok med bilder på er tillsammans. Oavsett om det är bilder från er senaste campingtur, fikan på uteplatsen eller från era gemensamma spelkvällar, så är det viktigaste är att du har lagt ner kärlek och omtanke på presenten så att han känner att det är en present direkt från hjärtat.

Börja på din fotobok nu. Kolla även in våra tips på hemmagjorda presenter.

Välkomstförmån

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på din första order
  • Kreativa idéer och inspiration
  • Fototips och spännande produktnyheter
  • Roliga fototävlingar
  • Passa på att använda erbjudandet till att skapa vackra och personliga presenter - snabbt och smidigt!
* Du får värdekoden när du har anmält dig till nyhetsbrevet. Koden gäller på hela din första beställning av fotoprodukter. Genom att registrera dig godkänner du vår dataskyddspolicy, som du hittar längst ner på sidan. Du kan när som helst avregistrera dig via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket :)

Bekräfta din prenumeration i e-posten vi har skickat till dig*

Av säkerhetsskäl får du inom kort ett bekräftelsemeddelande på e-post. Du aktiverar din registrering genom att klicka på länken i e-postmeddelandet.

Ursäkta!

Det uppstod tyvärr ett fel!

Det gick tyvärr inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev, försök igen senare.