Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Fyra härliga sommarprojekt

Sommaren är fantastisk! Men vi vet också av erfarenhet att vädret kan variera och att det är bra att vara förberedd för alla slags väder. Vi har samlat inspiration för underbara sommarprojekt som du kan fördjupa dig i, både under härligt soliga dagar och de svala sommarkvällarna.

Sommarbilder i en fotobok

Solsken, utflykter till stranden, avkoppling på terrassen, jordgubbar från trädgården och glass i överflöd. Oavsett vad du associerar med sommaren kan vi väl vara överens om att det är helt fantastiskt! Se till att du har din kamera nära till hands så att du är redo att fånga de bästa ögonblicken under sommaren. Använd sedan de svala dagarna för att samla bilderna i en CEWE FOTOBOK, som hela familjen kan bläddra igenom för att minnas sommaren 2021.

Tips: Välj layflat-inbindning om du vill ha stora bilder i din fotobok. Titta bara på hur Majken Thranes bild täcker ett helt uppslag, och samtidigt ser ut som en enda stor bild utan veck i mitten. Det är verkligen fint!

Skapa mysiga stunder med sällskapsspel

När det är semester finns det gott om tid att fokusera på aktiviteter som hela familjen kan göra tillsammans. Gör det till ett sommarprojekt att skapa ett eget personligt familjespel. Det blir spännande för de yngsta i familjen att se sig själva på bilderna när ni spelar. Du kan göra memoryspel, kortspel och pussel med upp till 2000 bitar.

Tips: Gör som Sofie Martine Eilersen och skapa ett vändspel med bilder från en resa till sommarstället. Om du och din familj redan har påbörjat sommarlovet kanske du redan har några nytagna bilder du kan använda. Annars har du en bra anledning att ta några extra bilder i sommar.

Läs våra tips för att ta bättre bilder med din mobil

Låt sommaren flytta in

Du kan också använda sommarens bilder för att förnya väggarna i ditt hem med egna förstoringar. Det är ett fint sätt att använda sina favoritbilder på. Du har säkert fångat några riktigt fina bilder på barnen, och då passar det ju perfekt att pryda väggen med nya bilder på det vackraste du har. De kan dessutom bli fina presenter till mor- och farföräldrarna.

Tips: När du designar en väggbild är det första steget att välja ut rätt bild, men ibland kan det vara svårt att nöja sig med bara en bild. Då kan du istället skapa en bildvägg. Designa en enhetlig bildvägg genom att ställa dig själv dessa frågor innan du väljer bilderna:

  • Ska det vara en speciellt bildserie?
  • Ska det vara liknande färgnyanser?
  • Ska bildväggen ha ett specifikt tema som exempelvis familjebilder eller naturbilder?

Hitta mer inspiration: Tre olika sätt att skapa en bildvägg

Snygga mobilskal

Vi har alltid vår smartphone med oss - redo att ta ännu en bild av barnen eller på naturen under promenaden. Så varför inte skriva upp ett nytt mobilskydd på sommarens att göra-lista? Då skyddas din mobil med ett unikt och personligt skal.

Tips: Gör flera mobilskydd samtidigt. Vi byter kläder efter säsong, humör och tillfälle, och du kan göra detsamma med ditt mobilskal.

Designa dina mobilskal här

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Få 75 kr till CEWE FOTOBOK*
  • Roliga tävlingar
  • Inspiration och tips
  • Nyheter och produktlanseringar
  • Fina erbjudanden
* Du får värdekoden för CEWE FOTOBOK när prenumerationen är registrerad. Koden gäller en gång per kund och beställning. Vid prenumeration godkänner du vårt Dataskyddspolicy, som du hittar längst ner på sidan. Avregistrera dig närsomhelst via länk i nyhetsbrev.
Tack så mycket :)
Bekräfta din prenumeration i e-posten vi har skickat till dig*

Av säkerhetsskäl får du inom kort ett bekräftelsemeddelande på e-post. Du aktiverar din registrering genom att klicka på länken i e-postmeddelandet.

Ursäkta!
Det uppstod tyvärr ett fel!

Det gick tyvärr inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev, försök igen senare.