Fotokalendrar > Inspiration > Hemmagjord kalender

Hemmagjord kalender med dina egna bilder? Gör den här!


Är du trött på de tråkiga spiralkalendrarna? Eller på den platta papp-kalendern som kommer med posten och är full av reklam som du aldrig får användning för? Designa din egen hemmagjorda kalender med dina egna bilder tryckta på sidorna! Då får du en personlig fotokalender, som ser ut precis som du vill ha den.

Du kan helt enkelt skräddarsy din kalender så den ser ut precis som du vill ha den. Vårt designprogram erbjuder massor av möjligheter att vara kreativ och få ut det bästa av dina bilder.


Väggkalender eller bordskalender? A4 eller A3? Läs om alla möjligheter här


Börja med att tänka ut vad du behöver. Är det en fin kalender som ska stå framme på matbordet så du kan titta på den varje dag när du äter frukost och få koll på dagens aktiviteter? Eller gillar du en stor dekorativ väggkalender, som ska hänga på väggen på din arbetsplats?

Se vad du bl.a. kan välja mellan:

Välj först om du vill göra en väggkalender eller en bordskalender. Inom dessa kategorier kan du göra:


De flesta av våra kalendrar kan dessutom göras kvadratiska eller i hög- eller panoramaformat. Därutöver kan du göra en studiekalender som ersätter den tråkiga saken med spiralrygg som du brukar ha. Även här kan du sätta in dina egna foton på framsidan.


Därför ska du göra din egen fotokalender


Det är något helt särskilt att ha sin egen hemmagjorda kalender med bilder på som man själv har tagit. Det blir en personlig och dekorativ sak som man har nytta av varje dag. Återupplev alla goda minnen från semestern eller andra härliga minnen från året som har gått. Eller fyll kalendern med foton från vardagen, som ju egentligen är det allra bästa.

En hemmagjord kalender har inte något att göra med enskilda framkallade bilder limstift och sax. Däremot gör du det hela online och du får inspirerande hjälp från vårt användarvänliga beställningsprogram och det är helt gratis. Programmet erbjuder oanade möjligheter att göra hemmagjorda kalendrar, fotoböcker och andra fotoprodukter som du kan göra med dina egna bilder.


Så här gör du din egen kalender


  • • Ladda ner och öppna vårt gratisprogram. Då har du riktigt många möjligheter att designa och smycka din kalender
  • • Välj vilken kalender du vill göra
  • • Välj vilket papper den ska tryckas på
  • • Välj om du själv vill göra hela kalendern från grunden eller om du vill ha några designmallar att välja mellan
  • • Gör din kalender som du vill ha den och sätt in dina egna bilder
  • • När du är nöjd med kalendern lägger du den i varukorgen och slutför din beställning

Den hemmagjorda kalendern är klar efter 4-6 vardagar.


Gör planeringen rolig med hemmagjorda kalendrar


Det är roligare att prata om de saker man ska göra och alla de arrangemang man ska till, när det samtidigt är något fint att titta på. Och med kalendern med dina egna bilder tryckta på får du just det.

Dessutom är en hemmagjord kalender en riktigt bra present. Ge t.ex. en hemmagjord fotokalender till de äldsta i familjen. De behöver oftast överblick över avtal och arrangemang och om kalendern dessutom är dekorerad med fina och stämningsfulla bilder av familjen blir det säkert en hit.

Du kan även ge en hemmagjord kalender till din man eller fru med bilder från ert liv. Eller till den förvirrade tonåringen med bilder från konfirmationen, sporten eller tillsammans med vännerna.


Vi hoppas du blir nöjd med din hemmagjorda kalender


Därför ger vi dig 100 % nöjdhetsgaranti på din fotokalender. Vi garanterar den högsta kvaliteten och den bästa servicen. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med din hemmagjorda kalender, kontakta vår kundservice som hjälper dig.