Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Skapa en vacker gästbok till ditt bröllop

Gör gästboken extra personlig – designa boken som en vacker fotobok

Gästboken är en klassiker för stora fester - speciellt för bröllop! Gästerna kan skriva en kärleksfull, söt eller rolig hälsning till dig på den stora dagen. Bröllopsgästerna bestämmer själva vad de skriver – men oavsett vad är det kul att sätta sig ner och bläddra igenom gästboken när festen är över - ett fint sätt att minnas dagen. Det finns många sätt att skapa en gästbok till bröllop – här får du några förslag från oss.

Designa en klassisk gästbok till bröllopet

Det går snabbt och är enkelt att designa en personlig gästbok till bröllop – skapa den precis som du vill ha den

Det finns otaliga gästböcker med blanka sidor, men varför inte skapa något speciellt och unikt för just ditt bröllop? Vi ger dig möjlighet att skapa en personlig gästbok till bröllopet – och det är ganska enkelt!

En CEWE FOTOBOK som gästbok ger många möjligheter att göra din klassiska gästbok riktigt vacker och anpassad efter olika tillfällen. Du kan designa bokens omslag med både bilder och text. Om du är ute efter en enklare look kan du välja ett snyggt omslag med text, tryckt med effektlack i guld, silver, roséguld eller blank effektlack. En klassisk look för bröllopet kan även vara en fotobok inbunden i vitt skinn med effektlack i guld.

Lägg till bilder inuti din bröllopsgästbok

Gästbok med bilder på gästerna ligger uppslagen på ett bord
Tillägna en sida i gästboken till varje gäst, med ett personligt foto på gästen

Ett sätt att variera den klassiska gästboken är att lägga in bilder på gästerna i boken. Förbered din fotobok innan bröllopsfesten genom att hitta bilder på alla gäster, och dedikera en sida till varje gäst. Då hittar gästerna snabbt var deras hälsning ska skrivas, och så får du lite bättre ordning i gästboken till bröllopet, jämfört med en klassisk bok med endast blanka sidor.

Ett förslag är att använda porträtt av gästerna, då blir det enhetligt och för de flesta gäster kan man nog hitta ett fint porträtt på deras sociala medier. Ett annat tillvägagångssätt kan vara att välja dina favoritminnen med gästerna som exempelvis reseupplevelser ni har haft tillsammans, fina middagar ni ätit eller roliga fester ni varit på.

Ge gästboken till bröllopet extra personlighet

Uppslagen gästbok med bilder på bröllopsgäster, ligger på ett rosa bord
Låt gästerna ta bilder på sig själva under festen, som du kan sätta in i gästboken bredvid deras hälsning

Du kan också låta gästerna ta sina bilder själva. Skapa en blank gästbok till bröllopet - och lägg fram den tillsammans med en direktbildskamera eller engångskamera, och låt gästerna själva ta sin bild till gästboken. I det gästboksformatet får gästernas personlighet och bröllopshumör lysa igenom extra mycket.

Du kan även förbereda gästboken för dessa bilder genom att lägga in tomma ramar med plats för bilderna i boken. När festen är över kan vi framkalla bilderna från engångskamerorna åt dig. Sedan kan du själv klistra in bilderna i boken. Använder du fotohörn kan du dessutom enkelt ta ut bilderna ur boken igen om du skulle vilja det i framtiden.

Förutom en massa hälsningar från ert bröllop kommer ni även att ha en hel del bilder från den stora dagen, så kom ihåg att samla era bröllopsfoton i en personlig bröllopsbok efter festen.

Skapa gästboken för ditt bröllop online, i vår foto app eller i vårt kostnadsfria design- och beställningsprogram. Mycket nöje med att designa boken - grattis till ditt bröllop!

Välkomstförmån

Få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar og fotokalender*
  • Unik välkomstförmån
  • Kreativa idéer och tips
  • Få ännu mer inspiration
* Du får värdekoderna när du har anmält dig till nyhetsbrevet. Koderna gäller för din första beställning av CEWE FOTOBOK och förstoringar. Genom att registrera dig godkänner du vår dataskyddspolicy, som du hittar längst ner på sidan. Du kan när som helst avregistrera dig via länken i nyhetsbrevet.
Tack så mycket :)
Bekräfta din prenumeration i e-posten vi har skickat till dig*

Av säkerhetsskäl får du inom kort ett bekräftelsemeddelande på e-post. Du aktiverar din registrering genom att klicka på länken i e-postmeddelandet.

Ursäkta!
Det uppstod tyvärr ett fel!

Det gick tyvärr inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev, försök igen senare.