CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 75 kr till CEWE FOTOBOK

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Personlig almanacka

Personlig almanacka

Skapa den i din egen design med dina egna bilder.

329,00 kr *

Hur vill du beställa?

Produktinformation

Format:

ca 15 x 21 cm (A5)

Papperskvalitet

Digitaltryck standard

Gör din egen personliga almanacka

Gör din egen almanacka riktigt personlig genom att skapa den i din egen design med dina egna bilder. Alla har användning för en personlig almanacka och en snygg kalender med dina egna bilder har många fördelar, se här:

 • Du kan njuta av dina favoritbilder året om
 • Gör din almanacka så att den blir precis så som du vill ha den
 • Välj mellan bordskalender eller väggkalender och många olika designmöjligheter.
 • Få 100% nöjdhetsgaranti på din hemmagjorda kalender.

Funderar du på att göra egen almanacka?

Vi hjälper dig göra din egen personliga kalender. Vi har den bästa foto appen för att göra fotokalendrar och den är helt gratis. När du har laddat ner appen är du redo att göra din egen almanacka. Du får här en steg för steg-guide så du kan se hur enkelt det är:

 • Öppna fotoprogrammet och välj CEWE KALENDER.
 • I menyn till höger väljer du vilken typ av kalender du vill göra. Det kan exempelvis vara en kvadratisk väggkalender som är ett snyggt och spännande format. Om du har många vackra landskapsbilder kan du även göra din kalender i panoramaformat. Detta format passar utmärkt för denna typ av bilder.
 • Därefter får du möjlighet att välja mellan om du ska göra din personliga almanacka, där alla sidor designas individuellt, eller om du vill göra en personlig kalender med en av våra snygga designmallar. Välj det som passar dig bäst. Bestäm om du helst vill att bilderna i din kalender ska kunna placeras fritt på sidorna, eller om du helst vill ha en fast mall som du kan leka med.
 • Nu är du klar och kan börja göra din almanacka! Klicka på olika saker eller hovra med markören över tecknen för att se de olika designmöjligheterna – de är många!
 • Dra in dina bilder och placera dem där du vill ha dem.

Under arbetets gång har du möjlighet att rätta till, redigera och göra om så mycket du vill. Ta även en titt på din kalender i vår förhandsgranskning innan du klickar på Beställ. I förhandsgranskningen kan du se exakt hur din almanacka kommer att se ut.

Om du saknar något, eller om något är svårt kan du ringa eller mejla vår kundservice. De vet allt om vad som finns i appen och hur den används.

Ett gott råd när du gör din egen almanacka

Gör ”Min personliga almanacka” och du har en supersnygg almanacka som du kommer att glädjas åt. Men testa även att göra en almanacka och ge bort den i present. Du kan själv bestämma vilken månad din kalender ska börja med så att du kan använda den som födelsedagspresent och ge bort närsomhelst under året.

Vilka bilder kan du använda när du gör din personliga almanacka?

Du tittar bara igenom dina bilder och tar fram de du tycker bäst om! Men detta kan också bli lite av en utmaning om du har många bilder. Det kan därför vara en god idé att börja med att ställa sig själv frågor som:

 • Vem är kalendern till? Gör du en kalender till dig själv eller ska den vara en present till någon? Om den är till far- eller morföräldrarna kan det vara kul med bilder på barn och barnbarn, eller kanske kan du få tag i några av deras semesterbilder eller något annat spännande de varit med om. Gör du en kalender till barnen? De kommer nog att uppskatta fina, skojiga bilder på sig själva, familjen och vännerna.
 • Vad ska den användas till? Är den bara till för att hålla reda på födelsedagar eller ska det vara en almanacka som även innehåller arbetsuppgifter och deadlines? Eller är den enbart till för familjen och familjemedlemmarnas åtaganden? I så fall kan du göra en familjekalender där varje familjemedlem kan ha sin egen kolumn.
 • Hur vill du skapa kalendern? Det finns tre sätt att välja mellan: Direkt på vår hemsida, via vår fotoprogram eller i vår foto app.

Ge bort en personlig almanacka

En personlig almanacka som du själv gjort är en utmärkt presentidé och den kommer med all säkerhet inte att bytas. Alla har användning för en kalender och det är mycket snyggare med en tjusig almanacka du själv gjort med vackra bilder än en färdigtryckt kalender.

När du gör din egen almanacka med dina bästa bilder kan du njuta av dina favoritmotiv året om. Varje månad dyker en ny, snygg och stämningsfull bild upp.

Skapa en röd tråd i kalendern

Ett gott råd när du gör din egen almanacka: Välj bilder från den månad eller årstid som kalendern visar. Välj bilder på barnen som åker pulka i januari, strandbilder eller bilder från sommarfesten i juli och påskkärringar i april. Då har du en röd tråd i kalendern.

Lycka till med att göra din egen almanacka – den kommer garanterat att uppskattas, vare sig den är till dig eller någon du tycker om.