CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Gör en fotobok om din hobby
Hobbybok

Hobbybok

Gör en fotobok om din hobby

 • Välj ut alla minnesvärda bilder av din hobby
 • Lägg in dem i en CEWE FOTOBOK
 • Njut av att skildra din hobby i bilder och visa upp den för vänner och familj

Få tips och inspiration till din hobbybok - börja designa den redan idag.

från 399,00 kr *

Hur vill du beställa?

Produktinformation

Format

Omslag:

 • Hårt omslag
 • Mjukt omslag
 • Häfte
 • Skinn
 • Canvas

Papperskvalitet:

 • Digitaltryck standard, standard (100% återvunnet papper), blankt eller matt
 • Fotopapper blankt, halvmatt eller premiummatt

Hobbybok – gör en vacker fotobok med bilder från din hobby

Blir du hög på att flyga svävflygplan? Får du en kick av att träna karate? Eller är din hobby att sticka, cykla eller något helt annat, och har du massor av bilder av det? Då kan det vara en idé att göra din egen fotobok om din hobby – då har du minnena sparade och redo att tas fram och njutas av om och om igen.

De flesta har en hobby eller en fritidsaktivitet som de tycker om att göra. Våra hobbyer får oss att slappna av och ladda batterierna, och det finns otaliga olika hobbyer. Några av aktiviteterna är något man sitter med ensam, andra är något man möts och är tillsammans om med andra. Oavsett vad, är det stunder vi njuter av och gärna vill komma ihåg. Så vad är bättre än att spara dem i den finaste fotoboken du själv har skapat? Läs med här och se hur du kan göra din egen fotobok med text och bilder och bli inspirerad till vackra layouter och designer.

Vad är din hobby? Sätt in bilderna därifrån i en fotobok

Vad tycker du om att göra när du kommer hem från jobbet, eller när ungarna har nattats och du har kvällen för dig själv i lugn och ro?

 • Handarbete: Det finns många sorters handarbete, och du har säkert också stiftat bekantskap med en eller flera av dem. Kanske stickar du och tillverkar halsdukar, vantar och tröjor? Eller tycker du bättre om att virka sjalar och dukar? Oavsett vilken hobby du har så kom ihåg att ta bilder till din fotobok av de fina sakerna du tillverkar. För att göra boken riktigt fin kan du också lägga till bilder av den lyckliga personen som har fått det du har stickat eller virkat, eller dig själv iklädd skapelserna. Kom ihåg att du även kan sätta in bilder av mönstren, och att du kan lägga till text så du kan skriva lite om det du har gjort, vem det var till, hur lång tid det tog, osv.
 • Bakning: Är ord som fondant och glaze helt vanliga för dig? Då älskar du säkert att baka och skapar fina tårtor, kakor och läckert bröd till familj och vänner. Men när godsakerna är uppätna är de ju helt borta… Därför ska du ta bilder av allt det fina du gör och sätta i en hobbyfotobok. Du kan också ta fina bilder av de mysiga stunderna du har haft tillsammans med barnen i köket, med vännerna till te och fina muffins eller ett bröllop där du bakade bröllopstårtan. Kom ihåg att du kan sätta in text i din fotobok, så du kan skriva ett par ord om det du skapat.Om du också tycker om att laga mat, kan du göra din egen kokbok med de bästa recepten. Då har du också en riktigt bra presentidé.
 • Sport: Älskar du att cykla, eller är hundträning allt? Gör en fin hobbybok med dina minnen från events, rallyn osv. Kom också ihåg att krydda din fotobok med bilder av de många människorna du säkert möter vid de olika loppen och de mysiga stunderna ni har haft tillsammans.
 • Släktforskning? Detta är också en perfekt möjlighet att göra en fotobok om din hobby, och kanske till och med göra en släktbok. Släktforskning har blivit en väldigt populär hobby, och fler och fler använda många timmar på att lära sig om deras familjs historia. Dokumentera ditt arbete genom att göra en fotobok om din hobby.

Kom ihåg att du kan göra böcker om din hobby oavsett vilken hobby du har. Det kan vara allt från jakt och fiske till akvariefiskar, lek med barnen, brädspel, camping…

Och har du en särskild bild som bara är jättefin, särskilt stämningsfull eller supersöt, kan du göra en fotoförstoring och hänga upp på väggen. Din bild kan göras både som poster, tryckas på äkta fotocanvas och mycket mer. Se mer på vår sida om väggbilder.

Gör din egen bok i vår app eller på datorn

Det finns tre möjligheter när du ska göra din egen hobbybok. Du kan antingen göra den här direkt på vår hemsida, ladda ner vårt gratis fotoprogram eller gör din egen bok i vår foto app. De tre sätten erbjuder olika möjligheter, så hitta det som passar dig bäst. Vi rekommenderar som regel att du använder vårt program, som du kan ladda ner helt gratis. Det erbjuder riktigt många möjligheter för att designa och styla din fotobok.

Gör fotoböcker om din hobby, med familjebilder och mycket mer

Och tycker du att det är på tiden att få en ny hobby, så är det en alla tiders fritidssysselsättning att göra fotoböcker! Du kan göra dina egna fotoalbum om precis det du vill. Våra kunder gör fotoböcker med allt från bröllopsfoton och bebisbilder till semesterbilder och trädgårdsbilder. Så spara dina bästa minnen om de fina stunderna i en CEWE FOTOBOK och njut av dem om och om igen i många år framöver.

Mycket nöje!