Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Tips på farsdagskort

Har du redan hittat presenterna till fars dag, men behöver ett fint kort? Få inspiration på hur du kan använda egen text och bild på fars dagskortet.

Vad ska du skriva på kortet till min pappa? Här har vi några förslag på vad du kan skriva på farsdagskortet. Kopiera och klistra in, och justera så att det blir personligt.

Tips 1: En tidlös klassiker

Sätt ord på varför din pappa är världens bästa pappa och vad han betyder för dig. Du kan helt enkelt tacka honom för de saker du uppskattar. Det kan vara allt från hans fantastiska spaghetti bolognese till hans lugna uppträdande, att du alltid kan lita på honom när du behöver hjälp, att han är en perfekt förebild för era barn och att han alltid lyssnar, när du har något på hjärtat. Det blir en superpersonlig fars dagstext till kortet!

Tips 2: Pappa-skämt till pappa

Är din pappa en mästare på pappaskämt? Då kommer han att älska ett personligt farsdagskort med riktig pappahumor på. Inuti kortet kan du skriva en söt hälsning och infoga några favoritbilder på dig så har du snart det perfekta fars dag-kortet!

** Saknar du en kompletterande present till ditt personliga kort till pappa? Hitta en present till fars dag här.**

Tips 3: Säg det med bilder på ett farsdagskort

Om du tycker att det är svårt att sätta ord på vad din pappa betyder för dig, säg det med bilder! Använd gemensamma selfies, bilder du har tagit på honom, bilder han har tagit på sig själv och allt annat du tycker passar din pappa. Det blir ett jättefint och personligt farsdagskort!

Var kan jag göra mitt kort?

Du kan designa det här på vår hemsida, exempelvis ett kort med postleverans, som sedan skickas direkt till din pappa. Du kan självklart också välja att få det skickat till din egen adress och leverera farsdagskort och present samtidigt.

När du designar ett kort hos oss har möjlighet att själv bestämma hur ditt fars dagskort ska se ut. Det betyder att du kan välja att kombinera bilder och text, men du kan också välja att designa det med endast text eller endast bilder. Skapa ett personligt kort!

Du kanske också är intresserad av detta?

Här finns ännu mer inspiration för dig som vill skämma bort och fira din pappa

Välkomstförmån

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar
  • Unikt erbjudande för din första beställning av CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar
  • Kreativa idéer och inspiration
  • Fototips och spännande produktnyheter
  • Roliga fototävlingar
  • Passa på att använda erbjudandet till att skapa vackra och personliga presenter - snabbt och smidigt!
* Du får värdekoderna när du har anmält dig till nyhetsbrevet. Koderna gäller för din första beställning av CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar. Genom att registrera dig godkänner du vår dataskyddspolicy, som du hittar längst ner på sidan. Du kan när som helst avregistrera dig via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket :)

Bekräfta din prenumeration i e-posten vi har skickat till dig*

Av säkerhetsskäl får du inom kort ett bekräftelsemeddelande på e-post. Du aktiverar din registrering genom att klicka på länken i e-postmeddelandet.

Ursäkta!

Det uppstod tyvärr ett fel!

Det gick tyvärr inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev, försök igen senare.