Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Hemgjorda julklappar du kan beställa i helgen

Behöver du fortfarande fixa de sista julklapparna? Kolla in våra tips på hemgjorda personliga julklappar som bara tar några minuter att göra. Välj ut dina bästa bilder och beställ dina julklappar nu!

Är du sent ute med din julklappsshopping i år? Då har vi tips på hemgjorda julklappar som både är personliga och som går snabbt att göra. Välj ut dina bästa bilder och beställ julklapparna online här hos oss.

Vill du överaska din mamma och dina barn med personliga julklappar och vill undvika shoppingträngseln så hjälper vi gärna till.

Hos CEWE kan du beställa alla dina julklappar online. Allt du behöver är dina egna personliga bilder och en dator eller smartphone, så har du snart årets hemgjorda julklappar redo. Här får du fem tips på julklappar som är både personliga och unika. Och julklapparna går snabbt och smidigt och skapa.

Skapa ett personligt mobilskal med egen bild

Känner du någon som är lite klumpig och som ofta har otur med sin smartphone? Om svaret är ja, så är det perfekta hemgjorda julklappen ett mobilfodral. Förutom att skydda telefonen mot repor och slag, kan du dekorera skalet med en fin bild som du själv har tagit.

Det finns många olika mobilskal att välja mellan. Testa till exempel våra nyheter, ett galleriskal eller ett matt silikonskal.

Hitta det finaste skalet nu

Ge bort ett pussel med många timmars underhållning

Ett pussel är en klassisk julklapp för alla åldrar, som passar särskilt bra under den kalla och mörka vintern, när man gärna myser inomhus. Varför inte göra spelet extra personligt med din egen personliga bild på?

Vi har pussel i många olika storlekar beroende på vilken svårighetsgrad du vill att din hemgjorda julklapp ska ha.

Kolla in våra pussel och spel, och skapa personliga julklappar redan idag.

En mugg är den perfekta hemgjorda julklappen

Att göra julklappar själv kräver inte alls mycket tid, och är samtidigt väldigt enkelt. Om du har ett riktigt bra foto är det allt som behövs för att skapa en unik, hemgjord julklapp, till exempel en mugg med ett foto på.

Välj ut din roligaste, mysigaste eller vackraste bild och få den exempelvis tryckt på en emaljmugg eller en drickflaska.

Beställ en eller flera fotomuggar här - och passa på att beställa en extra till dig själv.

Beställ en fin väggbild med kärleksfulla minnen

Vad sägs om en bild på canvas, akrylglas eller aluminiumplatta?

Välj ut en fin bild på dig och dina barn eller dig och dina syskon och beställ hemgjorda julklappar till dina föräldrar och syskon. Du kan välja väggbilder i olika storlekar, så att den passar perfekt på just din vägg.

Se vårt stora utbud och skapa en väggbild snabbt och enkelt.

Skapa din väggbild här

Skapa en vacker fotobok i appen, på nolltid

Om du vill skapa en fotobok som årsbok eller personlig barnbok och vill att det ska gå snabbt och enkelt, kan du faktiskt beställa en snygg fotobok snabbare än du tror. Hemligheten bakom en snabb hemmagjord julklapp är att använda funktionen "smart val" i vår app när du skapar din fotobok.

När du ska välja bilder till din bok kan du använda "smart urval". Appen analyserar sedan dina bilder och väljer ut de allra bästa. Appen kan även fördela bilderna på bokens sidor. På så sätt går det snabbt att göra en fotobok. Testa till exempel en CEWE FOTOBOK Kvadratisk som har ett smidigt format som passar perfekt för ett mindre evenemang som en födelsedagsfest eller utflykt.

Ladda ner vår app för iPhone eller Android här.

Tips: Har du sparat dina bilder i CEWE myPhotos tar det inte lång tid att göra fotoböcker i vårt designprogram heller. I programmet låter du helt enkelt assistenten göra jobbet automatiskt åt dig.

Vi hoppas att du redan har beställt dina hemgjorda julklappar. Annars hittar du fler fotopresenter och tips på julklappar här. Mycket nöje med julshoppingen hemma från soffan!

Är det någon annan du behöver presenter till?

Testa våra olika presentguider och få massor av tips och inspiration till årets julklappar

Guider till våra tre julklappsfavoriter

CEWE FOTOBOK, fotokalender och förstoringar är våra tre största julklappsfavoriter. Se hur du skapar den perfekta julklappen.

Välkomstförmån

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på din första order
  • Kreativa idéer och inspiration
  • Fototips och spännande produktnyheter
  • Roliga fototävlingar
  • Passa på att använda erbjudandet till att skapa vackra och personliga presenter - snabbt och smidigt!
* Du får värdekoden när du har anmält dig till nyhetsbrevet. Koden gäller på hela din första beställning av fotoprodukter. Genom att registrera dig godkänner du vår dataskyddspolicy, som du hittar längst ner på sidan. Du kan när som helst avregistrera dig via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket :)

Bekräfta din prenumeration i e-posten vi har skickat till dig*

Av säkerhetsskäl får du inom kort ett bekräftelsemeddelande på e-post. Du aktiverar din registrering genom att klicka på länken i e-postmeddelandet.

Ursäkta!

Det uppstod tyvärr ett fel!

Det gick tyvärr inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev, försök igen senare.