CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och fotokalender

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Bilder med text

Bilder med text

Förklara din kärlek med en bild med text!

 • Dekorativt och modernt uttryck
 • Integrerade ramar, filter och fonter
från 99,00 kr *

Hur vill du beställa?

Produktinformation

Format:

 • Deko print: 18x18, 20x20 og 20x30
 • Retro print: 10,2x12,7
 • Kvadratiska tryck: 12,7x12,7
 • Bildremsa: 14,x5x5,2

Material:

 • 300 g/m²-papper
 • 305 g/m² Fine Art matt papper

Bilder med text

Gillar du att laga mat? Drömmer du om att samla alla dina favoritrecept i din egen kokbok? Gör din egen fotobok här som en kokbok. Använd dina egna bilder och skapa den mest personliga kokboken.

En bild kan säga mer än tusen ord – men gör du en bild med text är du säker på att du får fram ditt budskap! Föreställ dig en vacker kärleksbild med text! Hitta ett foto du redan har eller ta ett nytt av dig och din partner, och skriv ordet Love på eller under med vackra bokstäver. Eller gör en rolig bild med text i form av en stor väggbild av dig och vännerna med en rolig kommentar på?

Visste du att du här hos Cewe.se kan framkalla bilder med text? Det kan du – och det är helt upp till dig vilken stil du tycker om, och vad du föredrar när du ska dekorera ditt hem med till exempel väggbilder och foton i glas och ram. Att det är text på din bild ger den lite mer kant, och gör den ännu mer personlig.

Hur får jag text på mina bilder?

När du designar fotoprodukter hos Cewe kan du välja att göra det på vår hemsida eller i vår fotoprogram som du kan ladda ner gratis. Här får du riktigt många designmöjligheter, och du kan lägga till text på stort sett alla sorters bilder.

 • Du kan till exempel framkalla bilder där du har lagt till text
 • Du kan skriva lite text till bilderna i din fotobok
 • Gör också små bilder med text och gör eventuellt fler, som du kan sätta upp i ett fotocollage på väggen eller gör din helt egen fotovägg med stora och små bilder med text.

Poster med text

Har du tagit några vackra bilder som skulle se snygga ut på en poster? Ladda upp din bild och gör din egen poster med text. Det är en läcker och personlig dekoration som passar till alla rum i hemmet.

Gillar du roliga bilder med text? Eller vad föredrar du?

Några gillar vackra bilder, till exempel landskapsbilder, andra gillar roliga bilder med text, medan andra hellre vill ha bilder med deras barn och porträttfoton av familjen. Fördelen med att göra dina bilder med text här hos CEWE är att du själv bestämmer motivet, eftersom det är dina egna bilder du själv har tagit som du använder till att göra fotoprodukterna. Därför kan du få precis de bilderna med text som du tycker bäst om. Så ta en titt på alla dina fina bilder och välj dem du tycker skulle passa bra som bild med text. Kanske ska du på födelsedagskalas och behöver en present till honom eller en present till henne, som både är personlig, dekorativ och rolig.

Du kan också göra en bild bara med text. Här kan du till exempel skriva ett citat som har betyder något särskilt för dig. Hitta en fin bakgrundsfärg eller -mönster och prova dig fram med den rätta fonten och storleken. Använd vår fotoprogram, där är designmöjligheterna nästan oändliga…

Gör en kalender med foto och text

Du kan självklart också sätta in text på bilderna i din fotokalender. Kanske vill du göra en vacker väggkalender eller bordskalender eller en personlig almanacka. Här kan du använda dina bilder på ett både dekorativt och praktiskt sätt, och bilderna i kalendern kan vara med text i form av söta, roliga hälsningar eller citat, kommentarer som har sagts i de roliga stunderna när bilderna togs.

Behöver du annars lite inspiration till vad du kan använda alla dina fina bilder till? Gör då en fotobok! Istället för de vanliga fotoalbumen kan du göra en bok där dina foton trycks direkt på sidorna.