CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK och förstoringar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
God jul bilder

God jul bilder!

Gör själv årets julkort

 • Dekorativt och modernt uttryck
 • Integrerade ramar, filter och fonter
från 99,00 kr *

Hur vill du beställa?

Produktinformation

Format:

 • Deko print: 18x18, 20x20 og 20x30
 • Retro print: 10,2x12,7
 • Kvadratiska tryck: 12,7x12,7
 • Bildremsa: 14,x5x5,2

Material:

 • 300 g/m²-papper
 • 305 g/m² Fine Art matt papper

God jul bilder!

God jul! Bilder från julen är ofta några av de mest stämningsfulla och söta bilderna vi har. Ofta förtjänar de en hel fotobok eller ett helt fotoalbum för sig själv, eller så används de till julkort till familjen och vänner nästa år.

Säg god jul med bilderna från julafton

Det är perfekt att använda de söta och roliga julbilderna från fjolårets jul till julkorten du skriver i år. Gör själv årets julkort här hos Cewe, där du kan välja mellan olika sorters kort som trycks med dina egna bästa bilder på. Därmed har du en söt och personlig hälsning till vänner och familj som ska vara de lyckliga mottagarna av julkort.

Bilderna säger allt – även god jul!

Man behöver faktiskt inte skriva särskilt mycket på kortet, allt efter vilken smak man har. Men ofta är en bild från julen och God jul skrivet på tillräckligt. Ibland ska man tro på att less is more. Se här hur du gör ett sådant kort:

 • Välj kortet du vill göra och ladda upp din bild
 • Skriv God jul på bilden. Du kan välja mellan olika fonter och storlekar, så kommer det se riktigt fint ut. Det kan stå ovanför, nedanför eller på bilden, om du gör skriften lite genomskinlig.
 • På baksidan eller insidan av kortet, allt efter vilken sort du har valt, kan du skriva en lite längre hälsning, om du vill.

Bilder från en god jul i en fotobok

Julen är något helt speciellt, men några är mer speciella än andra. Har du många stämningsfulla och fina foton från en god jul kan du överväga att göra en fotobok. Bygg upp den kronologiskt där du även har foton med från förberedelserna till julen. Det kan till exempel vara följande bilder:

 • När ni var ute och fällde julgran och köpte julklappar
 • När ni dekorerade trädgården med julljus och en blinkande ren på taket
 • Själva julbordet och det vackert dukade bordet
 • De söta barnen med (jul)glittrande ögon och famnen full av julklappar

Kom också ihåg många bilder av gästerna och familjen. Det är trots allt foton med våra nära och kära på som vi uppskattar mest.

Du kan också använda dina julbilder om du gör en fotokalender, en chokladkalender eller en personlig almanacka. De ska självklart vara i december månad.

Det är ett gratis nöje att titta på bilder från en god jul när bilderna har framkallats. Att återuppleva den mysiga tiden kostar inget, och det är något hela familjen kan göra tillsammans. Så knäpp loss så fort det finns tid till det, och spara dina bilder. Så kan du senare bestämma vilken fotoprodukt du vill göra.

God jul-bilder till Facebook

Bilder med god jul används också ofta på Facebook. Det är här vi når ut till hela vänskaps- och umgängeskretsen på en gång, så många tycker det är enkelt att lägga upp en bild och skriva God jul. Vilka bilder som passar till att säga God jul på Facebook är individuell smak. Många tycker att det ska vara roliga bilder på barnen, andra föredrar de traditionella uppställda familjejulbilderna.

Andra går i en helt annan riktning och vill gärna visa allt det operfekta i den annars perfekta världen som ofta visas på de sociala medierna. De lägger upp bilder av den brända julskinkan som glömdes i ugnen, barnen som har slitit upp allt presentpapper och bilen som fick punktering på motorvägen på väg till en mysig julafton hos mormor och morfar. Så är ju julen också – och det ger god jul-bilder till Facebook!

Framkalla dina julbilder

Fotoframkallning är fortfarande en stor del av nöjet. Även i vår digitala tidsålder är det bara något alldeles särskilt med att sitta med en bunt framkallade bilder och prata om de roliga och fina stunderna på bilderna. Bilderna kan du sätta i ett fotoalbum, eller så kan du rama in dem och göra din egen fotovägg. Det finns många möjligheter att använda dina egna bilder på kreativa sätt, både till hälsningar till jul och andra händelser och till att göra vackra och personliga dekorationer till ditt hem i form av väggbilder, fotopresenter och andra spännande saker. Du kan också alltid hitta presenter till honom och presenter till henne som passar till varje smak och budget.

Mycket nöje!