CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Personlig almanacka

Personlig almanacka

Skapa en personlig almanacka och håll koll på alla aktiviteter och viktiga datum.

 • Framsida med egen bild
 • Personliga bilder inne i kalendern
 • Välj startmånad
 • Hård, transparent folie skyddar bindningen
från 399,00 kr *

Hur vill du beställa?

Produktinformation

Format:

ca 15 x 21 cm (A5)

Leverans:

 • 128 kalendersidor
 • 28 bildsidor
 • Spiralrygg

Papperskvalitet

Digitaltryck standard

Gör en personlig almanacka för 2024 med dina egna bilder

Är du en av de som fortfarande föredrar en fysisk almanacka? Gör din egen helt unika almanacka för 2024 här och dekorera både framsida och insida med dina egna bilder. Fyll kalendern med härliga minnen som du kan njuta av när du planerar den kommande veckan.

Varför göra personlig almanacka 2024?

Gör din egen almanacka riktigt personlig genom att skapa den i din egen design med dina egna bilder. Alla har användning för en personlig almanacka och en snygg kalender med dina egna bilder har många fördelar, se här:

 • Du kan njuta av dina favoritbilder året om
 • Gör din almanacka så att den blir precis så som du vill ha den
 • Välj bland många fina, söta och coola mönster
 • Du väljer själv vilken månad almanackan ska börja
 • Alltid 100% nöjdgaranti på din personliga almanacka och andra typer av fotokalendrar som väggkalendrar och bordskalendrar

Funderar du på att göra egen almanacka?

Vi hjälper dig göra din egen personliga almanacka för 2024. Vi har det bästa fotoprogrammet för att göra fotokalendrar, och det är helt gratis. När du har laddat ner programmet är du redo att skapa din egen almanacka. Du får här en steg för steg-guide så du kan se hur enkelt det är:

 • Öppna fotoprogrammet och välj CEWE KALENDER.
 • I menyn till höger väljer du vilken typ av kalender du vill göra. Du kan välja mellan spiralkalender eller studiekalender som din personliga almanacka.
 • Därefter får du möjlighet att välja mellan om du ska göra din personliga almanacka, där alla sidor designas individuellt, eller om du vill göra en personlig kalender med en av våra snygga designmallar. Välj det som passar dig bäst. Bestäm om du helst vill att bilderna i din kalender ska kunna placeras fritt på sidorna, eller om du helst vill ha en fast mall som du kan leka med.
 • Nu är du klar och kan börja göra din almanacka! Klicka på olika saker eller hovra med markören över tecknen för att se de olika designmöjligheterna – de är många!
 • Dra in dina bilder och placera dem där du vill ha dem.

Under arbetets gång har du möjlighet att rätta till, redigera och göra om så mycket du vill. Ta även en titt på din kalender i vår förhandsgranskning innan du klickar på Beställ. I förhandsgranskningen kan du se exakt hur din almanacka kommer att se ut.

Om du saknar något, eller om något är svårt kan du ringa eller mejla vår kundservice. De vet allt om vad som finns i fotoprogrammet och hur man använder det.

Ett gott råd när du gör din egen almanacka

Gör ”Min personliga almanacka” och du har en supersnygg almanacka för 2024 som du kommer att glädjas åt. Men testa även att göra en almanacka och ge bort den i present. Du kan själv bestämma vilken månad din kalender ska börja med så att du kan använda den som födelsedagspresent och ge bort närsomhelst under året. En personlig almanacka är den perfekta presenten till studenten. Den kan exempelvis löpa från augusti 2024 till augusti 2025.

Vilka bilder kan du använda när du gör din personliga almanacka?

Du tittar bara igenom dina bilder och tar fram de du tycker bäst om! Men detta kan också bli lite av en utmaning om du har många bilder. Det kan därför vara en god idé att börja med att ställa sig själv frågor som:

 • Vem är almanackan till? Gör du en kalender till dig själv eller ska den vara en present till någon? Om den är till far- eller morföräldrarna kan det vara kul med bilder på barn och barnbarn, eller kanske kan du få tag i några av deras semesterbilder eller något annat spännande de varit med om. Gör du en kalender till barnen? De kommer nog att uppskatta fina, skojiga bilder på sig själva, familjen och vännerna. Om du gör en almanacka till din kompis kanske hon han eller hen gillar roliga bilder på er tillsammans eller reseminnen från resor ni varit på tillsammans, till exempel.
 • Vad ska den användas till? Är den bara till för att hålla reda på födelsedagar eller ska det vara en almanacka som även innehåller arbetsuppgifter och deadlines? Eller är den enbart till för familjen och familjemedlemmarnas åtaganden? I så fall kan du göra en familjekalender där varje familjemedlem kan ha sin egen kolumn.
 • Hur vill du skapa almanackan? Det finns tre sätt att välja mellan: Direkt på vår hemsida, via vår fotoprogram eller i vår foto app.

Ge bort en personlig almanacka

En personlig almanacka som du själv gjort är en utmärkt presentidé och den kommer med all säkerhet inte att bytas. Alla har användning för en kalender och det är mycket snyggare med en tjusig almanacka du själv gjort med vackra bilder än en färdigtryckt kalender.

När du gör din egen almanacka med dina bästa bilder kan du njuta av dina favoritmotiv året om. Varje månad dyker en ny, snygg och stämningsfull bild upp.

Skapa en röd tråd i almanackan

Ett gott råd när du gör din egen fotoalmanacka: Välj bilder från den månad eller årstid som kalendern visar. Välj bilder på barnen som åker pulka i januari, strandbilder eller bilder från sommarfesten i juli och påskkärringar i april. Då har du en röd tråd i almanackan.

Lycka till med att göra din egen almanacka – den kommer garanterat att uppskattas, vare sig den är till dig eller någon du tycker om.