Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Farsdagspresenter – överraska din pappa med fotopresenter Farsdagspresenter – överraska din pappa med fotopresenter

Låt oss fira alla fantastiska pappor!

Här får du smarta och annorlunda tips på hur du kan fira papporna i ditt liv på fars dag. Skapa kärleksfulla fotopresenter.

Få inspiration

Farsdagspresenter – överraska din pappa med fotopresenter

Många pappor har redan det mesta de behöver, och kanske inte önskar sig någonting. Men här får du många unika tips på personliga farsdagspresenter – som de kommer att älska.

Skapa en perfekt fars dag

Låt dig inspireras och överraska pappa med något annat än de traditionella farsdagspresenterna

När är det fars dag?

I Sverige firar vi fars dag andra söndagen i november. Här har du en fantastisk möjlighet att lysa upp de mörka novemberkvällarna genom att få pappa att känna sig extra speciell. Ge honom en present med mysiga bilder på.

Så skapar du din fotobok – fem enkla steg

Det är lätt att designa en fotobok. Följ stegen nedan för att skapa din personliga CEWE FOTOBOK.

1. Ladda ner vårt program

Ladda ner vårt kostnadsfria och populära design- och beställningsprogram, som finns för både dator och som app.

2. Ladda upp dina bilder

Välj ut och ladda upp bilder från din dator, smartphone eller vår kostnadsfria molntjänst CEWE myPhotos.

3. Välj format och stil

Se vårt stora utbud av olika slags fotoböcker och hitta det perfekta formatet för just din fotobok.

4. Designa och anpassa

Du kan justera varje element för att få en fotobok med din egen personliga stil.

5. Produktion och leverans

När du har slutfört din beställning går din fotobok direkt till produktion. Snart kan du njuta av din personliga fotobok!

Pappa håller sitt barn i armarna, på en grön åker

Har du hittat din farsdagspresent än?

Ibland kan det vara lite klurigt att hitta rätt farsdagspresenter och morsdagspresenter. På den här sidan hittar du förhoppningsvis några fina förslag på personliga farsdagspresenter till din pappa, morfar eller någon annan pappa i ditt liv. Med dina egna bilder skapar du fina presenter som papporna kommer att uppskatta och älska att titta på.

En person bläddrar i en fotobok med resebilder från en familjesemester

Bästa farsdagspresenten - gör en fotobok med dina egna bilder

En fotobok med egna bilder och med plats för text är en väldigt fin och personlig present. Är pappa från tiden då analoga kameror och bilder var vanligare? Om du har tillgång till bilder från din barndom kan du digitalisera dem eller ta bilder på dem med din smartphone. Då kan du göra en fin och stämningsfull fotobok till din pappa. Föreställ dig hur överraskad han kommer att bli när han öppnar sin farsdagspresent: Bilder från förr, när hans barn var små, från olika årstider med soliga sommardagar och vinterdagar med mycket snö, inlagda i ett fantastiskt fotoalbum. En fotobok med egna bilder skapar alltid glädje och är en samling minnen som kommer att glädja alla som tittar i den under många år framöver.

Skapa din bok här
Framkallade höstbilder med föräldrar som håller sina barn

Kom ihåg att ta bilder på fars dag!

Passa på att fotografera på fars dag, så har du bilderna redo när du ska göra en fotopresent till fars dag nästa år igen. Bilderna kan även användas som personliga julklappar med bild på eller födelsedagspresenter. Du kan även framkalla bilderna och sätta upp dem på kylen eller rama in dem. Då har du dessutom fixat födelsedagspresenten till pappa.

Mer inspiration på presenter
En person sitter och skapar en fotobok på sin laptop

Så skapar du personliga fars dagspresenter

Du kan göra farsdagspresenterna själv. Hemgjorda och personliga farsdagspresenter behöver inte bara vara barnens teckningar och pärlarmband, det kan också vara vackra och unika bildprodukter med dina egna bilder på. Vi har ett stort utbud i alla prisklasser. Du kan göra alla gåvor på vår hemsida online eller via vårt kostnadsfria designprogram. Ladda upp bilderna du vill använda och lek med design, färger och roliga cliparts och skapa fars dagspresenterna redan idag.

Kom igång nu