CEWE Fotovärld App CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 75 kr till CEWE FOTOBOK

Kundservice
08-525 031 90
Aluminiumflaska Aluminiumflaska Aluminiumflaska Aluminiumflaska

Aluminiumflaska

Perfekt för både kalla och varma drycker

Gå på utflykt med dina nära och kära: Den robusta aluminiumflaskan är praktisk, och dekoreras med din vackraste bild.

  • Tryck i liggande format
  • Rymmer 500 milliliter
  • Två lock och en karbinhake ingår
från 229,00 kr *

Hur vill du beställa?

Produktinformation

Material:

Aluminium. Tål maskindisk.

Färg:

Aluminium

Tryckbar yta:

19 x 8 cm

Höjd:

19 cm

Diameter:

7,5 cm

Volym:

500 ml

Rekommendation:

Diskas för hand

Design:

Stort utbud med designmallar

En bra vattenflaska är till glädje för dig och miljön

En fin vattenflaska gör så att du dricker mer. Det är viktigt att dricka vatten varje dag och vuxna ska ha 1½ liter om dagen, medan skolbarn ska ha 1-1½ liter om dagen. Kallt vatten är bäst att släcka törsten med och det mest hygieniska är att dricka från sin egen vattenflaska. Denna snygga vattenflaska med bild är av aluminium. Den är lätt och håller vattnet kallt och fräscht. Kom ihåg att tvätta och torka den varje dag, så det inte kommer bakterier. Köp den online här.

Använd vattenflaskan till skolbarnen

Det är viktigt att barnen dricker tillräckligt med vatten i skolan. Där är de ofta väldigt aktiva och använder mycket energi. Om barnen har en snygg vattenflaska med deras egen bild på, är det nog större chans att de dricker tillräckligt mycket vatten. Alla barn kommer älska att ta upp en snygg vattenflaska ur väskan och med en egen bild på dessutom!

Välj den rätta bilden på vattenflaskan

Det är viktigt att det blir rätt bild på vattenflaskan, då är chansen större att det blir en succé! Det ska så klart vara en bild av barnet. Så vet han eller hon alltid vilken vattenflaska som är hans eller hennes i klassrummet, idrottsklubben, på utflykten eller liknande. Dessutom slipper man att sätta på klistermärken med namn, eller skriva namnet med tusch som snabbt slits av. Ofta har klasskompisarna samma sorts vattenflaska och det kan vara svårt att se skillnad på dem. Det slipper ni nu när du kan ge ditt barn en alldeles unik vattenflaska. På flaskan kan det t.ex. vara:

En bild av barnet. Självklart! En bild av bandet, skådespelaren eller youtubaren barnet gillar. Vilket barn skulle inte älska det? En bild av familjens husdjur

Köp även en vattenflaska till dig själv

Det är ju inte bara barn som behöver en vattenflaska. Vuxna ska också se till att dricka tillräckligt med vatten under dagen. Då är det ju coolt att ha en snygg unik vattenflaska med sig på jobbet eller till träningen. Vilken bild ska du ha på vattenflaskan? En bild av hela familjen eller av dina underbara ungar? Eller en bild av din pojkvän eller flickvän? Istället för att ha en inramad bild på ditt skrivbord på kontoret, kan du ha en snygg vattenflaska med hans eller hennes bild stående. Det ger säkert också några roliga samtalsämnen med kollegorna.

Bra för dig, din plånbok och miljön

Det är även bra för miljön med en vattenflaska som kan användas flera gånger. Plastflaskorna är egentligen engångs, och de kan vara rena bakteriebomber även om man tycker att de har sköljts ordentligt. Genom att använda en vattenflaska kan du bidra till att bli av med plastflaskorna. Det är även bättre för dig, då den är lättare att diska och då uppstår det heller inga bakterier. Drick ditt vatten med gott samvete – både gentemot miljön och även dig själv. Vänj dig vid att fylla din egen vattenflaska med kranvatten hemifrån, så slipper du även att köpa vatten på flaska hela tiden.

Köp gärna några stycken, så att du alltid har en vattenflaska nära till hands när du ska använda den. Om du har valt en med en söt bild av familjens husdjur, blir det säkert tävling om vem som får den när familjen ska iväg om morgonen.