Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Maria Louises minnen från det gångna året

Få inspiration till att samla dina bästa minnen från 2023 i vackra fotoprodukter

Är du förälder till en söt liten nyfödd? Har du hållit en stor födelsedagsfest för familj och vänner? Eller har du varit på vandringstur eller badat i havet? Det finns plats för både stora och små minnen i en fotobok eller en fotokalender med bilder från året som gått. Scrolla ner och få reda på hur influencern Maria Louise har fångat sina favoritögonblick i olika fotoprodukter från CEWE.

Årsbok om ett unikt möte

Det första mötet mellan två syskon är speciellt! Och det var det även då storasyster Elina mötte lillebror Elliot. Deras första tid tillsammans som syskon har Maria Louise fångat på ett fint sätt och det har hon så klart tagit med i sin årsbok. Hon har valt att låta de vackra bilderna tala för sig själva, och har gett dem massor av plats, så man kan se alla detaljer i bilderna.

Beställ ditt digitala fotoalbum i formatet Stor eller Stor panorama.

Ett fint syskonporträtt som förstoring

På barnrummet har Maria Louise hängt upp ett sött porträtt av de två syskonen. Hon har designat en av våra förstoringar på fotopapper och valt att hänga upp den med en posterlist i trä. Det är ett väldigt enkelt och superfint sätt att hänga upp en bild på, som verkligen skapar fokus på förstoringens motiv.

Se det stora urvalet av inramade bilder till din affisch, förstoring eller poster.

Nytt år, ny fotokalender

Man kan inte börja ett nytt år utan en ny kalender. Maria Louise har valt en liten fin kvadratisk bordskalender som är lätt att ta med sig. Hon har fyllt den med fina bilder av barnen, och den kommer säkert att sprida glädje månad för månad under året.

Du kan även göra en fotokalender för bordet som en stående bordskalender eller en liggande bordskalender. En bordskalender tar inte mycket plats på bordet och är en underbar påminnelse om dina bästa minnen från det gångna året. Vad sägs om att samla ihop dina favoritögonblick från det gångna året i en fotokalender för 2024?

Gör en fotokalender till väggen, för skrivbordet eller för väskan!

Mobilskal med bild på till mamma

Maria Louise har designat ett mobilskal med en bild av barnen. På det sättet har hon alltid barnen nära sig – även när den dagen kommer då hon ska lämna Elliot i förskolan. Samtidigt skyddar hon sin mobil och alla personliga bilder som ligger i den, på bästa sätt.

Letar du efter en unik present? Låt dig inspireras av våra många fotopresenter!

Välkomstförmån

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på din första order
  • Kreativa idéer och inspiration
  • Fototips och spännande produktnyheter
  • Roliga fototävlingar
  • Passa på att använda erbjudandet till att skapa vackra och personliga presenter - snabbt och smidigt!
* Du får värdekoden när du har anmält dig till nyhetsbrevet. Koden gäller på hela din första beställning av fotoprodukter. Genom att registrera dig godkänner du vår dataskyddspolicy, som du hittar längst ner på sidan. Du kan när som helst avregistrera dig via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket :)

Bekräfta din prenumeration i e-posten vi har skickat till dig*

Av säkerhetsskäl får du inom kort ett bekräftelsemeddelande på e-post. Du aktiverar din registrering genom att klicka på länken i e-postmeddelandet.

Ursäkta!

Det uppstod tyvärr ett fel!

Det gick tyvärr inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev, försök igen senare.