CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Lektionskalender

Kalender med dina egna bilder

 • Omslag och flera sidor med personliga bilder
 • Design i svart, rött, grönt och blått
 • Separata sidor för anteckningar
 • Välj startmånad själv
 • Översikt över alla helgdagar och lov
 • Stabil transparent folie som skydd
från 399,00 kr *

Hur vill du beställa?

Produktinformation

Format:

ca 15 x 21 cm (A5)

Leverans:

 • 128 kalendersidor
 • 28 bildsidor
 • Spiralrygg

Papperstyper:

Digitaltryck standard

Lektionskalender med dina egna bilder

Gör läxläsningen lite roligare med en lektionskalender från CEWE! Skapa en personlig läxbok med dina egna bilder av barnen eller deras favoritbilder.

Vissa barn är glada att göra sina läxor och dra upp böckerna upp skolväskan så snart de har kommit innanför dörren. För andra är läxorna inte den coolaste... Med en söt och personlig fotokalender kan du förpacka läxläsning så att det är aptitlig och det är bara för att komma igång. I varje fall är det kul att komma igång med sina läxor när du kan titta på en fin läxbok med favoritbilden på framsidan.

Hur skapar du en lektionskalender

 • Ladda ner och öppna vårt kostnadsfria beställningsprogram.
 • Välj den typ av schema du vill tillverka För att tillverka en lektionskalender ska du välja CEWE KALENDER sedan Planläggningskalender och därefter Studiekalender.
 • Då är du klar att designa lektionskalendern. Du kan välja mellan olika mönster och sidlayouter, och du kan infoga dina egna bilder eller några du vet att barn gillar att titta på.
 • Avsluta med att pynta med cliparts och gå igenom ditt schema för att se att allt är som det ska vara.
 • Lägg den i varukorgen och logga in och fyll i alla nödvändiga uppgifter.

Vem har behov av en läxbok?

Alla skolbarn har glädje av en lektionskalender, både små som stora. De yngsta skolbarnen kan snabbt ta upp läxboken och skriva sina läxor.

Gör också en lektionskalender med utmaningar till ditt barn. Läxböcker med utmaningar är också en bra idé för barn. Det är inte alltid de ser efter kommer ihåg att logga in för att se efter. Och så är det lättare att ta fram läxboken och få en snabb överblick av dag eller vecka speciellt om det finns en riktigt bra bild på kalendern.

Vilka bilder ska du välja till lektionskalendern?

Vad gläder ditt barn? Vad tycker det om att titta på? Du kan dekorera lektionskalendern med bilder som du har tagit själv eller som barnen har tagit och vill ha tryckta på kalendern. Om inte läxboken är avsedd som en födelsedagspresent kan ni möjligen göra den tillsammans? Så barnen kan hjälpa till att bestämma designen och vilka bilder som ska väljas ut.

 • Detta kan till exempel vara en bild på hela familjen om du är på väg att skapa en läxbok för det unga barnet. När han tar fram kalendern i skolan för att skriva in läxor får han en liten hälsning hemifrån.
 • För den stora skoltjejen är kanske en bra idé för lektionskalendern att välja ett foto från ridhuset, pyjamaspartyt eller med alla tjejerna eller med den bästa väninnan?
 • Och till den stora skolpojken; hur vore det med en bild med alla killarna från fotbollslaget? Eller lekkamraterna från gatan därhemma? Eller de små marsvinen? Eller... ?

Vad kan du skriva i lektionskalendern?

Lektioner – självklart! Men även andra saker kan vara bra för barnet att ha inskrivna i kalendern. Till exempel, skolschemat, så att barnet bara kan se efter vad som kommer nästa timme, när man ska ha matematik igen nästa gång, och när det är fritidsaktiviteter.

Faktum är att många barn verkligen gillar översiktlighet och klarhet vad de ska göra och när. Så förutom läxor kan du också skriva in fritidsaktiviteter såsom sport och klassevenemang i lektionskalendern. Dessutom kan det också vara en bra idé att skriva när man har kommit överens om att leka och andra överenskommelser med familjen under helgen.

Se vårt stora urval av fotokalendrar

Här hos CEWE kan du skapa olika typer av fotokalendrar med dina egna bilder. Gör till exempel en familjekalender som kan hänga i köket eller på något annat centralt ställe i huset och som hela familjen kan ha glädje av.

Eller vad sägs om en evighetskalender, som du kan ha hängande hela tiden? Vi har i alla fall med säkerhet en kalender som passar till dig, din familj och till era behov.

Ha så kul!