Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 75 kr till CEWE FOTOBOK

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Preisliste wird geladen...

Priser och leveranstider - CEWE FOTOBOK

Kan du beställa ett fotoalbum med snabb leverans?

Ja, vi är konkurrenskraftiga med alla leveranstider i Sverige.

Hur snabbt du får ditt fotoalbum levererat beror på var du bor i Sverige. Som du kan se på kartan högst upp på denna sida har vi delat in Sverige i 3 zoner, där zon 1 ligger längst söderut, och zon 3 längst norrut. Leveransen inom zon 1 går snabbast. Här kan du till exempel få ett CEWE FOTOALBUM liten levererat inom bara 4-5 vardagar, eller en CEWE FOTOBOG Pure som kan skapas i appen (som kan skapas i vår fotoapp inom 5-6 vardagar.

Mindre fotoalbum kan levereras snabbast

Förutom zonen beror din leveranstid också på det fotoalbum du väljer att beställa. Vid beställning av till exempel ett CEWE FOTOALBUM liten kommer det att levereras inom 4-7 vardagar beroende på var du bor.

Fotobok med snabb leverans

Vi hoppas du blir glad över att få din nya fotobok. Det bästa skulle såklart vara om vi kunde leverera den snabbt. Du kan vara säker på att vi gör allt vi kan för att din fotobok ska komma fram så snabbt som möjligt. I samma stund som du trycker på Beställ, går din order direkt till vårt toppmoderna fotolaboratorium i Tyskland där den omedelbart går i tryck. Allt sker automatiskt och det med målet att fotoböckerna ska kunna levereras snabbt till våra väntande kunder. För ni ser ju fram emot att få era fotoböcker, eller hur?

Det finns goda möjligheter att din fotobok levereras snabbt, och om du bor i zon 1 går det extra snabbt!

Vi levererar snabbt, men börja ändå med fotoboken i god tid

Snabb leverans av fotoboken kan vara viktigt för många, särskilt om boken ska användas som present till ett speciellt tillfälle och därmed ett visst datum. Vi rekommenderar ändå alltid att du gör din fotobok i god tid för alla tillfällen. Se hur du gör det snabbt och enkelt för dig själv att göra din fotobok i god tid:

  • Välj ut de bilder du vill ha med i fotoboken i god tid och skapa en mapp för dem på din dator. Då är de lätta att hämta när du ska sätta igång.
  • Sätt igång och skapa den typ av fotobok och storlek du vill ha. Du kan också i lugn och ro börja sätta in bilder och skriva text om du ska göra en fotobok med text. Detta kan du även göra om det är ett större projekt du ska påbörja. Du kan nämligen, som tidigare nämnt, upprätta en användarprofil och spara din fotobok och arbeta med den i flera omgångar. Det finns alltså ingen anledning till att vänta med att börja i sista minuten.

Du kan även börja tidigt om du ska göra personliga julklappar i form av fotoböcker. Samla ihop de bästa bilderna från året som gått och gör exempelvis en årsbok till familjen.

Vi hoppas att du gläds åt din CEWE FOTOBOK!