Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Packa din resväska med rolig och personlig underhållning

Ingen sommarsemester utan underhållning. Här får du tips på roliga, mysiga och personliga spel som du enkelt kan ta med dig på semestern.

Är du redo att påbörja semestern? Sommaren står för dörren och det är äntligen dags att packa resväskan och åka på semester. Packlistan är säkert ganska lång, men en av de viktigaste sakerna på listan är rolig underhållning som exempelvis olika slags sällskapsspel, så att semestern blir extra rolig och mysig för hela familjen. Låt dig inspireras av olika fotoprodukter som passar perfekt som underhållning, oavsett om sommaren spenderas på en badsemester, i sommarstugan, på camping eller något helt annat.

Mysig underhållning för hela familjen

Vädret kan vara ganska varierande på sommaren – speciellt om du är på semester i Sverige. Det är alltid mysigt att ha ett pussel att spendera tid med, oavsett om solen skiner eller om det är gråväder. Och vad passar bättre än att samla familjen för att träna hjärnan och hjälpas åt att lägga pusselbitarna och se ert favoritmotiv växa fram? Du kan designa unika fotopussel med personliga bilder som motiv – perfekt sommarunderhållning för både stora och små!

Tips: Vi har ett stort urval av olika typer av pussel. Allt från ett mindre pussel med 112 bitar till ett stort Ravensburgerpussel med 2000 bitar, så att du kan välja hur svår utmaningen ska bli.

Kreativa sommartimmar

Släpp loss din kreativitet och fantasi under semestern eller sommarlovet. Är det något som kan roa och aktivera bårde ung och gammal i timmar så är det färgpennor. Ta med dig de fina akvarell- eller färgpennorna från Faber-Castell på semestern och låt barnen eller du själv njuta av att skapa vackra målningar och söta teckningar. Kanske kan ni måla eller rita några av era gemensamma reseupplevelser? Ge varje barn en uppsättning personliga färger, var och en med sin favoritbild på metalletuiet. Medan barnen är konstnärliga kan föräldrarna passa på att koppla av i sommarsolen - win-win!

Tips: Färgpennor från Faber-Castell passar perfekt som present till både barn och vuxna som älskar kreativ underhållning.

Klassisk underhållning för sommaren

Vem minns bäst? Och vem vinner? Även om det är semestertid är det alltid en fin idé att träna minnet lite. Och det passar ett memospel perfekt för. Samla dina vänner eller familj ute i solen och testa vem som är bäst på att komma ihåg var alla motiv gömmer sig. Det blir extra underhållande att vända bitarna när de är designade med familjens favoritbilder.

Du kan också designa en personlig kortlek och se vem som är bäst på poker, får en patiens att gå ut eller så kan ni roa er med något annat roligt kortspel. Det blir extra roligt spel när spelkorten pryds av personliga bilder.

Tips: Om lådan med memospelet tar lite för mycket plats i resväskan kan du lägga bitarna i en påse och enkelt ta med dig spelet.

Praktiska tillbehör för sommaren

På med vandringskängorna och ryggsäcken! Om sommaren innehåller aktiv underhållning i form av sköna promenader, fysisk aktivitet eller utflykter utomhus är en smart drickflaska och en personlig emaljmugg praktiska att ha med sig. Njut av det iskalla vattnet från drickflaskan medan solens strålar värmer dig, och ta fram emaljmuggen när sommarkvällarna blir svala och du behöver värma dig med en kopp te eller kaffe. Du kan självklart designa båda produkterna med dina favoritbilder – så att du kan njuta av dina favoritmotiv, kanske på när aoch kära, även på semestern. Förgyll varje utflykt med fina bilder. Kolla gärna in alla våra fototips innan du ska ut på resa.

Tips: Drickflaskan och emaljmuggen är också perfekta för campingsemestern, cykelsemestern, scoutresan och många andra sommaräventyr.

Vi önskar dig en härlig sommar full med rolig och personlig underhållning!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Få 75 kr till CEWE FOTOBOK*
  • Roliga tävlingar
  • Inspiration och tips
  • Nyheter och produktlanseringar
  • Fina erbjudanden
* Du får värdekoden för CEWE FOTOBOK när prenumerationen är registrerad. Koden gäller en gång per kund och beställning. Vid prenumeration godkänner du vårt Dataskyddspolicy, som du hittar längst ner på sidan. Avregistrera dig närsomhelst via länk i nyhetsbrev.
Tack så mycket :)
Bekräfta din prenumeration i e-posten vi har skickat till dig*

Av säkerhetsskäl får du inom kort ett bekräftelsemeddelande på e-post. Du aktiverar din registrering genom att klicka på länken i e-postmeddelandet.

Ursäkta!
Det uppstod tyvärr ett fel!

Det gick tyvärr inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev, försök igen senare.