Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Fotocollage

Var kreativ med dina resebilder – gör ett fotocollage

Kombinera dina resebilder i ett snyggt fotocollage, och låt dina semesterminnen pryda väggen

Finns det något bättre än att titta igenom sina resebilder och återuppleva alla fina ögonblick man har haft ute i den stora världen? Att återuppleva alla magiska ögonblick och äventyrliga minnen? Använd dina reseminnen kreativt hemma - förstora dina bästa resebilder så att du kan dekorera väggen med personliga och vackra bildminnen. Här får du inspiration till hur du skapar ett personligt fotocollage med resebilder, så att du kan njuta av dina vackra bilder och se tillbaka på fantastiska reseupplevelser varje dag.

Dekorera väggen med olika resebilder

Fotocollage med resebilder hänger på en vit vägg
Häng upp ett fotocollage i ditt hem med vackra bilder från familjens resa

Ett collage gör det möjligt att visa upp många olika aspekter och ögonblick från en resa. Fördelen är att du inte behöver bestämma dig för en enda favoritbild att hänga upp på väggen. Med ett fotokollage kan du kombinera en massa härliga bilder från weekendresan eller semesterresan med familjen. Njut av bilder på den vackra stranden du badade vid, det fina templet du besökte, den imponerande vandringen du var på och många andra upplevelser. Du kan även blanda bilder från olika resor för att samla alla dina reseminnena på ett ställe – smart, eller hur? Tillsammans kan dina resebilder berätta en spännande historia genom collaget. Collaget blir ett fint och unikt bildkonstverk som garanterat kommer skapa glädje och påminna dig om härliga stunder varje dag. Häng upp collaget med dina reseminnen i vardagsrummet, hallen, sovrummet eller på kontoret och se fram emot att få njuta av ditt eget personliga fotocollage.

Tips: Har du rest med några vänner eller familjemedlemmar? Då är ett dekorativt fotocollage med bilder från er gemensamma resa en självklar presentidé! En unik och personlig present som kommer att väcka stor entusiasm.

Välj ditt favoritmaterial för ditt fotokollage

Ett fotocollage med resebilder hänger på väggen ovanför en soffa
Du kan skapa ditt fotocollage med resebilder i många olika storlekar och material

Du kan designa ett collage med dina resebilder så att det blir precis som du vill ha det, med hjälp av en uppsjö av designalternativ. Det är först och främst en fråga om personlig stil och smak vilket material du vill ha ditt collage på. Innan du väljer material kan det vara bra att fundera över var fotokollaget ska hänga. Ska det få en iögonfallande plats på väggen i vardagsrummet? Ska den användas som dekoration i sovrummet? Eller ska det ges bort som en fin present (tänk då på att matcha mottagarens personliga stil eller inredning)?

Du kan designa ditt fotocollage på många olika material - förstoring på fotopapper, canvas, fotopanel, galleritryck, bild på aluminiumplatta, bild på skumplatta eller bild på akrylglas - så det finns gott om möjligheter att skapa ett vackert fotocollage som passar perfekt in i din inredning. Välj det material du gillar bäst! Oavsett val är alla material väldigt dekorativa och de har alla olika egenskaper och utseenden. Oavsett vilket material du väljer, levereras alla personliga förstoringar i absolut bästa kvalitet.

Tips: Du kan också göra ett fotocollage med dina resebilder som en flerdelad väggdekoration, där de olika delarna hänger bredvid varandra på en vägg.

Lätt att designa och snabb leverans

Ett fotocollage med reseminnen hänger på en vägg över ett svart skåp
Gör ditt hem extra personligt med ett fotocollage med fina semesterminnen

Hur du än vill skapa ditt kollage är det lätt och smidigt att skapa ett fotocollage med resebilder. Vi rekommenderar att du använder vårt fotoprogram CEWE Fotovärld. Programmet är gratis och väldigt användarvänligt. I programmet har du mängder med designalternativ för att skapa det perfekta collaget med dina resebilder! Du alltid kan kontakta vår kundservice om du har frågor eller behöver hjälp med dina fotoprodukter från CEWE.

Tips: Behöver du hjälp med hur du ska hänga upp dina bilder på väggen? Här får du fina tips och idéer på hur du kan hänga upp bilder och placera dem snyggt på väggen.

Lycka till med ditt fotocollage!

Har du många fina semesterbilder? Lägg in dina semesterminnen i en resefotobok där det finns plats för många bilder.

Välkomstförmån

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar
  • Unikt erbjudande för din första beställning av CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar
  • Kreativa idéer och inspiration
  • Fototips och spännande produktnyheter
  • Roliga fototävlingar
  • Passa på att använda erbjudandet till att skapa vackra och personliga presenter - snabbt och smidigt!
* Du får värdekoderna när du har anmält dig till nyhetsbrevet. Koderna gäller för din första beställning av CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar. Genom att registrera dig godkänner du vår dataskyddspolicy, som du hittar längst ner på sidan. Du kan när som helst avregistrera dig via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket :)

Bekräfta din prenumeration i e-posten vi har skickat till dig*

Av säkerhetsskäl får du inom kort ett bekräftelsemeddelande på e-post. Du aktiverar din registrering genom att klicka på länken i e-postmeddelandet.

Ursäkta!

Det uppstod tyvärr ett fel!

Det gick tyvärr inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev, försök igen senare.