Kontakta kundservice:
08-525 031 90

En fotobok till mors dag

Designa en unik fotobok till din mamma - vi har ett stort utbud av olika fotoböcker, storlekar, papperstyper och inbindningar

Vill du ge din mamma något extra på mors dag i år? Vill du ge henne en present till mors dag som är unik, full med kärlek och gjord med mycket omtanke? Då ska hon få en CEWE FOTOBOK fylld med vackra bilder från den tid hon varit din mamma. Bilder från era gemensamma upplevelser, roliga händelser och vackra minnen. Med en fotobok som personlig mors dag present ger du bort en riktigt personlig present, som dessutom varar för alltid. En present som värmer hjärtat på alla mammor!

Berätta er gemensamma historia

En fotobok kan berätta er gemensamma historia - den vackraste historien av de alla. Historien om bandet mellan en mamma och hennes barn. Ett unikt band som bara ni två förstår helt. Med en bok full med bilder från ert liv tillsammans kan din mamma utforska alla era underbara minnen och fina stunder. Ni kan sätta er ner och bläddra i boken och skratta, gråta och minnas allt ni har gjort tillsammans genom åren. Och när mamma plötsligt känner lite saknad, kan hon enkelt ta fram fotoboken och njuta av alla fina bilder på dig. En fotobok är en present som varar för evigt och som aldrig blir för gammal för att uppskattas - en present till mors dag som garanterat kommer göra din mamma glad, och som kanske även kan framkalla en liten tår i ögonvrån.

Tips: När du designar fotoboken till din mamma kan du välja att bygga upp boken kronologiskt så att den börjar med bilder från när du var väldigt liten och sedan följer er mamma-barn-relation genom livet. Det skapar en bra överblick genom hela boken. Samtidigt ger det en fin inblick i hur er relation har utvecklats genom åren.

Designa en unik bok med bilder till mamma

Om du vill att arbetet med att designa din fotobok ska gå snabbt och smidigt, kan du använda dig av våra många färdiga designmallar, så att du snabbt och enkelt kan bygga upp din fotobok. Du väljer själv hur många sidor fotoboken ska ha och hur många bilder det ska finnas på varje enskild sida - på så sätt kan du också styra hur snabbt du vill att det ska gå att skapa boken.

Vill du göra fotoboken ännu mer personlig kan du lägga till små söta ord och texter till de olika bilderna i boken. Det kan vara små anteckningar från en gemensam upplevelse, eller ett roligt citat någon av er har sagt. De små texterna hjälper till att göra det ännu roligare och mysigare att bläddra i fotoboken.

Tips: Gör det till en tradition att ge mamma en fotobok varje år i present till mors dag, och gläd henne med nya härliga bilder från året som gått i en årsbok. En mysig och kärleksfull tradition som kommer att skapa glädje år efter år.

Liten, stilren och med snabb design

Om du vill få klart din fotobok extra snabbt kan du ge din mamma en CEWE FOTOBOK Pure i present till mors dag. Konceptet är exakt detsamma - den här fotoboken är bara lite mindre och kan designas snabbt och enkelt. Med en CEWE FOTOBOK är det möjligt att berätta er gemensamma historia med 22 vackra bilder, och du kan se fram emot att glädja din mamma med en snygg, varm och personlig present på mors dag.

Vi har en hel del fotopresenter som passar på mors dag. Få fler mors dag present tips här!

Skapa presenten till mors dag online

Du kan designa fotoboken till din mamma online på vår hemsida, i vårt nedladdningsbara designprogram eller i vår foto app CEWE Fotovärld. Där kan du designa en vacker fotobok med alla dina favoritbilder på dig och din mamma, välja vackra bakgrunder, infoga illustrationer och ge sidorna fina färger – allt går att justera så att din mamma får en riktigt fin fotobok i present till mors dag.

Kom ihåg att du alltid kan kontakta vår kundtjänst via mail, chat eller telefon om du har frågor om hur du gör din fotobok.

Vi önskar dig mycket nöje med att designa en fotobok till din mamma och hoppas att hon blir riktigt nöjd med presenten på mors dag.

Välkomstförmån

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar
  • Unikt erbjudande för din första beställning av CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar
  • Kreativa idéer och inspiration
  • Fototips och spännande produktnyheter
  • Roliga fototävlingar
  • Passa på att använda erbjudandet till att skapa vackra och personliga presenter - snabbt och smidigt!
* Du får värdekoderna när du har anmält dig till nyhetsbrevet. Koderna gäller för din första beställning av CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar. Genom att registrera dig godkänner du vår dataskyddspolicy, som du hittar längst ner på sidan. Du kan när som helst avregistrera dig via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket :)

Bekräfta din prenumeration i e-posten vi har skickat till dig*

Av säkerhetsskäl får du inom kort ett bekräftelsemeddelande på e-post. Du aktiverar din registrering genom att klicka på länken i e-postmeddelandet.

Ursäkta!

Det uppstod tyvärr ett fel!

Det gick tyvärr inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev, försök igen senare.