Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Mors dag

Presenttips för mors dag - 6 kärleksfulla idéer

Ge bort en unik morsdagspresent. Vi har ett stort urval av fina fotoprodukter för varje budget.

Frukostbordet står framdukat med godsaker och fina presenter till mamma - det är mors dag!

Både barn och vuxna visar mammorna i sitt liv lite extra kärlek och hur mycket de värdesätter sin mamma. På mors dag kan vi skämma bort våra mammor och låta dem känna hur mycket de betyder för oss. Förutom varma och kärleksfulla kramar, bjuder traditionen även på fina morsdagspresenter. Många brukar ge sin mamma en bukett blommor eller mumsig choklad. Hemgjorda presenter är nog det som uppskattas allra mest av mamma. Gåvor som visar omtanke och kärlek. Här får du fina tips och idéer på unika och personliga morsdags presenter som kommer att göra vilken mamma som helst lycklig på mors dag.

1. Fina väggbilder av mammas favoriter

Ta några vackra bilder på det mest värdefulla för mamma - hennes barn - och förstora de bästa bilderna så att de kan pryda väggarna i hemmet. Hon kommer att älska att se på dem, och samtidigt hjälper väggbilderna till att göra hemmet varmt och personligt! Vi har ett stort utbud av olika typer av väggdekorationer och vackra ramar, så det finns något som passar varje mammas stil.

2. Pynta blomsterbuketten till mamma med kreativa bilder

En blomsterbukett är förmodligen en av de vanligaste presenterna på mors dag. Och vem älskar inte vackra blommor? Du kan enkelt göra blommorna ännu mer personliga och unika genom att lägga in vackra konsttryck i bandet på buketten. Lägg till exempel till en eller flera vackra retro prints i polaroidstil med bilder på mamma och barn i buketten, och skriv en kärleksfull hälsning längst ner på dina bilder. Du kan också skapa vackra och personliga bildremsor med fina bilder på mamma och hennes barn. På så sätt förvandlar du blombuketten till något extra fint – och så kan mamma även sätta upp bilderna på kylskåpet eller anslagstavlan.

3. Ge mamma en egen fotomugg

Många mammor njuter gärna av en kopp kaffe eller te under dagen. Ge mamma en personlig och vacker fotomugg i mors dag present designad med en fin bild på henne eller kanske med en fin, kärleksfull eller rolig bild på henne tillsammans med sina barn. Då blir det lite roligare och mysigare att njuta av drycken. Skapa en stor kaffe latte-mugg till hemmet, en fin porslinsmugg hon kan ta med till kontoret, en robust emaljmugg hon kan använda på vandringarna eller någon av våra andra varianter av fotomuggar. Vi har ett stort utbud av personliga fotomuggar för att passa alla mammor.

Vad passar bättre med en kopp kaffe än en bit choklad? Ge din mamma en presentask med choklad i och med dina egna bilder på kartongen, tillsammans med muggen!

4. Vackra bilder i en fotokalender

Det finns mycket att hålla reda på för alla föräldrar. Barnen behöver hämtas och lämnas för olika aktiviteter, och man behöver hålla koll på familjens alla födelsedagsinbjudningar, klassevenemang och andra viktiga saker. Varför inte hjälpa mamma och resten av familjen att enkelt ha koll på allt det praktiska? Ge henne en snygg och personlig fotokalender i mors dag present som är fylld med nya härliga bilder på henne och hennes familj varje månad. Då får mamma njuta av att titta på fina bilder, samtidigt som hon kan notera viktiga dagar och att göromål. Med ett stort sortiment av både väggkalendrar, bordskalendrar och planeringskalendrar har vi fotokalendrar som passar varje mammas behov – och det går att starta fotokalendern med precis den månad som passar dig bäst.

5. Söta fotomagneter med mammas favoritmotiv

Gör mamma glad på mors dag med små söta fotomagneter som hon kan sätta upp som dekoraration på kylskåpet. Välj ut några av mammas favoritmotiv för magneterna som blir en fin och personlig del av heminredningen. Du kan välja mellan kvadratiska och söta hjärtformade fotomagneter.

6. Snyggt och praktiskt mobilskal

Med ett mobilskal med en söt bild på mamma och hennes barn blir hennes mobil både snygg och personlig. Mobilen tas ofta fram många gånger under dagen, så varför inte smycka telefonen så att den blir extra fin? Med ett fotoskal till mobilen får mammas telefon inte bara ett snyggt yttre, skalet är även praktiskt eftersom det skyddar telefonen från stötar. Välj ett skal som passar just din mamma bland våra många olika varianter av snygga mobilskal för olika telefonmodeller.

Se hur Maria Louises minnen pryder en rad olika fotoprodukter, bland annat ett mobilskal med en bild på mor och barn.

Dekorera presenten till mors dag med fotoklistermärken

Vi hoppas att du har fått fin inspiration till den perfekta presenten till mors dag. Oavsett om presenten till mamma ska vara en personlig fotoprodukt eller något helt annat kan du göra lite extra av förpackningen genom att dekorera den med personliga fotoklistermärken. Designa fina klistermärken med bilder på mamma, barnen och fina minnen, så kan du dekorera presenten med personliga klistermärken.

Tips: Om du har bakat något gott till mors dag, kan klistermärkena även användas som dekorationer på kakor och tårtor: Sätt klistermärkena på grillträpinnar, och stick ner pinnarna i kakorna. Perfekt för eftermiddagens tårtbord på mors dag!

Letar du efter den ultimata presenten till mors dag? Se våra förslag som värmer varje mammas hjärta. Glad mors dag!

Välkomstförmån

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på din första order
  • Kreativa idéer och inspiration
  • Fototips och spännande produktnyheter
  • Roliga fototävlingar
  • Passa på att använda erbjudandet till att skapa vackra och personliga presenter - snabbt och smidigt!
* Du får värdekoden när du har anmält dig till nyhetsbrevet. Koden gäller på hela din första beställning av fotoprodukter. Genom att registrera dig godkänner du vår dataskyddspolicy, som du hittar längst ner på sidan. Du kan när som helst avregistrera dig via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket :)

Bekräfta din prenumeration i e-posten vi har skickat till dig*

Av säkerhetsskäl får du inom kort ett bekräftelsemeddelande på e-post. Du aktiverar din registrering genom att klicka på länken i e-postmeddelandet.

Ursäkta!

Det uppstod tyvärr ett fel!

Det gick tyvärr inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev, försök igen senare.