CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på din första beställning

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Årskalender
Årskalender
Årskalender
Årskalender

Årskalender

Översikt över alla händelser och inbokade tider: Årskalendern skapar översikt och visar upp dina vackraste bilder.

 • Tre olika format
 • Digitaltryck standard
 • Skriv in egna noteringar i kalendern
från 99,00 kr *

Hur vill du beställa?

I nästa steg ser du den förväntade leveranstiden utifrån dina val.

Produktinformation

Format:

 • A4 (ca 30 x 21 cm)
 • A3 (ca 42 x 30 cm)
 • A2 (ca 60 x 42 cm)

Fler möjligheter:

 • Översikt över alla helgdagar
 • Många olika designmallar och layouter

Papperstyper:

Digitaltryck standard

Exklusivt papper

Läs mer om det exklusiva, matta digitaltrycket
Digitaltryck standard Cewe kalender Digitaltryck standard Cewe kalender Digitaltryck standard Mättade färger, sidenmatt yta

Om du vill göra det lätt att anteckna på ditt papper, ska du välja kvalitetspappret digitaltryck standard med en pappersvikt på 250 g/m² och med en sidenmatt yta.

Personlig årskalender 2024 med dina egna foton

Med en årskalender får du en överblick över ett helt år och nya bilder på din vägg. Gör en snygg och praktisk fotokalender för 2024 med egna bilder till väggen i köket eller på kontoret. Välj mellan tre olika format.

Årskalender 2024 med dina bilder

Få en helhetssyn över hela året med en personlig årskalender 2023 med dina egna bilder. Med en kalender hängande på väggen behöver du bara titta på ett ställe för att se dina inbokade tider. En fin fotokalender både dekorerar och gör nytta. Med dina egna bilder och en valfri design kan du göra en helt unik kalender.

Årskalendern kan fås i flera varianter

 • A2-, A3- eller A4-format
 • 3 olika slags fotopapper
 • Många designmallar med färger och pynt
 • Valfri startmånad och år

Gör din årskalender online

Alla årskalendrar är självklart med dina egna bilder som du laddar upp online på vår hemsida, CEWE.se. Det är snabbt och enkelt. Se här hur du ska göra:

 1. Välj årskalender och format i menyn till vänster.
 2. Gör din årskalender online, direkt på vår hemsida. Om du vill ha fler designmöjligheter: Ladda ner vårt gratis beställningsprogram.
 3. Lägg till dina egna bilder och supplera med färger, cliparts och eventuell text.
 4. Se en mall av din hemmadesignade årskalender innan du skickar beställningen.
 5. Lägg i varukorgen, genomför beställningen och din årskalender är redan på väg.

Årskalendern med bilder kan du använda både privat och på arbetet. På båda ställena vill man ju gärna ha något fint att titta på, så smycka kalendern med bilder av familjen, fina naturbilder från alla årstider eller vad du annars intresserar dig för och har tagit bilder av. Både på arbetet och privat kan man använda en överskådlig översikt över årets fastlagda händelser och födelsedagar.

Använd din årskalender med foton här

 • Häng den i klassrummet så att barnen kan se när alla klasskompisar har födelsedag, när det är idrottsdag och inte minst, när det är lov och lediga dagar.
 • Använd den på kontoret. Skriv in möten, kollegornas födelsedagar och när de har ledigt.
 • Där hemma. Häng årskalendern i köket och smycka den med söta och roliga bilder av hela familjen. Skriv in födelsedagar och arrangemang så att hela familjen snabbt kan se vad de ska och när.
 • I idrottsklubben. Skriv in när de små tränar handboll, när det är fotbollscup och årsmöte.

Nyhet - Årskalender i A2-format

Årskalendern kan nu även fås i det praktiska A2-formatet (59,4 cm x 42 cm). Det ger dig ännu bättre överblick över året och mer plats för dina överenskommelser och arrangemang. Alla våra fotokalendrar finns i flera format, men alla har det gemensamt att du själv väljer startmånad, design och självklart dina egna personliga bilder. Välj mellan olika storlekar, layouts, färger och papperstyper.

Ge bort en personlig årskalender i present

Har du många bra bilder på din kamera som aldrig har blivit framkallade? Sätt in dem i en fotokalender och ge bort den som fotopresent. Det kan vara till din fru/man med bilder av era barn, eller från en härlig resa där ni tog fina bilder. Tror du inte att mor- och farföräldrarna också sätter stort värde på en stor, överskådlig årskalender? Utsmycka den med foton av alla deras barnbarn och kanske även barnbarnsbarn. Skriv in alla i familjens födelsedagar samt alla konfirmationer, barndop och andra familjehögtider. Det är en present som både är praktisk och fin att titta på.

Se även våra andra fotokalendrar. Vi har ett stort utbud och erbjuder både väggkalendrar, bordskalendrar och planeringskalendrar samt många fler. Gör en personlig kalender med ett eget uttryck t.ex. en födelsedagskalender eller en veckokalender. Alla kalendrar kan designas med dina egna bilder och med din personliga prägel i form av bilder och utsmyckning. Köp din nya fotokalender här!