Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och fotokalender.

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Bevara sommarens magiska ögonblick

Låt sommarsemestern vara för evigt i en CEWE FOTOBOK, inspireras av fina, personliga bildprodukter för skolstarten och få fototips inför sensommaren.

Få inspiration

Ta hand om dina resebilder

Låt alla magiska sommarminnen vara för evigt som personliga fotoprodukter. Här får du tre tips på fotoprodukter som passar perfekt för dina sommarbilder.

Föreviga resan i en CEWE FOTOBOK

Vad är bättre än att bläddra i en fotobok och återuppleva alla fina minnen från en magisk sommar? Du kan skapa din egen personliga sommarfotobok fylld med de bästa bilderna från sommaren. Med en fotobok bevarar du sommarens minnen på bästa sätt!

Skapa din fotobok

Dekorera ditt hem med somriga väggbilder

Skapa sommarstämning på dina väggar med vackra väggbilder. Förstora dina bästa semesterbilder och dekorera väggarna i ditt hem med vackra sommarbilder. Hitta ditt favoritformat och välj bland alla våra spännande material.

Skapa väggbilder

Framkalla dina bästa sommarminnen

Framkalla dina digitala sommarbilder och gör dem extra levande som fysiska bilder. Sätt upp de framkallade sommarbilderna på kylen eller anslagstavlan, så kan du återuppleva dina sommarminnen varje dag.

Framkalla dina sommarbilder

Sommarinspiration

Kolla in våra inspirationsartiklar och få inspiraration på hur du kan skapa glädje med olika fotoprodukter före, under och efter sommaren.

Fånga sommarens magiska ögonblick

Ta fram kameran eller mobilen och fånga sommaren i mängder med bilder. Här får du smarta tips på hur du kan ta riktigt vackra och roliga sommarbilder.

Packa resväskan med sommarunderhållning

Gör sommarsemestern extra kul med personliga spel och färgpennor, som hela familjen kan ha roligt med.

Pussel för alla åldrar

Ett pussel är en säker succé – för både barn och vuxna. Och det är ännu roligare att lägga bitarna när pusslet har ett personligt motiv. Pussel är perfekta för alla typer av sommarväder, och bitarna är superenkla att ha med sig i resväskan.

Beställ ett pussel

Teckna och måla sommaren

Släpp loss din kreativitet och fantasi under sommarsemestern. Vad är mysigare än att sitta och måla eller rita med vackra färger? Med akvarell- eller färgpennorna från Faber-Castell blir det garanterat sommarunderhållning i flera timmar. Perfekt för alla kreativa själar.

Beställ vackra färgpennor

Vem minns bäst?

Även om det är semestertid kan man passa på att träna upp minnet lite. Är det du eller barnen som är bäst på att komma ihåg var de olika bilderna gömmer sig? Ha det mysig och tävla med ett personligt fotomemo.

Designa ett fotomemo

En äkta klassiker

Semester och kortspel går hand i hand. Njut av ett parti kort i skuggan mitt på dagen eller en lugn sommarkväll. Spelet blir garanterat extra roligt när korten pryds av personliga bilder. Och dessutom får en kortlek alltid plats i resväskan.

Designa personliga spelkort

Praktiskt tillbehör för sommaren

Om sommarlovet innehåller camping, fritidshus, utomhusaktiviteter eller olika utflykter är en emaljmugg perfekt att ha med på resan. Muggen är både snygg, robust och väger lite. Dessutom är den perfekt för både kall och varm förfriskning under sommaren.

Designa en emaljmugg

Så skapar du din fotobok – fem enkla steg

Det är lätt att designa en fotobok. Följ stegen nedan för att skapa din personliga CEWE FOTOBOK.

1. Ladda ner vårt program

Ladda ner vårt kostnadsfria och populära design- och beställningsprogram, som finns för både dator och som app.

2. Ladda upp dina bilder

Välj ut och ladda upp bilder från din dator, smartphone eller vår kostnadsfria molntjänst CEWE myPhotos.

3. Välj format och stil

Se vårt stora utbud av olika slags fotoböcker och hitta det perfekta formatet för just din fotobok.

4. Designa och anpassa

Du kan justera varje element för att få en fotobok med din egen personliga stil.

5. Produktion och leverans

När du har slutfört din beställning går din fotobok direkt till produktion. Snart kan du njuta av din personliga fotobok!