Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Fyra tips för vinterbröllop

Vinterbröllop är fantastiskt vackra - här får du fyra tips på hur du skapar en magisk atmosfär på den stora dagen

Kalla och korta dagar kanske inte låter så inbjudande, men det skapar några väldigt speciella möjligheter som gör både bröllopet och bröllopsfotograferingen helt magisk. Om du har några invändningar mot att hålla ett vinterbröllop, läs vidare och få inspiration på hur ett vinterbröllop kan bli helt perfekt.

Låt vinterns färger skapa ett riktigt mysigt vinterbröllop

En brudbukett i vita, gröna och orange nyanser
Låt samma färger och nyanser gå igen för en fin röd tråd i bröllopsfesten

Fundera på vilka färger och nyanser du vill att ditt vinterbröllop ska ha redan när du gör bröllopsinbjudningar, placeringskort och menyer - så kan du se till att ditt vinterbröllop får en genomtänkt röd tråd.

Vintern har sin alldeles egna vackra färgpalett. En palett som inbjuder till många möjligheter att vara kreativ med bröllopsdekorationerna. Du kan bjuda in frosten och snön inomhus och duka upp med vita dukar och servetter – och bryta upp det med alla vackra jordtoner du hittar ute denna årstid, i den frusna jorden och i barken på de kala träden. Oavsett vilken färg ert bröllop får så har du möjlighet att matcha det på era inbjudningar samt placerings- och menykort när ni designar dem hos oss. Vi rekommenderar att du använder vårt kostnadsfria design- och beställningsprogram, som är enkelt och användarvänligt.

Använd vinterljuset för vackra bröllopsbilder

Brudparet står ute i en vintrig skog och håller om varandra
Det vackra vinterljuset gör något väldigt speciellt med era bröllopsbilder

Vintern har ett helt speciellt ljusförhållande. Den bitande kylan skapar ofta en luft som är helt klar och en himmel som är fri från moln – vackra förutsättningar för fina bröllopsfoton. Dessutom är dagarna kortare. Det gör att du lättare får möjlighet att ta vackra bilder i alla möjliga ljusförhållanden till ditt vinterbröllop. Du kan fånga den gyllene timmen två gånger på en dag – när ljuset är absolut optimalt. Du får även möjlighet att fotografera efter att solen gått ner – då kan du få vackra bilder på den vita brudklänningen mot en helt svart och stjärnglänsande natthimmel.

När fotograferingen är klar och du har tittat igenom alla bröllopsbilder kan du välja en eller flera av dem och använda dem på en vacker väggdekoration – exempelvis en väggbild på fotocanvas eller kanske som en väggdekoration i flera delar. Vi har ett stort utbud av förstoringar i olika format och på olika material.

Med många bilder att välja mellan kan det vara svårt att välja den bästa – men som tur är behöver du inte oroa dig för det alls. Du kan samla alla bilder i en vacker CEWE FOTOBOK. Bilderna från ditt vinterbröllop är värda ett fantastiskt format. Testa våra stora format XXL Panorama eller XL.

Använd vintervädret för att skapa en värmande atmosfär inomhus

Retrotryck med olika släktingar hängande på snören med små klämmor
Gör dekorationen i festlokalen extra personlig med vackra retrotryck

Det kalla vädret utanför skapar också en mysig atmosfär inomhus. Dekorera festlokalen med vackra retro prints som bordsdekorationer och fördela dem på borden eller på varje tallrik. Då kan gästerna skicka runt dem och berätta om bilderna de själva är med på eller har tagit.

Och medan de gör det är det kan du bjuda på något varmt att dricka i snygga och personliga emaljmuggar, kanske lite kaffe eller varm choklad till efterrätten?

Som en bonus behöver ingen oroa sig för att vara för varmt klädd för ett vinterbröllop. Så låt gästerna ta fram sina finaste kostymer och snyggaste festklänningar och värm upp för en riktigt tjusig bröllopsfest.

Ett vinterbröllop är ett unikt firande

Bildlåda med framkallade bilder på ett par
Välj de bästa bilderna från festen eller bröllopsresan och få dem framkallade som vackra bilder

Eftersom vintern generellt sett är gles på stora fester blir ett vinterbröllop garanterat en minnesvärd högtid för dina gäster. Du kan få dina gäster att hjälpa dig att dokumentera sina minnen under bröllopsfesten, genom att lägga fram engångskameror på borden. Vi kan framkalla engångskamerorna åt dig och efteråt kan du digitalisera bilderna och lägga in dem i ett bröllopsalbum med bilder från vinterbröllopet. Du kan även låta dina gäster ladda upp sina bilder till en delad mapp på vår kostnadsfria molntjänst CEWE myPhotos – då får de möjlighet att enkelt dela bilder från sina telefoner, och du får bilderna samlade på ett ställe.

Det finns många fördelar med att hålla ett magiskt bröllop under vintermånaderna. Vi ser fram emot att hjälpa dig med fantastiska fotoprodukter som hjälper till att göra den stora dagen unik och personlig.

Allt du behöver för ditt vinterbröllop

Kom igång med förberedelserna inför det stora vinterbröllopet med dessa produkter:

Välkomstförmån

Få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar og fotokalender*
  • Unik välkomstförmån
  • Kreativa idéer och tips
  • Få ännu mer inspiration
* Du får värdekoderna när du har anmält dig till nyhetsbrevet. Koderna gäller för din första beställning av CEWE FOTOBOK och förstoringar. Genom att registrera dig godkänner du vår dataskyddspolicy, som du hittar längst ner på sidan. Du kan när som helst avregistrera dig via länken i nyhetsbrevet.
Tack så mycket :)
Bekräfta din prenumeration i e-posten vi har skickat till dig*

Av säkerhetsskäl får du inom kort ett bekräftelsemeddelande på e-post. Du aktiverar din registrering genom att klicka på länken i e-postmeddelandet.

Ursäkta!
Det uppstod tyvärr ett fel!

Det gick tyvärr inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev, försök igen senare.