CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 75 kr till CEWE FOTOBOK

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Väggkalender A3 Väggkalender A3 Väggkalender A3

Väggkalender A3

Väggkalender i A3-format med dina bästa bilder på 12 stora kalendersidor.

 • Välj mellan liggande och stående format
 • Fyra exklusiva papperskvaliteter
 • Valfri startmånad
från 299,00 kr *

Hur vill du beställa?

När du lägger produkten i varukorgen, kommer du se förväntat leveransdatum.

Produktinformation

Format:

 • ca 30 x 42 cm
 • ca 42 x 30 cm

Leverans:

 • Tolv kalendersidor plus täckblad
 • Spiralbindning med upphängning

Papperstyper:

 • Digitaltryck standard, matt eller blankt
 • Blankt fotopapper

Elegant förpackning för din väggkalender

Modern och stilren design

Välj mellan ett stort antal designmallar

Exklusivt papper

Välj mellan fyra fantastiska papperskvaliteter!
Digitaltryck standard Cewe kalender Digitaltryck standard Cewe kalender Digitaltryck standard Mättade färger, sidenmatt yta

Om du vill göra det lätt att anteckna på ditt papper, ska du välja kvalitetspappret digitaltryck standard med en pappersvikt på 250 g/m² och med en sidenmatt yta.

Digitaltryck matt Cewekalender Digitaltryck matt Cewe kalender Digitaltryck matt Mjuka färger, elegant känsla

Med digitaltryck matt kommer dina bilder till sin rätt tack vare det obestrukna, lätt råa naturpappret med en ytvikt på 260 g/m² med mjuka färger och kontraster.

Digitaltryck kalender på blankt papper Digitaltryck kalender på blankt papper Digitaltryck blankt Strålande färger, exklusiv glans

Digitaltryck blankt med en pappersvikt på 250 g/m² låter färgerna i skina och skyddar dina bilder med en kvalitets-UV-lackering.

Fotopapper Cewe kalender Fotopapper Cewe kalender Fotopapper blankt Levande färger, hög briljans

Fotopappret med 230 g/m² ytvikt och kemibaserad framkallning ger hög detaljrikedom och exceptionellt djup.

Klimaneutral kalender med FSC®-certificering

En personlig kalender sprider glädje månad efter månad. För alla väggkalendrar på papperstypen digitaltryck använder CEWE papper från hållbart skogsbruk och med klimatneutral leverans.

CEWE kompenserar dessutom för produktionens CO₂-utsläpp genom stöd till certifierade klimatskyddsprojekt. För CEWE är hållbarhet alltid aktuellt och vi arbetar kontinuerligt med att göra våra produkter ännu mer hållbara.

 • FSC®-certificerad fotoprodukt
 • Klimatneutral produktion genom klimatkompensation

Väggkalender A3 i snygg och personlig design

Gör en snygg väggkalender i A3-format med dina egna bilder. Då kan du se dina favoritbilder i stort format året runt och samtidigt få en fin översikt. Beställ en fotokalender för 2023 till din vägg i den design du önskar.

A3 väggkalender i högformat eller panoramaformat

Dina bilder får nytt liv om du använder dem i en vacker väggkalender. Vårt urval av väggkalendrar är stort; t.ex. kan du designa en stor väggkalender i A3-format och själv välja om du vill ha din kalender i högformat eller panoramaformat. Med vårt stora urval av väggkalendrar har vi garanterat en fotokalender för 2023 som du kan använda.

Personlig kalender till din vägg

Designa enkelt en vacker och unik väggkalender med dina personliga bilder – det tar inte lång tid att göra en fotokalender! Hitta den väggkalender du vill styla. När du har valt vilken fotokalender som du vill göra kan du styla din kalender genom att använda en av våra kalenderlayouts eller designs och dina egna bilder. Observera att du under designprocessen av din väggkalender har möjlighet att välja startmånad och startår på din fotokalender. På så vis kan du alltid vara säker på att du kan använda din väggkalender ett helt år framåt.

När du designar en väggkalender med dina egna bilder får du inte bara en kalender till tidsplanering, utan också en personlig kalender som visar dina vackraste bilder på ett unikt sätt. Välj t.ex. dina favoritbilder till din väggkalender och bli med hjälp av din fotokalender påmind om dina bästa upplevelser 12 månader framåt.

En väggkalender med personliga bilder är en vacker och personlig present som du kan beställa till både familj och vänner. En fotokalender 2023 ger glädje till mottagaren under en lång tid framöver!