CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och fotokalender

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Gör en personlig barnbok med din egen text och dina egna bilder Barnbok

Barnbok

Skapa en vacker och personlig barnbok online med foton från de första åren, i en CEWE FOTOBOK med din egen design.

 • Stort urval av format
 • Många designmöjligheter
 • Effektlack för de flesta format
från 99,00 kr *

Hur vill du beställa?

Produktinformation

Format

Omslag:

 • Hårdpärm
 • Mjukt omslag
 • Häftad
 • Konstläder
 • Canvas

Papperskvalitet:

 • Digitaltryck standard, blankt eller matt
 • Fotopapper blankt, matt eller premiummatt

Gör en personlig barnbok med din egen text och dina egna bilder

Fotoboken med de bästa bilderna på din gullegris. Den personliga barnboken kommer garanterat att bli en av de mest lästa böckerna, för både dig och ditt barn. Skapa en mitt första år bok online, snabbt och enkelt, via vårt fotoprogram eller via vår app.

Gör en CEWE FOTOBOK som barnbok

En personlig barnbok illustrerar ditt barns första år med dina bilder och texter tryckta direkt på sidorna, så de härliga minnena inte glöms bort.

Kommer du ihåg hur söta barnen var då de var små? Och deras roliga kommentarer? De var så söta! Men när fick hon sin första tand? När tog han sina första steg? Var är bilderna av det?

Känner du igen det? Det är du inte ensam om! Vi kommer alla ihåg de små med ett leende på läpparna och vi sparar bilder och information om deras milstolpar i livet. Men ofta ligger bilderna och små papperslappar med längd och vikt osv. olika ställen och ibland kan vi inte hitta det. Nu kan du samla alla minnen i en fin fotobok!

Personlig barnbok – det bästa minnet om de första åren

Spara alla minnen i en personlig och unik fotobok som både du och barnet får glädje av i många år. Du har säkert sett förtryckta barnböcker som man kan köpa i butikerna, om barnets första år. Här har någon annan redan bestämt vad som ska skrivas och vilka bilder som ska med. Men i en personlig barnbok är det du som bestämmer allt från layout till vilka bilder du vill ha med och om du vill skriva texter.

En fin bok för regnbågsfamiljer och ensamstående mammor och pappor

Vår typ av barnets bok passar bra för alla typer av familjekonstellationer eftersom den saknar de vanliga förtryckta sidorna som brukar finnas i de traditionella böckerna om barnets första år, som även ofta har fält med till exempel "pappas släkt". I vår barnets första bok kan ni enkelt samla just de familjemedlemmar och berättelser som är relevanta för just er familjeform. Kanske är du en ensamstående mamma, kanske är ni två mammor, två pappor eller ännu flera föräldrar i en stjärnfamilj. Undvik tomma utrymmen i barnets bok, och skapa istället berättelsen med bilder och texter som är relevant för just ditt barn.

Gör det enkelt att sortera barnens bilder

Använd vår app CEWE myPhotos och gör det mycket lättare för dig själv att skapa din mitt första år bok. I appen kan du skapa ett album / evenemang/händelse och kontinuerligt välja ut och lägga till de bästa bilderna på ditt barn. Du kan göra detta från soffan, på bussen eller någon annanstans när du är på språng. Annars kan det kännas lite oöverskådligt om du har tagit många bilder. Slutligen undviker du också besväret med olika bildformat som kan vara svåra att öppna, om du vill sitta med programvaran med datorn och designa din barnbok, men har alla bilder i din mobil.

Läs mer om hur du enkelt överför foton till din dator från din iPhone eller Android-mobil.

Mitt första år bok – vad ska den innehålla?

Det är upp till dig. En personlig barnbok är förälderns historia om sitt barn. Som förälder kan det vara svårt att komma ihåg alla roliga och härliga stunder som man har med sitt lilla barn, därför kan fotoboken hjälpa dig att hålla koll på alla härliga minnen. Det finns oanade möjligheter och vi vill gärna hjälpa dig på vägen. Det här ska du förbereda, innan du påbörjar mitt första år boken:

 • Välj format. Vi har format från mini till XXL. Hur stor ska din barnbok vara? Om det ska finnas plats till texter och stora bilder ska du komma ihåg att välja format efter det.
 • Över hur lång tid ska fotoboken sträcka sig? Ska det vara barnets första år? Eller perioden från baby till förskolan – eller skolstarten? Välj antal sidor efter det du vill berätta om i din personliga barnbok.
 • Bestäm dig för vilka bilder du vill ha med i dina barnböcker. Ta ev. kort på det lilla armbandet som den nyfödda hade om handleden på sjukhuset med namn och personnummer, samt distriktsköterskans anteckningar om vikt, längd och andra roliga saker.
 • Nu kommer det roliga: Nu ska du leta fram de bilderna av barnet som du vill ha med i mitt första år boken. Och det finns säkert massor att välja mellan. De flesta föräldrar tar massvis med bilder av deras barn, särskilt av det första barnet. Titta igenom alla bilderna och bestäm dig för de bästa. Kom ihåg bilder från det första badet, den första promenaden i barnvagnen, den första julen och… Skapa en mapp på datorn för de bilder du vill använda i din personliga barnbok. Det gör det lättare för dig.
 • Bestäm dig för om du vill sätte in text i din fotobok så att du kan återberätta roliga små historier och söta kommentarer eller om bilderna ska tala för sig själva.

Barnboken som du gör hos oss är mycket flexibel eftersom det är du som bestämmer hur den ska se ut och designas. Dessutom kan du sätta in det antal sidor du behöver och allt innehåll, från framsida till text, dekoration och alla bilder.

Så skapar du en personlig barnbok online:

 • Använd vår foto app, beställ online eller ladda ner vårt gratis fotoprogram på din dator och öppna det.
 • Gå till CEWE fotobok och välj den storlek du vill ha.
 • Sätt in dina utvalda bilder i barnboken och dekorera den med cliparts, fin skrift, skuggor och ramar. Det finns många designmöjligheter. Testa dig fram!
 • Kom ihåg att du kan lägga till flera sidor medan du designar din personliga barnbok, om det skulle bli nödvändigt.
 • Lägg fotoboken i varukorgen när du är nöjd och slutför din beställning.
 • Kom ihåg att du alltid kan gå tillbaka och ändra om det är något du inte är nöjd med. Om du har loggat in har du också möjlighet att spara din produkt och vända tillbaka till den en annan gång.

Det bästa är att du kan göra din egen personliga barnbok när det passar dig. Du behöver inte ut och köpa den eller stå i kö i fyllda affärer. Du kan göra mitt första år boken hemma vid datorn. Du kan skapa ett konto på vår hemsida och spara din fotobok, så att du kan arbeta med den när det passar dig.

Vad kan du använda barnets bilderbok till?

Som nybakade föräldrar är det många saker man gör och upplever för första gången. Föreviga alla härliga minnen i en personlig barnbok och upplev dem igen och igen.

Boken om barnets första år är en unik berättelse om de första åren som familj. Det är ett vittnesbörd på de stora och små ögonblicken och mitt första år boken blir till stor glädje för barnet och föräldrarna. Föreställ dig mysiga stunder i soffan där ni tillsammans kan titta på bilderna och skratta åt de roliga och söta stunderna ni har haft tillsammans.

Du kanske gör det som en årsbok och beställer en ny barnbok om ett år? Utöver att det är ett stort nöje för dig som gör fotoboken, är det även till stor glädje för både det lilla barnet och det större barnet. Undrar om den inte också är en hit när den lilla har blivit stor och ska ha sina egna barn? Influencern Maria Louise har bland annat skapat en årsbok om det första mötet mellan sina två barn. Se hur Maria Louise har låtit sina fina minnen presenteras på olika fotoprodukter från CEWE.

Barnböcker är den perfekta presenten

Behöver du en presentidé till mor- och farföräldrarna? Gör ett exemplar av den personliga barnboken till dem också. Det kommer de säkert att sätta stort pris på. Kanske finns det även andra i familjen som blir glada för en sådan present? Kanske en syster eller bror? Eller så kan fotoboken bli en present till bebisen, som barnet sedan kan titta i när han, hon eller hen har vuxit upp och ser det roliga i att bevara sina allra tidigaste minnen.

Det unika bandet mellan barn och föräldrar är alltid värt att fotografera, så gör barnboken som en present till er själva som föräldrar eller ge den till din partner när ni håller den första Mors dag eller Fars dag. Med en unik och personlig barnbok från CEWE glömmer du aldrig de härliga stunderna med det bästa du har.

Barnbok till ett bra pris?

Vi kommer inte erbjuda dig fotoprodukter till låga priser, men däremot fina kvalitetsböcker som kan hålla att bläddras i igen och igen. Därför marknadsför vi oss inte på billiga fotoböcker, men på kvalitet som håller. Se dina kundfördelar här.

CEWE fotoprodukter – använd dina foton på vackra påhittiga sätt

Behöver du mer inspiration? Här kan du även få andra idéer på vad du kan använda dina härliga bilder till. Visste du att du t.ex. kan trycka dina egna bilder som stora förstoringar eller på en canvas? Kolla även in våra övriga fotopresenter och få inspiration på den perfekta presenten till den du tycker om.

Ha det så kul när du gör din egen personliga barnbok – presenten som aldrig slutar att ge.