Fotopresenter > Presentidéer

Presentidéer till honom och henne – hitta de bästa presentidéerna här


Det är roligt att få presenter, det är nog de flesta överens om. Men det är också roligt att ge presenter när man vet att de uppskattas och tas emot med ett leende eller kanske till och med en glädjetår. Om det dessutom har varit roligt att göra presenten är det ju nästan ännu bättre.

Vem älskar inte att få presenter? Och det bästa är att det inte ens måste vara ett speciellt tillfälle för att ge någon en present. Självklart firas ju jul och födelsedagar, och sen är det mors dag och fars dag, och de där särskilda dagarna som bröllop, konfirmation och dop. Till dessa hör ofta presenter. Men du kan ju även ge presenter till dem du tycker extra mycket om en helt vanlig torsdag bara för att ...

Det finns så många sätt att visa tacksamhet och kärlek för dem man tycker om. Goda gärningar, omtänksamhet i vardagen ... och presenter!

Vad är det för slags presentidéer pratar vi om, det finns ju så mycket? Självklart är det fotopresenter från CEWE som vi pratar om, presenter som du gör själv med dina egna bilder. Få presentidéer till väninnan, honom eller henne med din egen bild tryckt på. Läs mer om våra idéer på presenter till mannen som har allt, kvinnan som aldrig önskar sig något och till alla andra.


Presentidéer till kvinnor


Många kvinnor tycker om vackra saker till hemmet, så vad sägs om en fin väggbild till henne? Med en bild som du valt ut från dina egna bilder på kameran eller telefonen kan du var säker på att ge henne en helt unik väggbild som ingen annan har. Du kan också välja en vacker naturbild om du vet att naturmotiv är något hon gillar, och du kan anpassa bilden i vår software så att den får det format och den storlek du vill ha.

Du kan även hitta mindre presentidéer till exempelvis hon som älskar att sitta och lägga pussel. Eller så har du kanske en väninna som behöver koppla av med pussel men som aldrig kommer till skott? Ge henne ett pussel med foto som hon kan sitta och slappna av med som ren underhållning. Och du har naturligtvis sett till att det är ett pussel med ett vackert motiv av er tillsammans eller av hennes barn.

Det sägs att en bild säger mer än tusen ord. Om du är ute efter en presentidé till väninnan som du känt i många år, vore det inte en bra idé att framkalla bilder och rama in dem? Kanske har ni känt varandra i många år och då har du nog en hel del bilder liggande. Leta fram de bästa pangbilderna och rama in dem i en tjusig ram.


Presentidéer till mamma


Ja, till henne kommer du inte undan med present två gånger om året, utan hela tre gånger ska hon ha present, minst! Förutom julklapp och födelsedagspresent har hon ju även sin helt egna dag i egenskap av att hon är mamma: Mors dag.

Mammor finns ju underbart nog i flera varianter. Från den unga till den mer ålderstigna. Gemensamt för mammor i alla åldrar är att barnen är det bästa hon har. Därför är CEWE FOTOBOK den givna presentidén till mamma. Fotoboken är ett konkret minne om roliga tilldragelser, men även vardagsbilder och vanliga händelser förtjänar en plats i boken. Gör en stämningsfull fotobok med bilder av familjen och lägg till text med små historier och kommentarer till bilderna.

En annan god presentidé är en fin väggbild. Hitta en bra bild med hela familjen och ladda upp den i vår designsoftware. Då har du möjlighet att göra din helt egen personliga bild till väggen och du kan få den tryckt på akrylglas eller göra en bild på canvas eller vad som nu passar till hemmet.


Presentidéer till tonårstjejer


Ja, nu blir det genast lite svårare, tänker du nog. Men det behöver det inte bli. Se bara här vad vi föreslår till unga damer:

Alla gillar att se bilder från speciella tillfällen och minnesvärda händelser, även tonårsflickor. Och det är något mysigt över att sitta med en fysisk fotobok och bläddra i den och se på bilderna och le åt minnena. Och du kan till och med göra det ännu smartare genom att lägga till videoklipp. Hur då? Jo, det är ganska enkelt: Lägg till videon som en bild i din fotobok. När tonåringen får sin present och tittar i fotoboken, skannar hon bara QR-koden och kan se videon i sin telefon. Fotoböcker är därmed inte helt old school fotoalbum, utan även nya och smartare sätt att få ut mer av sina bilder och minnen.

Är budgeten och tiden mer lämpad för andra typer av presenter? Vad säger du i så fall om att ge tjejen en T-shirt med tryck? Välj en bild på henne och hennes bästa vän tillsammans och du har en söt och rolig present. Och hon kan vara säker på att hon har en t-shirt som ingen annan har.


Den bästa presentidén


Och här kommer den bästa presentidén ever: Presentkort! Ett presentkort har alla användning för och det kan ges vid alla tillfällen. Ett presentkort på produkter man kan skapa med sina egna bilder kommer säkerligen inte att bli liggande i någon låda. Det kommer att användas till personliga väggbilder, en fin fotobok eller något annat.

Fotopresenter är solklara presentidéer till honom och henne och till stora och små. Att se bilder och återuppleva roliga och mysiga stunder är något alla tycker om. Presentidéer kan var mycket mer än upplevelser, blommor och choklad. Och det bästa med att göra dina presenter både till honom och till henne hos CEWE är att det är minst lika roligt att göra dem som det är att få dem. Våra fotoprodukter kan göras direkt på vår hemsida eller i vårt kostnadsfria designprogram.

Är du ute efter andra roliga presentidéer, så ta en titt på våra förslag på galna och underhållande skämtpresenter, även de skapade med dina egna bilder.

Lycka till!