Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Årsbok

Gör årsboken till en fast tradition

Skapa en ny årsbok varje år, och se fram emot att se tillbaka på minnen från åren som gått

Finns det något mysigare än traditioner? De fina återkommande högtiderna och vanorna. Vi har precis firat jul, vilket är en tid fylld av traditioner för många av oss. Nu har ett nytt år börjat, och varför inte börja det nya året med en gedigen tradition, där du ser tillbaka på året som gått med en CEWE FOTOBOK som årsbok? Om du skapar en ny årsbok full med bilder varje år så vågar vi lova dig en riktigt fin, mysig och rolig tradition.

Följ familjens händelser

Vad exakt gjorde vi 2019? Vilket år var det egentligen som vi renoverade barnrummet? Och var det 2017 eller 2018 vi var på semester i USA? Tiden går fort för oss alla, och det kan ibland vara lite svårt att hänga med och komma ihåg under vilka år vi gjorde vad. Med årsböcker fyllda med bilder från alla år får du lätt svaren eftersom bilderna dokumenterat alla viktiga händelser och livets gång.

Om du gör det till en vana att i början av ett nytt år samla alla minnen från det gångna året i en fotobok, kan hela familjen se fram emot att blicka tillbaka på åren som gått på ett enkelt sätt. Det är också roligt att jämföra familjens utveckling genom att ha en årsbok för varje år, så att ni alla kan njuta av att se hur mycket ni har förändrats genom åren och hur mycket som har hänt på bara två, tre eller kanske fem år. Kanske har barnen vuxit sig längre än dig från ett år till ett annat, eller så har din lilla valp plötsligt blivit en stor hund. Det är bara några av de saker som kan vara roliga att hålla koll på genom att ha årsböcker från de olika åren.

Det är aldrig för sent att starta en ny tradition

För många är det redan en fast tradition att skapa en CEWE FOTOBOK som årsbok. År efter år förevigar vi de stora och små ögonblicken i personliga fotoböcker. Men det kanske är första gången du ska göra en årsbok? Du kanske redan har testat att göra en vanlig fotobok tidigare? Hur som helst är det aldrig för sent att starta en ny fast tradition som hela familjen kan samlas kring. Så kanske är 2022 året då du startar en ny och mysig årsbokstradition? Låt inte bilderna samla damm i datorn eller mobilen - det är verkligen en härlig och unik upplevelse att sitta med en fysisk fotobok i händerna och se tillbaka på åren som gått.

Snabbt och smidigt att skapa en årsbok

Som tur är går det både snabbt och smidigt att sätta ihop sin personliga årsbok i CEWE:s prisbelönta designprogramvara, där du kan ändra designen längs vägen, och där du kan styla fotoboken med helt unika effekter. Du kan också enkelt lägga till videoklipp via QR-koder eller korta texter och citat som berättar några av vardagens små historier. Om du behöver lite inspiration på hur du kan bygga upp din fotobok, så kan du delta i våra kostnadsfria webbinarier, där vi delar med oss av våra guldkorn och ger dig en massa fina idéer.

Nu är du redo att börja designa din årsbok

Kanske är du även intresserad av det här?

När årets bilder är sorterade kan du använda de bästa av dem även på andra fina fotoprodukter

Välkomstförmån

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar
  • Unikt erbjudande för din första beställning av CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar
  • Kreativa idéer och inspiration
  • Fototips och spännande produktnyheter
  • Roliga fototävlingar
  • Passa på att använda erbjudandet till att skapa vackra och personliga presenter - snabbt och smidigt!
* Du får värdekoderna när du har anmält dig till nyhetsbrevet. Koderna gäller för din första beställning av CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar. Genom att registrera dig godkänner du vår dataskyddspolicy, som du hittar längst ner på sidan. Du kan när som helst avregistrera dig via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket :)

Bekräfta din prenumeration i e-posten vi har skickat till dig*

Av säkerhetsskäl får du inom kort ett bekräftelsemeddelande på e-post. Du aktiverar din registrering genom att klicka på länken i e-postmeddelandet.

Ursäkta!

Det uppstod tyvärr ett fel!

Det gick tyvärr inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev, försök igen senare.