CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Dopkort

Moderna designmallar på exklusivt Fine Art matt-papper

från 99,00 kr *

Hur vill du beställa?

Produktinformation

Format:

  • 13 x 18 cm
  • 20 x 20 cm
  • 20 x 30 cm

Material:

Gör söta dopkort med bilder du själv har tagit

Gillar du att laga mat? Drömmer du om att samla alla dina favoritrecept i din egen kokbok? Gör din egen fotobok här som en kokbok. Använd dina egna bilder och skapa den mest personliga kokboken.

Är du ute efter söta och personliga dopkort till dopet? Se här hur du gör fina dopkort med bilder du själv har tagit av dopsbarnet.

När en ny liten familjemedlem får sitt namn, ska det självklart firas. Hur man väljer att fira det är lite olika, men de flesta nya föräldrar väljer att antingen skicka ut dopinbjudningar eller att ha namngivningsfest för deras lilla barn.

Det är olika hur man har dop, men en sak står dock fast: Det lilla barnet ska firas med presenter, och på presenten ska det finnas ett dopkort. Många tycker det är lite tråkigt med de förtryckta, små korten till en så stor grej som ett dop. Det har vi lösningen på här, läs bara med.

Hemgjorda dopkort

En söt doppresent ska självklart också ha ett sött dopkort på. På så vis kan föräldrarna komma ihåg vem presenten var från, och den lilla kan läsa alla de söta hälsningar de har fått på dopkortet när de har blivit lite större. Dopkort är söta minnen från en stor dag för ett litet barn och de stolta föräldrarna.

Om du gärna vill göra något extra med dopkortet, så skapa det på en av våra CEWE fotostationer. Här kan du välja mellan flera designmallar, och ja, det finns också söta och gulliga kort som passar till ett dop. Du kan få din egen bild tryckt på kortet och själv formulera texten som ska tryckas på. Det blir ett riktigt sött, hemgjort dopkort som inte ser ut som de andra, och som garanterat kommer sparas och visas för den lilla när de har blivit lite större. Du hittar en CEWE fotostation i Elgiganten. Kontakta din lokala butik för att höra mer.

Dopkortet skrivs ut med detsamma

Om du har ett sött foto av den lilla på din telefon, kopplar du bara in telefonen i fotostationen och följer instruktionerna på skärmen. Maskinen skriver ut dopkortet när du är färdig med designen och har satt in din bild. Det skrivs också ut ett kvitto, som du ska ta med till kassan och betala för ditt kort där.

Kom ihåg att kort och inbjudningar som du skriver ut från våra fotostationer är av samma höga kvalitet som foton som tillverkas på våra supermoderna fotolaboratorier.

Text till dopkortet

Vad kan man skriva på dopkortet då? Det finns den alltid säkra hälsningen: Till Victoria från faster. Punkt slut, ganska rättframt och det finns absolut inget att missförstå. Den hälsningen kan du välja till ditt dopkort om du tycker om den stilen. Andra tycker kanske att det är lite för kort och kanske också lite opersonligt. Då kan man fylla på med lite mer text och till exempel skriva något i stil med detta:

Hej Victoria,

Faster och Casper önskar dig grattis på din dopdag, och vi önskar dig allt gott i framtiden.

Kärleksfulla hälsningar från familjen i Göteborg

Där var det lite mer text på. Vissa vill ha ännu mer text på dopkortet, som förhoppningsvis sparas så barnet kan läsa det när de har blivit större. Då kan man till exempel skriva något i stil med detta:

Kära Victoria

Grattis på den stora dagen, ditt dop, där du får ditt vackra namn. Du bryr dig nog inte och ligger i din barnvagn och sover gott, helt ovetandes om den stora festen som hålls för dig. Men vi är ändå glada att vi har fått lov att fira dig tillsammans med dina härliga föräldrar, och vi önskar dig allt det bästa genom hela livet.

Många kärleksfulla hälsningar från Moster och Pål

Välj stilen som du tycker bäst om och som mest representerar det du står för.

Det var dopkortet. Men presenten till dopet, har du ordning på den? Annars har vi ett par bra förslag, så läs med här.

Förslag till presenter till dopet

Vilket litet barn blir inte glad för nallar? Tyvärr drunknar de nog lätt i mängden. Men det kommer denna söta och mjuka nallen med foto garanterat inte! Hitta en riktigt bra bebisbild av det lilla dopsbarnet och få den tryckt på nallens T-shirt, så är det nästan garanterat att favoritnallen blir en hit.

En annan populär doppresent är en kudde med foto eller ett kristallfoto, självklart med en fin bild av dopbarnet.

Det är också många som väljer att ge presenter som kan användas när barnet blir lite större. Här kan du ta en titt på vårt memoryspel med egna bilder. Det är alltid populärt och barnen älskar att bilderna på korten är av dem själva som bebis, mamma och pappa, Fido, Missan och resten av familjen.

Om du är en riktigt bra gäst gör du en fotobok till de trötta föräldrarna när alla festligheterna är slut. Där i kan du sätta in bilderna från själva dopet och från middagen efteråt, av gästerna, presentbordet och självklart av det lilla dopsbarnet.

Mycket nöje!