Få 75 kr till din nästa CEWE FOTOBOK - Prenumerera på vårt nyhetsbrev!
Njut 25% rabatt på alla produkter*, med koden BLACKFRIDAY17
Erbjudandet gäller alla produkter (exkl. porto, presentkort och i kombination med andra erbjudanden och rabattkoder) t.o.m. lördagen den 25.11.2017 kl. 23.59.
Trygg E-handel
Trustpilot

Barnbok: Mitt första år
i en fotobok

Designa en fin och personlig CEWE FOTOBOK med era babybilder
och få en unik barnbok.

Barnets bok i CEWE FOTOBOK
Ni får:

  • En personlig och helt unik fotobok med bilder av ert barn.
    Välj babybilder och texter t.ex. från alla de oförglömliga ögonblicken
    från det första leendet till de roligaste meningar
  • Ni kan använda våra mallar och layouts.
    Välj mellan olika designs, Cliparts och bakgrunder med teamat baby och barn.
  • 100% nöjdhetsgaranti på alla CEWE FOTOBÖCKER.
Designa en CEWE FOTOBOK redan i dag!
Så enkelt är det

Läs mer om CEWE FOTOBÖCKERNA

Vilken fotobok vill ni designa med bilder av barnets första år?

 

CEWE FOTOBOK

Minns tiden som har gått - använd barnboken!

Med barn går tiden snabbt och det kan vara svårt att minnas bra och roliga stunder innan de helt fallit i glömska. Barnbok – också känd som babybok - illustrerar ditt barns första år så att tiden och minnena inte faller i glömska. Med en CEWE FOTOBOK kan du enkelt göra din helt egen unika och personliga barnbok, så att du genom den kan berätta en historia om ditt barns första år och därmed alltid minnas alla de ögonblick som du inte vill glömma.

Sedan ditt barn föddes har du säkert tagit massvis av bilder. Använd några av dess bilder till att göra en personlig babybok, där det är du som bestämmer innehållet. Barnboken blir på detta sätt precis så som du önskar. Designa t.ex. en bok med bilder av de första stegen, första måltiden eller den första julen. Möjligheterna är många.

I barnboken kan du sätta in bilder av och information om ditt barn. Boken täcker ofta ditt barns första år, men med en CEWE FOTOBOK finns det inga begränsningar. Köper du barnboken i butiken är babyboken gjord i standardutgåva och där har du ingen möjlighet att bestämma själv vilken information om ditt barns första år du gärna vill ha med. I en personligt designad CEWE FOTOBOK bestämmer du helt själv, vilka bilder du vill sätta in och vilken information du vill ha med. Du designar nämligen boken själv precis så som du önskar.

En babybok med många möjligheter

Det finns många möjligheter när du ska berätta om ditt barns första år. Du kan t.ex. göra en babybok, där du sätter in bilder och texter helt från början av din graviditet och födsel och upp till ditt barns 1 års kalas. Det är också möjlilgt att låta boken visa flera år i ditt barns liv. Eller vad sägs om att designa flera böcker med olika teman, som t.ex. måltid, jul eller födelsedag. Med en CEWE FOTOBOK glömmer du aldrig viktiga ögonblick som du har upplevt med ditt barn.

Om du väljer att dela in ditt barns första bok efter ämne, år, födelsedag eller något helt tredje, så kommer din personliga bok med babybilderna med garanti att innehålla minnen som du inte kommer att vilja vara utan.

Så enkelt är det

Det är populärt att göra barnböcker och med det unika och personligt designade fotoalbumet – CEWE FOTOBOK – blir det enkelt för dig. Här ska du inte nöjas med standardversionen till din babybok som därmed endast inkludera utvald information om ditt barns första år. I en fotobok bestämmer du helt själv. Du sätter in alla bilder och texter som du önskar så att barnboken innehåller precis det som du vill ha.

Så gör du:

1. Ladda ner vår gratis beställninssoftware.
2. Välj den bok som du önskar att designa.
3. Sätt in dina egna bilder. Precis där du vill och i den storlek som du önskar. Som i en traditionell barnbok kan du sätta in information om ditt barns vikt och höjd vid födseln samt skriva texter och små historier från ditt barns första år i boken.
3.1. Om du vill använda softwarens gratis designmallar, bakgrunder, cliparts, ramar m.m. kan du få din bok extra fin och personlig.
4. Genomför beställningen när du är nöjd med din design.
5. Efter 7-9 vardagar mottar du med post en unik och personlig bok med dina baby- och barnbilder.

Ge barnboken i present

En barnbok är en självklar presentidé till ditt barn när de blir äldre. Gör exempelvis en bok för varje år av ditt barns liv. Därmed har du en minnesvärd present till barnet när han/hon tar studenten eller fyller 18 år. Boken är inte bara rolig för dig, utan också för ditt barn, som kan se tillbaka på sitt liv och minnas bra och roliga ögonblick från barndommen.

Frågor

Har du frågor är du välkommen att kontakta vår kompetenta kundserviceteam. Kundservice är redo att hjälpa dig måndag till fredag kl: 8.30 till 18.00 på support@Cewe.se