Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Bevara dina sommarminnen i en fotobok

Gör som Leonora Grigat – skapa en härlig sommarbok

Ingen sommar utan många nya, vackra sommarbilder! Du har säkert fångat många magiska sommarögonblick av barnen, tagit bilder på den vackra utsikten över södra Frankrike, fyllt kameran eller mobilen med bilder från storstadssemestern eller tagit söta bilder på familjemys eller fina stunder med vännerna i stugan. Nu är det dags att skapa en fantastisk CEWE FOTOBOK som bevarar alla semesterbilderna och sommarminnen, medan de fortfarande är färska i minnet. Sedan kan du alltid gå tillbaka och återuppleva dem under många år framöver.

Ett barn ligget och tittar i en fotobok med sommarbilder i
Låt dina sommarminnen vara för evigt i en fin sommarfotobok

Visa upp dina minnen

Digitala bilder i all ära, men livets allra bästa minnen gör sig bäst i tryckt format. Innan du startar ditt bokprojekt, kan det vara värt att fundera på var din sommarbok ska förvaras. Hur stora är de andra böckerna den ska stå tillsammans med? Om den ska sticka ut som ett konstverk kan den med fördel vara större än om den ska matcha storleken på de andra böckerna i bokhyllan. Leonora, som är fotograf och content creator, säger att hon alltid har sina fotoböcker framme på byrån, och att familjens gäster älskar att beundra dem.

Läs mer om hur Leonora låter fotoböckerna bli en del av sin heminredning.

Öppen fotobok med sommarbilder som ligger på ett vitt golv omgiven av röda vallmoblommor
Dekorera din sommarbok så att du får den look du önskar dig

Matcha stil och tema

Oavsett om du har varit på storstadsresa, strandsemester, haft en lugn hemester eller utflykter i naturen, kan du väcka alla minnen till liv igen redan när du utformar bokens omslag. Vad ska din bok fokusera på? Välj ut den bästa bilden för bokens omslag, så att det matchar bilderna i din fotobok, och hitta på en lämplig titel som "Vår sommar"eller "Sommarsemester". Skriv även in årtalet om du planerar att skapa fler sommarböcker år efter år. Det är en fin tradition och ett roligt sätt att se tillbaka på alla underbara semestrar med familj och vänner.

Få inspiration på härliga sommarprojekt.

Leonora Grigat sitter ute och tittar i en sommarfotobok med sina två små barn
En fotobok är ett perfekt sätt att berätta en historia på

Låt bilderna berätta en historia

Kom ihåg att ta med bilder från hela din semester. Allt från resan till flygplatsen, härliga stunder vid vattnet och alla kreativa och roliga projekt som du kanske har skapat, som sandslott eller odlingar. Om du har varit på en storstadsresa med shopping, kulturliv och besök på läckra restauranger, är det också riktigt fint att ha med bilder därifrån i sommarboken, så att du alltid kan återuppleva ögonblicket när du fick en stor mumsig glass på det lilla, mysiga cafét i Italien.

Tips: För Leonora är det viktigt att bilderna på bokens sidor hänger ihop och att de berättar en gemensam historia. Hennes val av layout beror därför på hur många favoritbilder hon har från varje fotograferingstillfälle och därför varierar antalet bilder från sida till sida. Dessutom älskar hon att skapa ett uppslag här och där med var sin sida med heltäckande bilder på sina två barn.

Fotobok med effektlack i guld
Dekorera din sommarbok med vacker dekorationslack och skapa en exklusiv look

Ge dina sommarminnen en avslutande touch

Din sommarbok är värd det allra bästa! Lägg till de sista detaljerna på omslaget i form av effektlack i guld, silver eller roséguld. Det ger utan tvekan boken en unik karaktär. Du får ett vackert och exklusivt utseende och tar din sommarbok till nya höjder.

Ladda ner vårt designprogram där du kan designa din sommarfotobok snabbt och enkelt.

Vi hoppas att du har fått några fina idéer på hur du bäst tar hand om dina sommarminnen och bevarar alla magiska sommarögonblick.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Få 20% på CEWE FOTOBOK och förstoringar*
  • Unik välkomstförmån
  • Kreativa idéer och tips
  • Få ännu mer inspiration
* Du får värdekoderna när du har anmält dig till nyhetsbrevet. Koderna gäller för din första beställning av CEWE FOTOBOK, förstoringar och fotokalender. Genom att registrera dig godkänner du vår dataskyddspolicy, som du hittar längst ner på sidan. Du kan när som helst avregistrera dig via länken i nyhetsbrevet.
Tack så mycket :)
Bekräfta din prenumeration i e-posten vi har skickat till dig*

Av säkerhetsskäl får du inom kort ett bekräftelsemeddelande på e-post. Du aktiverar din registrering genom att klicka på länken i e-postmeddelandet.

Ursäkta!
Det uppstod tyvärr ett fel!

Det gick tyvärr inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev, försök igen senare.