Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Fars dag

Fyra tips för fars dag - aktiviteter med kvalitetstid

Se till att pappa får en dag i sin anda på fars dag! Här får du olika tips för fars dag, ute och inne, i lugnt tempo eller i hög fart. Hitta den aktivitet som passar just din pappa.

Vad vill din pappa göra på fars dag den 13 november? Förbered en perfekt dag med kvalitetstid för er båda tillsammans. Här ger vi dig fyra tips för fars dag, så att han får en fin och minnesvärd upplevelse.

Tips 1: En lugn morgon

Om pappa är sömnig, låt honom sova lite längre på fars dag och väck honom varsamt med doften av nybryggt kaffe och rostat frukostbröd. Om du vill överraska pappa lite extra på morgonen kan du designa en personlig mugg med bild på till honom, som du kan servera fars dagskaffet i – och som han kan ta med sig till jobbet, använda i sommarstugan eller så klart dricka morgonkaffe hemma.

Tips 2: En kvällspromenad med pappa

En lugn novemberdag är ett utmärkt tillfälle för en långpromenad. Efter tårtan kan det vara skönt att komma ut och röra lite på sig. Klä er bra och ta en promenad tillsammans. Det kanske har snöat, eller så lyser månen med sitt vackra sken? Om himlen är klar kanske ni även får en glimt av stjärnorna. Om du bor långt norrut kanske ni till och med har turen att se norrskenet? Efter promenaden kan du bjuda på en varm kopp choklad och överraska pappa med en extra present, en CEWE FOTOBOK fylld med underbara upplevelser ni har haft tillsammans.

Tips 3: Om det regnar på fars dag?

Om väderprognosen förutsäger regn på fars dag kan ni roa er med ett spännande parti kort eller lägga ett stort Ravensburger-pussel tillsammans, som du har designat i förväg med bilder på er tillsammans.

Tips 4: Hög fart på fältet

Ta på er cykelutrustningen och gör era mountainbikes eller landsvägscyklar redo för en eftermiddag på pappas villkor. Oavsett om resan går till skogen på cykelbanor eller ut på vackra landsvägar kommer ni garanterat att få en häftig och rolig eftermiddag. När det är dags för lite vila kan du överraska pappa med en fin drickflaska med ett personligt foto på. Kom ihåg att fylla på hemma, så det finns iskallt vatten redo för din törstiga pappa!

Vi önskar er båda en fantastisk fars dag!

Du kanske också är intresserad av detta?

Här finns ännu mer inspiration för dig som vill skämma bort och fira din pappa

Välkomstförmån

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på din första order
  • Kreativa idéer och inspiration
  • Fototips och spännande produktnyheter
  • Roliga fototävlingar
  • Passa på att använda erbjudandet till att skapa vackra och personliga presenter - snabbt och smidigt!
* Du får värdekoden när du har anmält dig till nyhetsbrevet. Koden gäller på hela din första beställning av fotoprodukter. Genom att registrera dig godkänner du vår dataskyddspolicy, som du hittar längst ner på sidan. Du kan när som helst avregistrera dig via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket :)

Bekräfta din prenumeration i e-posten vi har skickat till dig*

Av säkerhetsskäl får du inom kort ett bekräftelsemeddelande på e-post. Du aktiverar din registrering genom att klicka på länken i e-postmeddelandet.

Ursäkta!

Det uppstod tyvärr ett fel!

Det gick tyvärr inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev, försök igen senare.