Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Inbjudningar

Gör egna bröllopsinbjudningar till din stora fest

Gör något extra av bröllopet – skapa dina egna unika inbjudningar

Ska du gifta dig? Grattis! Nu väntar planering och förberedelser inför bröllopet, som sedan ska firas med vänner och familj. Kanske har ni redan hittat ett datum för bröllopet, och kanske är ni till och med så långt fram i planeringen att ni också har hittat rätt plats. Nästa steg är att få gästerna inbjudna. Designa dina egna bröllopsinbjudningar snabbt och enkelt med fina bilder – då blir inbjudningarna extra personliga och helt unika.

Testa att göra personliga bröllopsinbjudningar

Bröllopsinbjudningar med en bild av ett par som kramar varandra vid havet, liggande på ett brunt träbord
Du kan enkelt göra egna bröllopsinbjudningar och få precis det utseende du vill ha

Sprid glädje till dina gäster med bröllopsinbjudningar som du själv har lagt både tid och omtanke på att göra. Det är något alldeles speciellt att få ett fint och välskrivet kort i brevlådan, läsa det och känna all omsorg som lagts ner. Och glädjen du skapar med dina bröllopsinbjudningar kommer säkert att spridas tillbaka. Ett fint kort lägger grunden för resten av festen och hjälper till att bygga upp spänningen inför den stora dagen.

Du har många möjligheter att göra din inbjudan personlig och unik hos oss. Skapa exempelvis inbjudningar med en extra touch av lyx med vackra detaljer med effektlack.

Boka datumet med ett save the date-kort

Save the date-kort med bilder på två personer med armarna om varandra liggande på ett träbord
Designa och skicka personliga save the date-kort till gästerna så att de kan sätta ett stort kryss i kalendern

Om ni inte har kommit så långt med förberedelserna inför bröllopsfesten än, så är det en bra idé att börja med att se till att gästerna vet att de måste boka ett datum i kalendern i god tid – så att alla kan komma. Skicka ett save the date kort innan de officiella bröllopsinbjudningarna skickas ut. Save the date-inbjudningarna behöver inte vara flashiga eller fulla med text. De kan designas ganska enkelt och elegant – och samtidigt bidrar de till att bygga upp spänningen inför den magiska dagen! Välj ett enkelt fotokort eller ett dubbelsidigt dubbla kort - vi har många färdiga mönster och designmallar som du enkelt kan välja mellan.

Texten på ett save the date-kort kan exempelvis se ut så här:

Sätt ett kryss i din kalender
Vi ska gifta oss 25 juni 2022 i
S:t Fredriks kyrka, Sundsvall
Camilla & Troels

Kort och koncist, som senare följs upp med en "riktig" bröllopsinbjudan när allt är på plats.

Göra egna bröllopsinbjudningar snabbt och enkelt

Bröllopsinbjudningar ligger på ett bord medan en hand skriver text inuti inbjudan
Det är både enkelt och går snabbt att skriva text när du göra dina egna bröllopsinbjudningar

Det är enkelt att skapa den perfekta looken för dina inbjudningar i vårt kostnadsfria design- och beställningsprogram eller foto app, där du bland annat kan välja bland många färdiga mönster och designmallar. Innan du sätter igång rekommenderar vi att du har lite information redo:

  • Vad bjuder du in till?
  • Vem är inbjudan till?
  • När ska festen vara?
  • Var ska festen äga rum?
  • När ska gästerna svara senast?

I en bröllopsinbjudan kan texten exempelvis se ut så här:

Kära Ida och Mårten

Vi bjuder in till en storslagen bröllopsfest! Putsa upp dansskorna, och gör ett extra hål i bältet, för detta blir en riktig fest med allt vad det innebär!

Vigseln äger rum i S:t Fredriks kyrka i Sundsvall, den 25 juni 2022 kl 13.00. Direkt efter vigseln öppnar vi dörrarna till en fest på Palatset, Örnvägen 3. Vi önskar dig en oförglömlig dag i gott sällskap med eviga minnen och ömma fötter dagen efter. Vi ser fram emot att se dig på vår stora dag! O.S.A. 1 maj 2022

Kära hälsningar Camilla och Tomas

När texten är på plats kan du sätta dig ner och välja den perfekta bilden till framsidan av inbjudningskorten. Kanske har du tagit en bild speciellt för bröllopsinbjudningar och placeringskort? Det är en smaksak om du vill hålla det minimalistiskt med enbart bild och text, eller om du vill dekorera inbjudan ytterligare med dekorationer och ramar. Möjligheterna är många och vi har hundratals fina designmallar att välja mellan. Genom att göra egna bröllopsinbjudningarna får du precis det utseende du vill ha! De överväganden ni gjort i samband med era bröllopsinbjudningar kan ni ta med er till ert placeringskort och menyer. Då får du en röd tråd hela vägen till, och under festen, och det hela kommer att framstå som vackert och genomtänkt.

Lätt att designa och beställa inbjudningar

Bröllopsinbjudan designas i programvaran CEWE Fotovärld på en dator
Det går att utforma inbjudningarna på flera olika sätt, beroende på vilken stil du gillar mest

Du har många alternativ för att designa och beställa dina bröllopsinbjudningar. På vår hemsida kan du snabbt börja designa inbjudningarna till ditt bröllop. Om du är kreativ och vill göra inbjudningarna från grunden är det en bra idé att ladda ner vårt designprogram och designa dem här. Då får du den mest flexibla upplevelsen och flest alternativ för att designa inbjudningarna.

Du har även möjlighet att designa dina inbjudningar i vår foto app. Då kan du göra inbjudningarna på vägen hem på tåget, i soffan medan du ser på serier, eller var det nu passar dig bäst.

Vilken lösning du än väljer är det både enkelt och går snabbt att designa bröllopsinbjudningar. Och när inbjudningarna är utskickade och spänningen inför bröllopet ökar kan ni börja förbereda gästboken inför bröllopet.

Mycket nöje!

Välkomstförmån

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar
  • Unikt erbjudande för din första beställning av CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar
  • Kreativa idéer och inspiration
  • Fototips och spännande produktnyheter
  • Roliga fototävlingar
  • Passa på att använda erbjudandet till att skapa vackra och personliga presenter - snabbt och smidigt!
* Du får värdekoderna när du har anmält dig till nyhetsbrevet. Koderna gäller för din första beställning av CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar. Genom att registrera dig godkänner du vår dataskyddspolicy, som du hittar längst ner på sidan. Du kan när som helst avregistrera dig via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket :)

Bekräfta din prenumeration i e-posten vi har skickat till dig*

Av säkerhetsskäl får du inom kort ett bekräftelsemeddelande på e-post. Du aktiverar din registrering genom att klicka på länken i e-postmeddelandet.

Ursäkta!

Det uppstod tyvärr ett fel!

Det gick tyvärr inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev, försök igen senare.