CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på din första beställning

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Förstoring XXL
Förstoring XXL
Förstoring XXL
Förstoring XXL
Förstoring XXL
Förstoring XXL

Fotoposter - förstoring på fotopapper

Förvandla dina vackraste motiv till unika fotoposters!

Välj mellan många olika format och designmöjligheter - komplettera motiven med bildramar och passepartout.

 • Finns i flera olika format
 • Många utformningsmöjligheter, t.ex. flerdelat format
 • Gör en egen affisch online med dina egna bilder
 • Stort urval av galleriinramningar med passepartout
från 89,00 kr *

Hur vill du beställa?

I nästa steg ser du den förväntade leveranstiden utifrån dina val.

Produktinformation

Format:

 • 43 olika format
 • Ramar
 • Storlekar från 20 x 20 cm upp till 150 x 225 cm

Material:

Digitaltryck matt (240 g/m²)

Rätt ram för din förstoring

Presentera din förstoring med stil: Välj mellan tre modeller!
Träramar

Få din förstoring i en galleriram inkl. passepartout.

Beställ online
Metallramar

Din förstoring monteras i en galleriram, med passepartout.

Beställ online
Akrylramar

Tunn kant, stilfull och trendig. en prisvärd ram i aningen blank akryl.

Beställ online

Trendig design för din förstoring

Dina motiv presenterade på ett imponerande sätt

Många utformningsmöjligheter för din förstoring på fotopapper

Förstoring på fotopapper som collage

Välj mellan många olika utformningsmöjligheter!

Vill du göra egen fotoposter?

Gör egen poster med text och egna bildar

Här kan du göra ett stort fint kollage av dina egna bilder. Sätt ihop många små bilder, då får din fotoposter eller fotoaffisch ett nytt och spännande uttryck. Du kan dela in bilderna till kollaget i teman eller efter färger och på det sättet kan du samla flera av dina favoritmotiv på en förstoring i form av en poster eller affisch.

Är du på utkik efter en poster i svartvitt eller med starka färger?

Du kan använda en av dina egna bilder till en poster. Om du vill använda en av dina egna bilder, laddar du upp den på vår hemsida. Där är bilderna uppdelade i kategorier.

Oavsett om du använder dine egna semesterbilder, bebisbilder eller kanske ett portrætfto är det lätt att beställa din förstoring i färger eller svartvitt. Eller din egen personliga poster med flera bilder.

Se här gör du din egen affisch online:

 • Klicka på ’Designa här’
 • Välj det önskade formatet på din egen affisch
 • Ladda upp din bild eller välj en från vårt motivgalleri
 • Om du vill göra din egen poster med text kan du lägga till en text eller ramar till din fotoposter
 • När du är nöjd lägger du förstoringen i varukorgen, upprättar ett login och slutför din beställning

Snabb leverans på din egen fotoposter och dina fotoaffischer

Vi strävar efter att ge dig full valuta för pengarna. Både med hänsyn till kvaliteten på din förstoring och leveransen. Din förstoring trycks som en affisch eller poster nästan innan du hinner trycka på ’skicka beställning’, så du mottar din order inom 7-11 vardagar. Förstoringen trycks på vår supermoderna produktionssite i Tyskland, där bara den bästa fotoutrustningen används.

Gör din egen poster 50 X 70 cm

De flesta beställer deras fotoposters och fotoaffischer i storleken 50 x 70 cm. Det är en av de populäraste förstoringarna. Men andra format och storlekar kan också vara väldigt dekorativa att ha hängande. Hur stor förstoring du ska beställa beror självklart på hur mycket väggplats du har och hur mycket av den platsen förstoringen ska ta.

Våra fotoposters görs i formaten 3:2 och 4:3 samt kvadratiska format, panoramaformat och ramformat. I alla format kan du välja diverse storlekar på dina affischer, från 20 x 20 cm och upp till 100 x 300 cm, så vi har säkert det format och den storlek som passar dig.

Beställ en extra stor förstoring i det klassiska fotoformatet eller i kvadratiskt eller panoramaformat. Vi har något för alla smaker och till alla väggstorlekar!

Pris och kvalitet på fotoposters

Vi producerar alltid fotoprodukter i den absolut bästa kvaliteten. Om du vill köpa fotoprodukter och fotoförstoringar till fördelaktiga priser vill vi rekommendera att du anmäler att du vill ha vårt nyhetsbrev. Håll koll på de rabattkoder vi i stort sett alltid skickar ut. Det kanske kommer rabattkoder så att du kan köpa en stor fin förstoring till reapris, vem vet?

Poster med egna bilder

Om du själv har gjort din egen fotoposter, har du säkert noggrant tänkt på vilken bild du vill använda till förstoringen. Fotoposters med egna bilder ger ditt hem och din inredning en personlig touch, och det är ett relativt billigt och enkelt sätt att få nya väggbilder och för att göra din egen affisch online.

Bilder till din fotoposter

Om du gärna vill göra din egen fotoposter, men behöver lite inspiration till motivet kan du läsa mer här:

 • Ta en titt i vårt motivgalleri. Här finns all världens bilder som du kan använda till din poster. Motiven är indelade i kategorier, så det är enkelt att hitta. Det är inte säkert att du hittar precis det motivet som du vill ha på din gör-själv-fotoposter, men du kan i alla fall bli inspirerad.
 • Titta gärna igenom dina bilder. Kanske gömmer det sig en fantastiskt fin bild eller en stämningsfull naturbild som du själv har tagit en gång?
 • Det kan också vara att din fotoposter eller affisch ska vara en bild av familjen, av de härliga busungarna eller av din bättre halva. Försök föreställ dig ett fint motiv av hela familjen i till exempel svart/vitt. Det är verkligen stämningsfullt och ett vackert motiv att ha hängande.
 • Hitta också motiv i ditt hem och i din vardag. Ta eventuellt några nya bilder där du går nära motivet. Prova på så vis att ta närbilder av vackra växter, porträttfoton av dina barn o.s.v.
 • Du kan också titta runt på nätet och hitta vackra och dekorativa bilder. Därmed får du fortfarande en fotoposter som du själv har gjort/själv har valt motiv till, även om det inte är en bild som du själv har tagit. Det finns rätt många hemsidor där du gratis kan använda bilderna, men det är även några som är skyddade av upphovsrätten. Så kolla därför efter noga, så du inte gör något fel.

Kanske har du blivit så inspirerad att du nu har många bra idéer till bilder till din fotoposter? Gör då en fotovägg! Det är ett mycket dekorativt och kreativt sätt att använda dina bilder på. Fotoväggen kan bestå av förstoringar, fotoposters och fotoaffischer med dina egna bilder, som på olika sätt passar ihop i antingen tema, färger eller liknande.

Nöjdgaranti

Med dina bilder här hos CEWE ger vi dig 100 % nöjdgaranti. Det betyder att du kan få en ny väggbild eller få dina pengar tillbaka om bilden inte blev som du trodde. Kontakta vår kundservice om du inte är nöjd med din väggbild.

Mycket nöje!