CEWE Fotovärld App CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Delta i vår stora julkalender och vinn fina priser

Kundservice
Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Instagrambilder

Instagrambilder

Framkalla dina Instagram-bilder!

Framkalla 50 bilder gratis* värdekod: PRINTINST-se

från 0,79 kr *

Hur vill du beställa?

Produktinformation

Format:

Klassiska format: 10, 11 och 13 cm

Papperstyper:

  • Ekonomi: Blankt
  • Standard: Matt eller blankt

Fotopapper från FUJIFILM

Beställningsmöjligheter:

  • Färgad kant
  • Automatisk bildoptimering

Instagrambilder

Har du många Instagrambilder? Är du besviken på att de bara finns online? Framkalla dina bilder från Instagram!

Framkalla dina roliga och vackra Instagrambilder med de filter du har använt, i det karakteristiska kvadratiska formatet. Ladda upp bilderna på vår hemsida direkt från Instagram-mappen och gläd dig över de fina bilderna i ett framkallat format.

Framkalla 50 bilder gratis**

Är du tokig i rabatter och erbjudanden? Här finns ett erbjudande som slår alla andra: Använd rabattkoden här på sidan och få 50 standardbilder gratis. Du betalar endast för portot. Hitta några av dina bästa bilder och gör snygga tryck. Var uppmärksam på att framkallningen gäller på standardfoton som är 10 cm höga. Bilderna framkallas i det format de har tagits i. Det vill säga att om du laddar upp kvadratiska bilder från din Instagram-mapp, trycks de i det karakteristiska kvadratiska formatet.

Läs om villkoren längst ner på sidan.

Framkalla kvadratiska Instagrambilder

Framkalla dina bilder här. Vi erbjuder många olika format på fotoframkallningar. Vi erbjuder även möjligheten att framkalla kvadratiska bilder i retro-print. Med vårt retroprint kan du välja mellan flera olika ramar, filter och annan grafik för att styla dina foton. Dessutom kan du även sätta in texter på bilderna och det blir därför en perfekt liten present eller kärleksförklaring till någon du tycker om.

Framkalla dina Instagrambilder

På Instagram är det bilderna som berättar historien och därför är dessa bilder oftast några du har gjort extra fina.

De ska fånga vardagens härliga och ibland estetiskt vackra och inspirerande ögonblick. När du nu har lagt ner tid på att ta bilderna och kanske lekt med filter osv. och gjort bilderna extra fina, så är det tråkigt om de bara ligger online och inte kommer fram i ljuset. Bilderna sparas som regel automatiskt i en separat mapp på telefonerna, annars kan du göra så här:

  • Gå in på din Instagramprofil och klicka på iOS eller Android högst upp till höger
  • Tänd för funktionen: Spara originalbilderna

Nu blir alla bilder som du lägger ut på Instagram sparade i telefonens bibliotek. När du framkallar dina Instagrambilder, kan du beställa direkt från telefonen eller spara mappen på din dator och beställa därifrån.

Instagram – lite historia

Instagram startades år 2010 och hade redan efter 2 månader en million användare. Sedan dess har det bara gått en väg och det är framåt. Det har faktiskt gått så mycket framåt att antalet Instagramanvändare är uppe på omkring 1 milliard!

Sociala medier gör det möjligt för dig att följa vänner, företag och alla dem som lägger upp spännande bilder, inom något du är intresserad av eller som du tycker om att se på. Du har självklart även möjlighet att lägga ut egna bilder och inlägg som andra kan läsa, kommentera och eventuellt dela.

Du kan naturligtvis även framkalla dina bilder i andra format, t.ex. om du har tagit en riktigt fin naturbild i panoramaformat.

Framkalla bilder från Facebook!

Visste du att du utöver att framkalla bilder från Instagram och från din telefon eller kamera även kan framkalla dina bilder från Facebook? Ladda upp dem på vår hemsida och använd dem när du gör en CEWE FOTOBOK eller andra fina fotoprodukter.

Framkalla dina bilder och använd dem i ditt hem. Använd dem i din inredning när du dekorerar och skapar personliga rum. Du kan t.ex. göra förstoringar och canvas med dina egna bilder och få vackra och personliga väggdekorationer till ditt hem.

Håll koll på oss!

Är du intresserad av att göra fotoböcker, framkalla bilder och läsa om nyheter och rabatter? Följ oss på de sociala medierna och börja prenumerera på vårt nyhetsbrev. Här får du ofta koder till rabatter på våra fotoprodukter och inspiration, tips och idéer på hur du kan använda dina bilder på ett kreativt sätt. Anmäl att du vill ha vårt nyhetsbrev nu.

**Skriv in rabattkoden som står här på sidan, när du beställer dina bilder. Koden kan bara användas en gång per kund/leveransadress. Var uppmärksam på att du får dina bilder gratis och ska bara betala för portot. Var också uppmärksam på att det är 50 standardbilder, du får gratis. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.