CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Födelsedagskalender
Födelsedagskalender
Födelsedagskalender
Födelsedagskalender
Födelsedagskalender

Väggkalender med födelsedagar

Få ordning på alla födelsedagar: Skapa en personlig födelsedagskalender snabbt och lätt.

 • Två olika format
 • Digitaltryck standard
 • Skriv in egna noteringar i kalendern
från 369,00 kr *

Hur vill du beställa?

I nästa steg ser du den förväntade leveranstiden utifrån dina val.

Produktinformation

Format:

 • A3 (ca 30 x 21 cm)
 • A2 (ca 42 x 30 cm)

Leverans:

 • Tolv kalendersidor plus täckblad
 • Spiralbindning inklusive upphängning

Papperstyper:

Digitaltryck standard. Man kan skriva på pappret med kulspetspenna.

Exklusivt papper

Läs mer om det exklusiva, matta digitaltrycket
Digitaltryck standard Cewe kalender Digitaltryck standard Cewe kalender Digitaltryck standard Mättade färger, sidenmatt yta

Om du vill göra det lätt att anteckna på ditt papper, ska du välja kvalitetspappret digitaltryck standard med en pappersvikt på 250 g/m² och med en sidenmatt yta.

Födelsedagskalender 2024 med dina bilder

Tillverka en elegant födelsedagskalender med dina egna bilder. Beställ en fotokalender för 2024 på CEWE och se till att du kommer ihåg alla födelsedagar.

Personlig födelsedagskalender från CEWE

Har du svårt att planera, eller glömmer du lätt bort födelsedagar och årsdagar? Beställ en vacker personlig födelsedagskalender från CEWE och håll reda på alla viktiga datum. Det finns gott om plats i kalendern, så att du kan skriva ner flera saker per dag. Nu är det slut med att glömma bort födelsedagar, möten och årsdagar!

Skapa en vacker födelsedagskalender med dina egna bilder

Födelsedagar är de viktigaste datumen under hela året, särskilt om du frågar födelsedagsbarnet. De får man helt enkelt inte glömma! De bör helst kommas ihåg åtminstone hela månaden innan födelsedagen. Du kan vara säker på att göra detta och få en bra överblick för varje månad och det får du med en födelsedagskalender från CEWE där dina egna bilder och årsdagar skrivs ut på kvalitetspapper till en personlig fotokalender 2024.

Kolla in våra andra planeringskalendrar i olika format och med olika funktioner. Vi har också en stor födelsedagskalender i A3- och A2-format om du behöver mer utrymme, vill se större bilder, eler vill vara säker på att du inte missar några födelsedagar i år.

Födelsedagskalender med många designmöjligheter

Alla har behov av en kalender för att hålla ordning på alla födelsedagar, avtal, möten och evenemang. Få en genomgripande överblick av det allra viktigaste, födelsedagar, med en födelsedagskalender för 2024. Förse kalendern med dina egna fina bilder av familjen och vännerna eller andre fina och stämningsfulla bilder du har taget. Få en uppsjö av möjligheter att designa fotokalendern så den blir fin att hänga på väggen och passa din inredning och livsstil. Du kan bland annat själv välja från en många olika mallar och bestämma färger och typsnitt själv.

Med en födelsedagskalender kan du snabbt få en överblick över hela månaden med sina födelsedagar och andra årsdagar. Dessutom kan du självklart också skriva in andra avtalade tider och möten. Du kan utforma kalendern direkt på vår webbplats, i vår foto app eller genom att ladda ned vår designprogramvara.

Välj själv startmånad på din fotokalender!

Men en kalender börjar alltid i januari, eller hur? Nej, inte nödvändigtvis. Tänk om du i april kommer på att du vill ha en födelsedagskalender med årets årsdagar. Ska du vänta till december för att göra det? Eller köper du en kalender i vilken redan 4-5 månader har gått? Lyckligtvis kan du här hos oss bestämma vilken startmånad du vill att din fotokalender ska börja med. Det gör du när du designar din kalender i vår programvara.

Så här gör du en födelsedagskalender i vår programvara

Med vår gratis designprogram får du de flesta alternativ när det gäller design, layout, dekorationer och så vidare. Se här hur det går till:

 • Ladda ner och öppna vår programvara och klicka på den kalendertyp du vill skapa.
 • Välj därnäst vilken papperskvalité du vill att fotokalendern trycks på.
 • Sedan kan du välja en Designkalender där du utformar din födelsedagskalender från grunden eller en Kreativ kalender där du använder förutbestämda mallar. Välj den typ som passar bäst till ditt temperament och till ditt konstnärliga sinne.
 • Gör kalendern genom att designa den och dra dina bilder.
 • I editorn kan du ställa in startdatumet och välja om helgdagar ska visas och så vidare.
 • Få tillgång till många fler design- och redigeringsfunktioner i programvaran, antingen genom att högerklicka med musen eller genom att föra musen över.

Så här gör du en födelsedagskalender på vår webbplats

 • Klicka på Designa online och välj en design- eller layoutmall.
 • Välj startmånad i menyn till höger.
 • Ladda upp dina bilder och sätt in dem genom att dra in dem på sidan.
 • Kontrollera din design kontinuerligt genom att klicka på Öppna förhandsvisning.
 • Lägg din födelsedagskalender i varukorgen när du är nöjd.
 • Logga in och slutför din beställning.

Du kommer att får din fotokalender inom 4-6 vardagar.

Så här gör du en födelsedagskalender i vår app

Du kan också välja att göra vår fotokalender med vår populära app, CEWE bildvärlden. När du vill skapa en födelsedagskalender med vår app, ska du göra enligt följande:

 • Ladda ner appen i app store och öppna den.
 • Välj Min CEWE KALENDER och välj den kalendertyp du vill skapa.
 • Välj papperskvalité och den design du vil ha för din kalender.
 • Välj startmånad och år.
 • Nu kan du sätta i gång med att sätta in bilder in i din kalender, direkt från din telefon.
 • Lägg till färger och text, om det behövs, och lägg fotokalendern i din korg när du är nöjd.

Vilka bilder kan jag få på min födelsedagskalender?

Kolla dina digitala bilder och bestäm dig för vilka du vill ska tryckas på kalendern. Kanske har du många trevliga bilder på barnen och då ligger det ju nära tillhands att välja den perfekta bilden på Magnus i maj månad, om han har sin födelsedag då, och en fin bild på Nicoline i augusti, om det är hennes födelsemånad. Det är också möjligt att välja mer än en bild för varje månad, så det finns ingen anledning till panik om flera familjemedlemmar eller goda vänner har födelsedag samma månad.

Du kan också dekorera med en bakgrundsbild från den årstid födelsedagskalendern gäller för. Det ser riktigt trevligt ut med lite snö i bakgrunden under vintermånaderna eller med härliga höstfärger i form av vackra, vissnande löv under oktober.

Skapa också andra fotokalendrar med egna bilder

En hemmagjord kalender med bilder är något speciellt att ha, eftersom den är designad precis så som du vill ha den. På detta sätt gör fotokalendern det möjligt för dig att både få en snabb överblick av månadens födelsedagar och andra minnesdagar, och samtidigt ska den vara ett dekorativt blickfång i ditt kök eller där den ska hänga.

Om du inte vill lägga ner så mycket arbete på kalendern och som bara håller ett år, ger vi dig möjlighet att göra en egen evighetskalender till födelsedagar. Födelsedagarna inträffar varje år på samma datum, så det blir en snygg födelsedagskalender med dina snygga bilder som året innan.

Mycket nöje med att skapa din helt egen fotokalender. Tänk på att du alltid kan kontakta vår kompetenta kundtjänst om du har problem när du ska göra din födelsedagskalender 2024.