Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 75 kr till CEWE FOTOBOK

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Adventskalender med choklad

Adventskalender

Ge bort en adventskalender och gör dina nära och kära extra glada med personliga bilder och överraskningar.

TILL PRODUKTÖVERSIKTEN

Sista beställningsdag

Få din julkalender i tid. Beställ senast den 22:e november för leverans innan den 1:e december.

Chokladjulkalendrar med din egen bild

Du har följande möjligheter

Appen CEWE Fotovärld

 • Designa och beställ var du än är
 • Enkla designmöjligheter
 • Spara dina projekt i appen
VI REKOMMENDERAR

Beställ online

 • Snabb och enkel beställning
 • Ingen installation nödvändig
 • Fungerar på alla enheter

CEWE Fotovärld - beställningsprogram

 • Många designmöjligheter
 • Enkel installation på PC eller MAC
 • Spara projekt lokalt i din dator

Chokladkalender - adventskalender med choklad

Skapa din egen chokladkalender med din egen bild

Chokladkalender eller julkalender med egna bilder bakom luckorna? Här på CEWE kan du designa vackra, söta och personliga julkalendrar med choklad själv med olika överraskningar bakom luckorna. Vi har julkalendrar för stora och små, och flera av varianterna finns i olika storlekar.

Chokladkalendrar med söta överraskningar

Det är snart jul igen, och vad är det första du behöver fixa i tid före den 1 december? Det är inte julklapparna vi tänker på, de bör du i och för sig också ha koll på. Men du måste se till att ha julkalendrarna klara! Barnen i familjen vill antagligen ha en julkalender med choklad var. Och är inte din partner också värd en chokladkalender med sötsaker att njuta av varje dag fram till julafton? Här på CEWE.se kan du designa olika chokladjulkalendrar med läckra fyllningar eller med små fotoöverraskningar bakom luckorna, och alla våra julkalendrar med choklad trycks med din egen bild. Välj mellan flera olika typer av chokladkalendrar med olika fyllningar. Flera av dem finns i olika storlekar. Kolla in alla olika varianter på adventskalender med choklad och se vad CEWE har att erbjuda när det gäller söta och roliga nedräkningar med julkalendrar till årets bästa natt.

Köp chokladkalendrar online för hela familjen

Alla älskar överraskningar! Både barn och vuxna uppskattar verkligen en liten överraskning, så vad är bättre än en chokladkalender med en liten överraskning varje dag i december, ända fram till julafton? Här kan du skapa flera olika sorters julkalendrar med choklad, eller utan söta saker bakom luckorna, men alla kommer med din egen bild på framsidan. Se här vilka typer av julkalendrar du kan göra:

 • Chokladkalender med Ferrero Roche]-choklad: Läcker chokladkalender för vuxna eller för de lite äldre barnen. Cokladkalendern innehåller olika chokladbitar från Ferrero Rocher, alla individuellt förpackade.
 • Julkalender med choklad från kinder®: För barn och alla med barnasinnet kvar erbjuder vi en chokladkalender med en kinder®-chokladöverraskning under 24 dagar i december. Kalendern innehåller olika typer av mumsiga chokladbitar. Du kan även beställa den nya julkalendern choklad från Kinder® Surprise, som också har några av de välkända chokladäggen bakom luckorna. Och slutligen finns det en riktigt fin blandning av fotokalender och en kinder®-julkalender, nämligen den med både bilder bakom luckorna och kinder®-choklad inuti.
 • Julkalender med bilder bakom luckorna: En annorlunda, spännande och söt julkalender med dina egna bilder både bakom luckorna och på framsidan (utan choklad). Överraska familjen med ett fotominne varje decembermorgon!
 • Godis-julkalender eller julkalender-du-fyller-själv: Skapa en fin julkalender med din egen bild på och köp små godispåsar eller små presenter att lägga bakom luckorna.

En adventskalender är en mysig tradition, och det hör till att få avnjuta en liten godisbit så fort du hoppat ur sängen under de kalla vintermorgnarna i december. En chokladjulkalender är inte bara godis och sötsaker, de hjälper också de små att hålla koll på dagarna fram till den stora natten, och de kan samtidigt träna på datum.

Vilken sorts adventskalender du än väljer; en chokladkalender, en adventskalender med choklad eller godis eller en julkalender med bilder bakom luckorna, kan du vara säker på att den väcker glädje och spänning hos både unga och gamla varje dag i december. Förutom söta saker och fina minnen bakom luckorna har adventskalendrarna också din egen bild tryckt på framsidan i vackra, klara färger. Välj en bild av personen som ska få chokladkalendern, eller en stämningsfull familjebild. Julkalendrar med choklad, eller utan, är också fina som dekoration under hela julmånaden.

Flera av våra julkalendrar, inklusive de med kinder®- och Ferrero-choklad, finns i flera storlekar och varianter.

Designa din chokladkalender själv

Alla våra chokladkalendrar och flera andra av våra vackra fotoprodukter som du kan designa med dina egna bilder utformas i vår kostnadsfria programvara. Ladda ner programvaran, välj ut bilderna du vill använda och utforska vårt moderna designprogram fullt av möjligheter.

Skapa din egen julkalender med choklad, av bästa kvalitet

Både våra chokladkalendrar och våra julkalendrar med foton eller fyll-den-själv-versionen produceras i bästa kvalitet. Adventskalendrarna produceras av stabil kartong som tål att torkas av med en fuktig trasa om det skulle behövas.

Chokladjulkalendrar för företag

Vill du beställa en chokladjulkalender som företagspresent, till dina partners, anställda eller som julklappar till kunder, kontakta vår kundservice här. Kom ihåg att vara ute i god tid! Vi levererar vanligtvis snabbt, men större partier kan ta lite längre tid att producera.

Vill du veta mer om våra spännande fotoprodukter? Kolla in våra fotokalendrar. Du kan skapa olika fotokalendrar med din egen design och med dina egna foton. Det är den självklara julklappen! Eller skapa en personlig fotobok med många designalternativ. Här trycks dina vackra bilder direkt på sidorna i en riktig bok - det bästa sättet att bevara dina minnen. Få julinspiration till julklappar som passar din budget med hjälp av våra presentguider.

Men nu är det julprodukterna som är viktigast! Ta en titt på våra olika julkalendrar med choklad, godis och bilder och hitta den som ska vara julkalendern 2021 för dina barn, din partner eller far- och morföräldrarna.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspiration på fotoprodukter, designtips och rabatter på våra läckra bildprodukter. Ha en riktigt kul och god jul!