Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Födelsedag

Använd dina foton kreativt

Bilder från födelsedagar – läs här om spännande sätt att använda dem på

Det är härligt att vara inbjuden på födelsedagskalas! Härligt umgänge med människor man tycker om, god mat och kanske rolig underhållning. Och som vid alla andra festligheter tas telefonen ofta fram och vi tar bilder på födelsedagsbarnet, gästerna, presentbordet, maten osv.

Oftast sparar vi bilderna från kalaset och tittar på dem ibland. Vi visar dem för de som var med på kalaset och njuter av att vi förevigade de härliga ögonblicken. Men så glöms födelsedagsbilderna oftast bort. Och det är synd, så varför inte använda dina foton från Albertas första födelsedag, från den oförglömliga 40 års-födelsedagen eller bilderna från 60 års-födelsedagen för mormor på ett kreativt och annorlunda sätt? Ja? Bra, läs då med.

Om du snart ska på kalas och ännu inte har köpt present till han och till hon som fyller år, så har du garanterat redan en idé om vad du vill ge till födelsedagsbarnet. Kanske har du även redan bestämt dig för vad du ska ha på dig, och hur håret ska sitta. Men en sak fattas garanterat – födelsedagskortet som ska sitta på presenten eller som ska skickas som en hälsning till födelsedagsbarnet. Vem har inte provat att vara på väg ut genom dörren och först då komma på att man har glömt kortet …?

Gör ett personligt födelsedagskort

Men bara lugn, det kan vi hjälpa dig med! Du kan göra ett personligt födelsedagskort. Använd en av dina egna fina bilder av födelsedagsbarnet eller eventuellt ett av er två tillsammans, och skriv en söt hälsning på kortet. Du kan göra det snabbt och enkelt på vår hemsida, där du kan framkalla bilder. Du ska bara ladda upp bilden du vill använda till födelsedagshälsningen. Dekorera bilden lite, om du vill, och välj mellan olika papperskvaliteter. Beställ och få din bild till födelsedagen med posten eller avhämta det själv vid postutlämningen kort tid därefter.

Med en så personlig och fin hälsning kan du vara säker på att kortet inte bara hamnar i papperskorgen tillsammans med presentpapperet. Kanske får det en välförtjänt plats på kylskåpet eller kanske till och med sätts in i en ram?

Du kan också använda det fina kortet som en hälsning du skickar till födelsedagsbarnet. Du kanske inte kan komma till födelsedagskalaset, eller kanske hålls det inget kalas – men du vill ändå gärna skicka en födelsedagshälsning.

Och nu när vi pratar om bilder och födelsedagar, läs med för att få bra idéer till de bästa födelsedagspresenterna, det finns idéer till presenter till honom och presenter till henne.

Ge bilder till födelsedagen

Det kan ibland vara svårt att hitta på födelsedagspresenter. Innan fick du en bra idé till ett fint födelsedagskort med bild, nu får du ett par bra idéer till födelsedagspresenter som säkert kommer göra mottagaren glad.

Det finns inget bättre än att ge personliga presenter. De skapar nästan alltid glädje och får en särskild plats i födelsedagsbarnets hjärta. De skiljer sig lite från de andra presenterna, eftersom det inte är en present man bara kan gå ut och köpa i en butik. Det är alltså helt unika presenter som är gjorda eller köpta speciellt till födelsedagsbarnet. Och det finns inget som är mer unikt och personligt än fotopresenter. Så gör ett fotoalbum med de bästa bilderna eller något helt annat. Eller läs med här för mer inspiration.

Hur kan du använda dina egna bilder till födelsedagen?

Här hos Cewe.se kan du göra den perfekta presenten till födelsedagen med bilder av födelsedagsbarnet eller andra motiv du själv har tagit. Du ska bara välja en fotoprodukt du gärna vill skapa och ladda upp bilden du vill ha tryckt där på. Det finns många olika sorters bilder du kan göra och ge i present. Det finns nästan allt, ända från en fin förstoring på fotopapper till Retro Prints, som är charmiga och mycket dekorativa. Se även vårt urval av vackra ramar som passar till de flesta bilderna.

Här får du ett par idéer till användning av födelsedagsbilder:

  • Önskar sig födelsedagsbarnet något nytt till hemmet? Vad sägs om en läcker bild till vardagsrummet med ett motiv du har tagit på en plats ni har varit på tillsammans? Du kan också alliera dig med hans/hennes familj och ta fina familjebilder som gör till en väggbild till henne.
  • Gör ett fint porträttfoto av födelsedagsbarnet. Eventuellt en svart-vit bild, som verkligen är elegant och passar till just denna sortens bilder.
  • Ska det vara något annat än väggbilder, finns en vacker fotokalender eller en personlig almanacka, det är också en härlig present att få. Om du är trött på att ditt arbete med att göra kalendern bara håller i ett år – så gör du bara en evighetskalender! Hitta de bästa bilderna du har av födelsedagsbarnet och se fram emot att ge bort en både vacker och praktisk födelsedagspresent som det garanterat inte finns andra av på presentbordet. Och den håller år efter år!
  • Sätt in bilder från födelsedagen i en fotobok. Om du har varit med på många födelsedagar har du säkert många bilder. Gör en vacker bok med foton från de senaste årens födelsedagar.
  • Ge en fotobok med gemensamma bilder i present till födelsedagsbarnet: Alliera dig med de andra gästerna och se om de vill dela deras bilder med dig. Bilderna från födelsedagen kan du använda till att göra en fotobok från festen, och så har du faktiskt julklappen eller nästa års födelsedagspresent redo.

Du kan använda bilder du själv har tagit av allt mellan himmel och jord. Några föredrar foton av familj och vänner, andra tycker bättre om landskapsbilder och grafiska motiv. Se även din möjlighet att framkalla Facebook-bilder, där vi ofta lägger upp bilder från födelsedagar.

Grattis på födelsedagen!

Har du snart födelsedag? Kom då ihåg att önska dig presentkort till våra läckra produkter, så kan du själv bestämma vad du vill göra med dina egna bilder.

Mycket nöje!