CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Väggkalender A4 Väggkalender A4 Väggkalender A4

Väggkalender A4

Visa upp dina favoritmotiv i en väggkalender i A4-format.

 • Välj mellan stående eller liggande format
 • Sex exklusiva papperskvaliteter
 • Valfri startmånad
från 199,00 kr *

Hur vill du beställa?

I nästa steg ser du den förväntade leveranstiden utifrån dina val.

Produktinformation

Format:

 • ca 21 x 30 cm
 • ca 30 x 21 cm

Leverans:

 • Tolv kalendersidor plus täckblad
 • Spiralbindning med upphängning

Papperskvaliteter:

 • Digitaltryck standard, matt eller blankt
 • Fotopapper blankt, halvmatt och premiummatt

Högkvalitativ trälist för din fotokalender

Gör din väggkalender till ett riktigt blickfång

Elegant förpackning för din väggkalender

Modern och stilren design

Välj mellan ett stort antal designmallar

Exklusivt papper

Välj mellan sex fantastiska papperskvaliteter
Digitaltryck standard Cewe kalender Digitaltryck standard Cewe kalender Digitaltryck standard Mättade färger, sidenmatt yta

Om du vill göra det lätt att anteckna på ditt papper, ska du välja kvalitetspappret digitaltryck standard med en pappersvikt på 250 g/m² och med en sidenmatt yta.

Digitaltryck kalender på blankt papper Digitaltryck kalender på blankt papper Digitaltryck blankt Strålande färger, exklusiv glans

Digitaltryck blankt med en pappersvikt på 250 g/m² låter färgerna i skina och skyddar dina bilder med en kvalitets-UV-lackering.

Digitaltryck matt Cewekalender Digitaltryck matt Cewe kalender Digitaltryck matt Mjuka färger, elegant känsla

Med digitaltryck matt kommer dina bilder till sin rätt tack vare det obestrukna, lätt råa naturpappret med en ytvikt på 260 g/m² med mjuka färger och kontraster.

Fotopapper halvmatt Naturliga färger, halvmatt yta

Fotopappret av hög kvalitet från FUJIFILM framhäver de naturliga färgerna i dina bilder, med sin halvmatta yta. Alla detaljer i dina bilder återges med hög skärpa.

Finns för Väggkalender A3, Väggkalender A4 och Väggkalender kvadratisk

Fotopapper Cewe kalender Fotopapper Cewe kalender Fotopapper blankt Levande färger, hög briljans

Fotopappret med 230 g/m² ytvikt och kemibaserad framkallning ger hög detaljrikedom och exceptionellt djup.

Fotopapper premiummatt Mjuka färger, professionell look

Detta premiumfotopapper från FUJIFILM återger dina bilder med fina detaljer och hög skärpa på en matt yta utan reflektioner.

Pappret går att välja för Väggkalender A4, A3 och Kvadratisk.

CO₂-kompenserad kalender med FSC-certificering

En personlig kalender sprider glädje månad efter månad. För alla väggkalendrar på papperstypen digitaltryck använder CEWE papper från hållbart skogsbruk och med CO₂-kompenserad leverans.

CEWE kompenserar dessutom för produktionens CO₂-utsläpp genom stöd till certifierade klimatskyddsprojekt. För CEWE är hållbarhet alltid aktuellt och vi arbetar kontinuerligt med att göra våra produkter ännu mer hållbara.

 • FSC-certificerad fotoprodukt
 • CO₂-kompenserad produktion

Väggkalender A4 med dina personliga bilder

Använd dina favoritbilder i en A4-väggkalender i liggande eller stående format. Dekorera din vägg med en fotokalender för 2024 och få samtidigt en bra överblick över årets händelser.

Väggkalender i A4-format

Ge dina bilder nytt liv i en vacker fotokalender. Vi har ett stort urval av väggkalendrar, t.ex. en kvadratisk väggkalender eller en väggkalender i högformat eller panoramaformat i storlekarna A4, A3 eller A2. Det finns garanterat den fotokalender som du letar efter. Prova dig fram och gör en unik kalender för 2024 till din vägg – det är enkelt!

Gör en personlig fotokalender 2024

Gör en vacker och personlig fotokalender till din vägg. Det tar inte lång tid att göra sin egen personliga kalender. Först väljer du önskad fotokalender. Därefter ändrar du din forokalenders utseende med hjälp av vårt stora urval av kalenderlayouts och designs och inte minst dina bästa bilder. När du är nöjd är din kalender redo att beställas. Startmånad och startår på din kalender kan du välja fritt. Därmed undgår du att din fotokalender innehåller månader som är avslutade, och som därför inte tillför värde till din kalender.

Den vackra och mycket personliga fotokalendern ger dig möjlighet för optimal tidsplanering. Samtidigt ger en fotokalender dina bästa bilder nytt liv och påminner varje dag dig och din familj om de härliga upplevelser som finns på kalenderns bilder.

Personliga bilder säger mer än tusen ord. Ge därför en vacker och unik fotokalender som present till din familj och dina vänner. När du sätter in dina bästa bilder i en kalender gör du din fotokalender till en mycket personlig present. En fotopresent som ger glädje 12 månader framöver.