CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Facebookbilder

Facebookbilder

Visste du att du kan framkalla dina Facebookbilder?

från 1,49 kr *

Hur vill du beställa?

Produktinformation

Format:

Klassiska format: 10, 11 och 13 cm

Papperstyper:

 • Ekonomi: Blankt
 • Standard: Matt eller blankt

Fotopapper från FUJIFILM

Beställningsmöjligheter:

 • Färgad kant
 • Automatisk bildoptimering

Facebookbilder – kan jag framkalla dem?

Visste du att du kan framkalla dina Facebookbilder? Det kan du här från vår hemsida och det går dessutom både snabbt och enkelt. Vår online fotoframkallning ger dig många möjligheter, t.ex. kan du framkalla Facebookbilder med texter eller annan grafik. Läs mer om hur du kan styla och anpassa dina Facebookbilder här.

Du kan lägga till texter på din Facebookbild på Facebook, men visste du att du också kan göra det när du har överfört din bild till vår hemsida? Här erbjuder vi dessutom många andra söta och roliga sätt att redigera bilden, lägga till grafiska detaljer samt lägga till texter till dina Facebookbilder.

Överför bilder från Facebook

När du har överfört dina bilder från Facebook och laddad upp dem på vår hemsida är du redo att leka med grafiken och de olika redskap som vårt program erbjuder. Du har möjlighet att göra olika väggdekorationer, t.ex. fotoposter med din egen bild, fotocollage, svartvita bilder till väggen, fotopresenter och en CEWE FOTOBOK; t.ex. en årsbok som är lätt att göra med kronologin från Facebooks tidslinje.

Facebookbilder har ofta tagits i sociala sammanhang och kan därför vara roliga och stämningsfulla. Det är i alla fall bilder vi vill dela med andra! Så varför inte framkalla dem, så du får en fin utsmyckning? Det är inte bara andra som ska ha glädje av dina fina Facebookfoton, det ska du självklart även själv, varje dag.

Dela din fotobok på Facebook

Har du gjort en fin fotobok av dina bilder? Så här kan du dela Facebookbilder på ett helt nytt sätt. Se här hur du ska göra:

 • Om du har gjort en CEWE FOTOBOK har du ett konto hos oss. Det är från detta konto du kan dela din fotobok. Om du har gjort din fotobok i vårt fotoprogram kan du använda dina login uppgifter på vår hemsida
 • Under ´Mitt konto´ ska du välja menypunkten ´Mitt galleri´
 • Klicka på ´Mina CEWE fotoböcker´
 • Under ´Beställda CEWE fotoböcker´ kan du se de fotoböcker du har beställt och fått levererade
 • Klicka på Facebook-ikonen under den fotobok du önskar att dela med dina Facebook-vänner
 • Sätt en bock vid ´Dela på Facebook´ och klicka på den blå menyn högst upp till höger. Här ska du välja, hur du vill dela din fotobok. Den kan t.ex. läggas upp på din tidslinje eller delas i en grupp
 • Klicka på ´Lägg upp på Facebook´ längst ner i högra hörnet

Din bok med dina egna bilder är nu på Facebook och du kan få kommentarer och likes.

Så här framkallar du dina bilder från Facebook

Det går snabbt och enkelt att framkalla dina Facebookbilder hos oss, se här:

 • Klicka på ´Beställ här´
 • Klicka på Facebook och logga in på din profil
 • Välj bilden du vill framkalla
 • Om du har lust kan du lägga till texter till dina Facebookbilder eller ramar, skuggor och annan grafik, som gör dina bilder till något särskilt.
 • När ditt foto är som det ska vara, lägger du din beställning i varukorgen och slutför den

Lägg till texter på dina Facebookbilder, så blir de ännu roligare med t.ex. en personlig hälsning på eller ett par ord om situationen på bilden.

Framkalla även Instagrambilder

Visste du att du också kan framkalla foton från Instagram i det karakteristiska kvadratiska formatet? Ofta är dina bilder anpassade till mediet, precis som du ibland anpassar bilder till Facebook. Det är lika enkelt att framkalla dina Instagrambilder som dina Facebookbilder.

Se upp med dina Facebookbilder

Kom ihåg att de bilder du lägger ut på Facebook är dina bilder. Men de sociala medierna har tillåtelse att använda dem utan att informera dig om det. Så lägg inte ut bilder som du inte vill att andra eventuellt ska använda. Det gäller både foton av dig själv och andra, som t.ex. dina barn, med mindre de vet vad de går in till. Det finns många roliga timmar och underhållning på de sociala medierna, både med att dela Facebookbilder och anpassa foton.

Ha det så kul när du framkallar dina Facebookbilder!