Årsbok – Gör en CEWE FOTOBOK för varje år

CEWE FOTOBOK - Vad är den bästa fotoboken för dig?

Gör en CEWE FOTOBOK som årsbok

från 99,00 kr

Designa här Ladda ner vårt fotoprogram

Tillgänglig för IOS och Android

Ladda ner för Android Ladda ner för iPhone/iPad


Det finns alltid en anledning att göra en CEWE FOTOBOK. Du känner säkert igen oss för våra klassiska och alltid populära fotoböcker, som många gör om deras bröllop, konfirmation eller ett tema som t.ex. Barnets bok eller en resa.

Visste du att du också kan göra din egen personliga årsbok? Här kan du spara minnena från ditt år, oavsett om det har präglats av stora eller små händelser och upplevelser. På det sättet kan du berätta din egen historia.

Vad är en årsbok?

En årsbok är en personlig bok som berättar om ditt år med hjälp av texter och bilder. Du kanske hellre vill kalla den en dagbok. Du kan bygga upp boken precis som du vill och med det tema du vill.Ska du göra en årsbok? Få tips och idéer här

Gör din egen foto-årsbok – en personlig historia i bilder och ord som handlar om ditt år. Vi vill nästan garantera att du blir glad för boken och att du ofta kommer att titta i den.

Se här vad du ska överväga innan du gör din personliga årsbok:


 • • Ska din årsbok ha ett bestämt tema? Ett väldigt populärt tema är att göra en årsbok över de stora händelserna som t.ex. bröllop, konfirmation eller barndop. Men du kan även göra en årsbok som handlar om en resa, en jämn födelsedag eller en annan avgörande eller spännande händelse.

 • • Det kan hända att din årsberättelse är en personlig sammansättning av olika upplevelser och händelser som har präglat ditt år. Det kan t.ex. vara att du har haft ett år med många upplevelser eller förändringar. Kanske har du flyttat, bytt jobb eller lagt om trädgården? Hitta historier från vardagen och gör din egen berättelse.

 • • En tredje möjlighet är att göra din årsbok som en kronologiskt uppbyggd berättelse om ditt år. Du bestämmer själv hur mycket plats varje månad ska ha i din bok och om några händelser ska ta mer plats än andra. På det sättet får du din helt egen, personliga årsberättelse.

Det är du som bestämmer vad din personliga foto-årsbok ska handla om. Det som kännetecknar en årsbok är… att den handlar om ett år i ditt liv.

När du har valt vilka händelser, teman och/eller upplevelser du vill ha med i din foto-årsbok, ska du leta fram bilder och andra minnen som handlar om det. Det kan t.ex. vara biljetter, kort, teckningar osv. som du scannar in eller fotar. Samla alla bilder i en mapp som du har skapat på din dator. Då blir det enkelt att göra årsboken.Så här gör du din egen personliga foto-årsbok

Här kan du läsa om hur du steg-för-steg gör årsboken.


 1. Ladda ner och öppna vårt beställningsprogram. Då får du en hel värld av möjligheter att designa och dekorera din fotobok så den blir precis som du vill ha den.

 2. Välj format, inbindning och antal sidor i boken. Nu kan du komma igång med allt det roliga.

 3. Dra in dina bilder på sidorna i boken och lägg till text.

 4. Lägg till ev. sidnummer och en innehållsförteckning.

 5. Dekorera ditt fotoalbum. Vårt program erbjuder massor av möjligheter att dekorera din årsbok så den blir vacker och precis i din stil.

 6. Lägg din bok i varukorgen när du är nöjd och slutför din beställning.

Din bok skickas direkt till tryck och är färdig efter 5 – 10 vardagar, beroende på vilket format du har valt.Gör en foto-årsbok varje år

Kanske blir det en årlig tradition att göra en årsbok med dina egna bilder och berättelser om årets händelser? Att göra boken kan bli en mysig stund då du tittar igenom och sorterar årets händelser och alla bilder du har tagit under året. Du får en spännande bok till många år fram, både till dig själv, dina familjemedlemmar och kanske till gäster som vill titta i de vackra böckerna.Vi har fotoböcker i alla storlekar och för alla tillfällen

Vet du vad du ska tänka på när du ska välja format på din fotobok? Här är en liten kom-ihåg-lista:


 • • Vill du att de fina och stämningsfulla bilderna ska tala för sig själva? Eller vill du ha plats till text? Om du vill skriva små historier eller roliga kommentarer till bilderna, ska du välja en storlek som ger plats åt det. Det kan t.ex. vara formatet ’Stor’ eller en som är större. Du kan också ha texter i de små fotoböckerna, men naturligtvis inte lika mycket.

 • • Vill du ha med panoramabilder från bröllopet och landskapsbilder från resan i din fotobok? Då ska du nog ha ett av de större formaten så att bilderna kommer till sin rätt.

 • • Ska foto-årsboken vara en liten fin bok till ditt barn som hon får det år hon börjar skolan? Eller vill du göra en bok som hon kan få till sin födelsedag med bilder av familjemedlemmarna, hunden och dagmamman? Då är det nog smart med en av de små fotoböckerna som passar bra för små fingrar.


Gör en annorlunda foto-årsbok

Gör din årsbok som en fotokalender! Använd de härliga bilderna du har tagit under året och gör din egen personliga fotokalender. Med en fotokalender använder du dina bilder på ett spännande och kreativt sätt och får både en fin väggdekoration och överblick över dina inbokade tider. Välj mellan väggkalender eller bordskalender i många olika varianter. Det samma gäller för våra fotokalendrar som för våra fotoböcker: Det finns massa möjligheter att designa och göra din kalender som du vill ha den.Njut av din foto-årsbok många år

När du samlar årets mitt-i-prick bilder i en foto-årsbok får du en bok att glädjas över i många år. Våra fotoböcker kännetecknas av bra kvalitet som ger dig en hållbar fotoprodukt. Med våra fotoböcker har du alltid minnena nära till hands så de kan upplevas igen och igen. Skäm bort dig själv med en stämningsfull och vacker fotobok eller gläd någon du tycker om.100 % nöjdhetsgaranti

Vi ger dig 100 % nöjdhetsgaranti på dina CEWE FOTOBÖCKER. Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med din bok, kontakta vår kundservice. De hjälper dig.

Kundservicen är också redo att hjälpa om du har frågor medan du gör din fotobok. Kontakta dem på telefon eller mail här.


Kontakta oss:

Kan du inte hitta ett svar på din fråga? Kontakta oss!

Telefon:

(0)852-503190