Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Alla hjärtans dag

Skapa den bästa alla hjärtans dags presenten - en fotobok

Gör din partner extra glad med en personlig och unik alla hjärtans dags present som varar för evigt

Julen är över, och nu är det dags för nästa presenthögtid. Som tur är behövs det inte så många presenter den här gången – bara en enda till honom, henne eller hen som du bryr dig extra mycket om. Behöver du lite hjälp med att komma på en present för alla hjärtans dag som är både vacker, romantisk och personlig, speciellt om din partner redan har fått allt hen önskade sig i julklapp? Här får du tips på den perfekta alla hjärtans dags presenten: Skapa en CEWE FOTOBOK fylld med bilder från era gemensamma upplevelser.

Kärlekens finaste bok

En fotobok med bilder från era gemensamma upplevelser och fina minnen blir en riktigt kärleksfull bok. Så här skapar du en personlig fotobok så att den blir en romantisk alla hjärtans dags present:

  • En fotobok är en berättelse om ert liv tillsammans. Det blir inte mer romantiskt än att bli påmind om alla fina stunder ni har haft tillsammans – oavsett om det är sedan några månader, år eller decennier.
  • En fotobok är en personlig present fylld med kärlek och omtanke som man gärna skapar till människor man verkligen bryr sig om.
  • Man kan lägga till små fina texter i fotoböckerna så att bilderna kompletteras med några söta berättelser eller roliga citat ni har sagt i varandras sällskap? Små textnotiser gör fotoboken ännu mer levande och personlig.

Läs om hur Leonona Grigat skapar sina fotoböcker – bland annat en fotobok till sin pojkvän, full av kärlek!

En unik alla hjärtans dags present som ingen annan har

Med en fotobok kan du vara säker på att ge bort en alla hjärtans dags present som blir väldigt uppskattad och som har valts ut med omsorg och kärlek - en unik alla hjärtans dags present som ingen annan har. Fotoboken berättar om er relation och tiden ni har haft tillsammans hittills, så att ni kan sitta tillsammans och bläddra i boken för att återuppleva alla fina gemensamma upplevelser. Samtidigt är fotoboken en alla hjärtans dags present som varar för evigt och som ni kan ta fram och titta i när som helst.

Tips: Gör det till en tradition att skapa en ny fotobok för varje alla hjärtans dag – så får ni en årsbok för varje år ni varit tillsammans. Sedan kan ni följa er relation genom åren, och vad ni har upplevt tillsammans.

En liten alla hjärtans dags present med stor betydelse

Även om ni bara varit tillsammans några månader så har ni säkert tillräckligt med bilder på gemensamma stunder och upplevelser för att fylla en söt och personlig liten fotobok - en CEWE FOTOBOK Pure. Det är en smart liten kvadratisk bok med bilder i. Den har plats för 22 bilder och dessutom lite text till varje bild och en liten personlig hälsning till den du älskar på första sidan. Snygg, personlig och definitivt en alla hjärtans dags present som mottagaren blir riktigt glad över.

Har du en riktigt bra bild som du skulle vilja lyfta fram som en present till alla hjärtans dag? Se då våra förslag på personliga alla hjärtans dag presenter som är både kärleksfulla och funktionella.

Design din fotobok online

Du kan designa din fotobok i vårt kostnadsfria fotoprogram, på vår hemsida cewe.se eller i vår app. Designa en vacker fotobok med många designmöjligheter. Du kan ge sidorna olika färger och dekorera med små hjärtformade illustrationer. Leta upp dina bästa bilder, designa och beställ. Var ute i god tid så har du kärleksfulla alla hjärtans dag-presenter redo till 14 februari.

Mycket nöje - vi önskar en riktigt fin alla hjärtans dag!

Välkomstförmån

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar
  • Unikt erbjudande för din första beställning av CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar
  • Kreativa idéer och inspiration
  • Fototips och spännande produktnyheter
  • Roliga fototävlingar
  • Passa på att använda erbjudandet till att skapa vackra och personliga presenter - snabbt och smidigt!
* Du får värdekoderna när du har anmält dig till nyhetsbrevet. Koderna gäller för din första beställning av CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar. Genom att registrera dig godkänner du vår dataskyddspolicy, som du hittar längst ner på sidan. Du kan när som helst avregistrera dig via länken i nyhetsbrevet.

Tack så mycket :)

Bekräfta din prenumeration i e-posten vi har skickat till dig*

Av säkerhetsskäl får du inom kort ett bekräftelsemeddelande på e-post. Du aktiverar din registrering genom att klicka på länken i e-postmeddelandet.

Ursäkta!

Det uppstod tyvärr ett fel!

Det gick tyvärr inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev, försök igen senare.