Fotopresenter

Se våra många fotopresenter

Skrivartiklar

SKRIVARTIKLAR

Designa snabbt och enkelt personliga skrivartiklar till skolan, kontoret eller privat. Lägg enkelt till dina härligaste bilder.
från 129,00 kr*
Presenter från hjärtat!

DEKORATION

Dekorativa presenter med stämningsfulla effekter. Dessa personliga fotopresenter ger rummets inredning en sista touch.
från 95,00 kr*
TEXTILER

TEXTILER

Med vår professionella designeditor kan du designa din fotopresent helt personligt efter dina egna önskemål och kombinera med designmallar. Det finns inga gränser!
från 59,00 kr*
SPEL OCH GOSEDJUR

SPEL OCH GOSEDJUR

Använd dina vackraste bilder till att skapa ett spel eller en leksak som är helt speciell. Upplev dina bilder bit för bit som pussel eller kortspel.
från 99,00 kr*
Muggar

MUGGAR

Du kan dekorera muggar, flaskor, vattenflaskor o.dyl. med din favoritbild med vacker design - även extra stort i panoramaformat.
från 99,00 kr*
Presentkort

Presentkort

Ett presentkort är alltid en bra idé till en födelsedag, bröllop eller andra tillfällen. Välj mellan 6 olika belopp. Presentkortet gäller hela produktsortimentet från CEWE FOTOBOK, inbjudningar, kalendrar, fotopresenter osv.
från 100,00 kr*

Stort sortiment av fotoprodukter

Det är inte alltid enkelt att hitta en personlig present till dem man tycker om. Men en snygg fotopresent som är dekorerad med en av dina egna bilder är alltid en hit, även om högtiden är jul, födelsedag, mors/fars dag, alla hjärtans dag eller något helt annat.

Hos Cewe.se hittar du ett stort sortiment av fotopresenter till både unga och gamla som passar till varje tillfällle. Du kan till exempel göra personliga skrivartiklar, skal till smartphones och tablets, dekorationer, saker till skolan och till kontoret och mycket, mycket mer – du kan designa alla produkter med dina egna bilder. Det är också en bra möjlighet att göra en unik och personlig present till dig själv eller andra.

Så designar du dina personliga fotopresenter

Du kan enkelt designa alla våra fotopresenter med dina egna bilder. Så här gör du:

1. Välj önskad fotoprodukt och tryck på ”Designa här”.
2. Lägg till din bild och eventuellt en personlig text.
3. När du är nöjd med din design, tryck på ”Lägg i varukorg”.
4. Skapa en profil/Logga in och genomför din beställning.
5. Du får din fotopresent med posten inom 6-13 vardagar (beroende på vald produkt).

Alla våra personliga presenter är olika, och produktionstiden varierar därför också. För att vara säker på att din fotopresent hinner fram i tid är det därför en bra idé att kolla priser och leveranstider när du planerar att ge bort en fotopresent.

Frågor?

Har du frågor om våra fotopresenter, om designprocessen, om din beställning eller om något helt annat, är du välkommen att kontakta vårt kompetenta kundserviceteam. Kundservice sitter redo att hjälpa dig med att göra din personliga present måndag-fredag från 8.30- 18.00. De kan kontaktas på telefon 7879 7803 eller via support@Cewe.se.