Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Inbjudningskort

4 tips för kreativa inbjudningskort

Datumet är bestämt och festen är planerad. Nu är det dags att meddela gästerna när evenemanget äger rum. Bjud in med stil och skapa kreativa och personliga inbjudningar som garanterat kommer att sprida glädje - kolla in våra fyra tips!

1. Dekorera med effektlack för att skapa ett exklusivt utseende på dina inbjudningar

Vill du skapa en fest som utstrålar lyx och elegans? Detaljer med effektlack tar dina inbjudningskort till nästa nivå. Välj mellan blank effektlack eller i guld, silver och roséguld - perfekt för att sätta pricken över i:et på dina inbjudningskort.

Gör dina tackkort till något extra

2. Lägg till video på dina kort

När du beställer ett av våra vikbara kortformat kan du lägga till en video på kortet som tillval. Överraska genom att bjud in dina gäster "ansikte mot ansikte". Det gör inbjudningskorten mer personliga och unika. Videon bäddas in i kortet som en QR-kod. Med hjälp av en QR-läsare (som de flesta telefoner har inbyggd i kameran eller kan laddas ner gratis) kan mottagaren spela upp filmklippet på sin telefon, surfplatta eller dator. Kanske kommer det inspirera gästerna att skicka extra kreativa svar också.

3. Tänk utanför boxen

Vi har många fina designmallar för våra kort, men du kan även göra kreativa inbjudningar i andra format. En bildremsa eller något av våra Art Prints kan ge dina inbjudningar en kreativ look. Det är bara fantasin som sätter gränsen!

4. En liten utmaning som gästerna kommer att uppskatta

Har du gäster som älskar gåtor? Vad sägs om att göra inbjudan till en rebus? Det skapar lite hjärngymnastik och håller dina gäster engagerade. Kom bara ihåg att inte göra gåtan för svår, eller så kan du inkludera lösningen på ett separat kort. Du vill ju att så många som möjligt ska komma på festen!

Kom igång med dina festförberedelser

Du är kanske även intresserad av detta?

Välkomstförmån

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar
  • Unikt erbjudande för din första beställning av CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar
  • Kreativa idéer och inspiration
  • Fototips och spännande produktnyheter
  • Roliga fototävlingar
  • Passa på att använda erbjudandet till att skapa vackra och personliga presenter - snabbt och smidigt!
* Du får värdekoderna när du har anmält dig till nyhetsbrevet. Koderna gäller för din första beställning av CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar. Genom att registrera dig godkänner du vår dataskyddspolicy, som du hittar längst ner på sidan. Du kan när som helst avregistrera dig via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket :)

Bekräfta din prenumeration i e-posten vi har skickat till dig*

Av säkerhetsskäl får du inom kort ett bekräftelsemeddelande på e-post. Du aktiverar din registrering genom att klicka på länken i e-postmeddelandet.

Ursäkta!

Det uppstod tyvärr ett fel!

Det gick tyvärr inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev, försök igen senare.